Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz
--Robi-- #106496 üzenetére
A haszna,hogy joval gyorsabban ki tudod oket futni,de ugy hogy az anyagcsered meg a kuszobon maradjon
Peldaul,ha neked 4:10 korul van a kuszobtempod,akkor 400-as kuszobos resztavokat meg lehet futni kb 4:00-4:05-os sebessegen (igen komoly kontroll es visszafogottsag azert kell hozzajuk!) DE UGY hogy kozben az energiaellatasod ugy duruzsoljon,mintha 4:15-4:10-en futnal.
Egy uj sebesseg mozgasat tudod beedzni ugy,hogy kozben nem kapod melle a hatranyat (savasodas,gyorsabb faradas,tobb gyulladas,hosszabb regeneracio).Beszelunk itt ugye 20-25x 400m edzesrol,piheno haladoknak 50m kocogassal (amugy 30mp)
-
Alg
veterán
válasz
tomcica #106494 üzenetére
jaaa ok én az 1000-eket savküszöb felett picivel, 2000-eket alatta picivel szoktam csinálni. 400-akat meg 5k tempón.
Jóval savküszöb alatt egybe hosszú tempóim vannak, ha éppen úgy adódik (5k Z3/5k Z4, vagy 10k Z3 teteje) bár mostanában ezek kimaradnak és bringa van helyettük, mellette azért heti egy résztávozóst igyekszek berakni. Mostanában kicsit szétesett a rendszeresség
Vasárnap 34k/1400m szintes terep verseny... rá két hétre félmaraton. Előbbit tavaly elrontott frissítéssel, nagy szenvedések után 4:16- ra sikerült hozni. Nagy álom 4 órán belül lenne de az szerintem idén is esélytelen (7 percen belüli átlagot ezen a távon talán 1000m szinttel tudnék), egy 4:10-en belülivel elégedett lennék.
Félmaratont meg nem is tudom... 1:40 alatt mindenképpen jó lenne, ősidők óta nem futottam rendes félmaraton versenyt, a PB-m is 2 évvel ezelőttről egy maraton váltó 24km-es szaka volt kopp 5 perces átlagon: 1:45. -
oromomre szolgal megosztani veletek a mai tudomanyos kiserletem eredmenyet. egy tropifrutti atlagosan 5 gramm, szoval 4 gramm ch van benne. szivesen.
a hetvegi versenyen ebbol kellene 15-ot betolnom orankent. szerencsere ez kb. 30 masodperc alatt is megy, szoval nem lesz nagy gond vele
-
--Robi--
kezdő
válasz
tomcica #106495 üzenetére
400-as küszöbfutásnak mi a haszna, esetleg a nagy ismétlésszám? 400 általában már Z5 tartomány, vagy Z6 alja szokott lenni. Régen írtad nekem is, hogy csináljam. Ad ez elég impulzust az izomnak? Elég gyorsan vége van...Nagy tempónál persze már más, ott már minden baja van az embernek.
-
tomcica
Topikgazda
Nalam is kocogos,kb 120m az 1000-2000m kozott es kb 200-250m a 3000m-ek kozott.
Egyszer lemertem ez 50-60mp es kb 90-110mp.
Beszelunk itt savkuszobtol lassabb resztavokrol ugye.Mert elezesnel mas a helyzet,ott van,hogy kell teljes piheno is
akar 400m-ek utan 400m meg ilyenek.
-
-
tomcica
Topikgazda
válasz
--Robi-- #106488 üzenetére
Felenk az 1-2km-es resztavok kozott 60mp kocogas/lassu futas van, a hosszabb resztavok kozott 90-120mp kocogas/lassu futas. A piheno sebessege nem erdekes,de lenyeges hogy viszonylag rovid legyen. Felmaratonnal a resztavok kozott nem szabad,hogy teljesen leessen a pulzus,es kipihenje magat a lab
-
--Robi--
kezdő
válasz
INTELligent #106476 üzenetére
Sok sikert a versenyhez, jól begyorsultál. Azt már kérdezni szerettem volna, hogy ezeket a 2 kilométereket két részre bontod? Közben kocogás van, vagy leállás? Kedvet kaptam hozzá.
-
--Robi--
kezdő
Tom, megcsináltam azt a fajta fartleket, amit kértél. Z4 és Z3 váltogatva.
Csak 5 ismétlés lett, mivel az elmúlt héten elhullottam egy vírusban piszkosul. Ma is köhögtem és maradt valamennyi izomgyengeség. A tüdőm már szinte teljesen tiszta.
Inkább megnyomtam egy picit a végén.
[kép]
[kép] a sebességzónák
[kép]
4.27 átlag jött ki az első lassú bemelegítővel együtt. Azt majd különveszem, hogy ne zavarjon be. Azt hiszem olyan 4:30 körülit kértél.
Ez egy nagyon jó edzésfajta, élvezetes volt, még így is, hogy nem vagyok 100%. Ezt biztosan csinálgatom. Köszi az ötletet. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #106483 üzenetére
Nem én voltam, de ha egyszer összeadom (még nem mertem), hogy Tom mennyi futást írt fel receptre
lehet be kell tankolnom
-
Peterhappy
őstag
válasz
xy.zsolt #106462 üzenetére
Reggel bekocogtam az Aldiba. Bár nem akartam venni (nem is vettem) gumicukrot, azért csak ránéztem a felhozatalra. Hegyekben állt mindenféle ízben.
Kivéve a Topicfruttis. Annak csak hűlt helyét láttam.
Igazán szólhattál volna, hogy errefelé jössz, legalább egy kávéra beugorhattál volna...
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #106478 üzenetére
Ja,es a felmaratonra felenk eges mas a bemelegites,mint egy rovidebb 3-5K versenyre
Minel rovidebb egy versenytav annal hosszabb es agresszivabb a bemelegites.FM-nel viszont nem jo,ha tempozgat az ember elotte
embertol fuggoen 10-20perc extra laza totyogesrol-laza futasig tortenik a bemelegites,fullos ruhaban (az se baj ha kicsit meleged van),es utana epp csak a start elott par db gyorsito (vissza setaval). Ennyi.
Allj a startnal elore,versenyezni mesz nem "maszatolni"
de esszel fusd az elso 500-800metert,mert minden csitri megy mint a raketa,utana meg dobjak le az ekszijat. Par lepes mehet,hogy kikerulj a rajtzonabol,utana be is allhatsz a 4:05-4:10-re es mesz,mint a robot.
Be ne fusd nekem az elso 500metert ilyen 3:40-3:50-es iramra,AZ nagyon visszanyal a tav tulso felen,az az 1-2perc anaerob felesleges tuleros tempo
Ha marad ero a vegen 16-17km-nel meg szabad indulni,addig viszont turelmesen a tervezett iramon morzsolod. -
sherlock82
senior tag
válasz
Ügyes vagy nagyon jó a tempó.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Igaz foleg maratonra van,de FM-nel is segithet,ha az utolso heten a szenhidratot ket hullamban toltod fel (es engeded leurulni).
Rad bizom,ha erdekel csinalod,ha megvan a bevallt feltoltesed akkor ne bajlodj vele.
A lenyeg,hogy ha pl vasarnap van a verseny,akkor csinal az ember egy eros betoltest kedden szenhidratbol extra...UTANA szerdan es csutortokon csinalsz egy szinte keto napot,szenhidrat nelkul (feherje mehet es egy kis zsir). A tested felemeszti a szenhidratot es a mini-bojtre ugy reagal,mint egy szaraz szivacs...eeextran fel fog venni mindent IS
Na itt jon a pentek extra szenhidrat visszatoltes HABZSI-DOZSI,szombat normalis etkezes,vasarnap verseny.
Tehat betoltesz - leurited - extran betoltesz. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Latod ez kell neked,egy kis pihenes,megfelelo regeneracio
Szep impulzust adott ez a futas,es ami meg fontosabb MEGFELELO onbizalmat a versenyre...innen mar nem kell "probalgatnod" magad,csak szepen csokken tovabb minden a taper-el. A munka el van vegezve,innen a "kevesebb = tobb" -
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #106458 üzenetére
Ma minden nekem dolgozott: korhatszel es napsutes. Az kemenyebb volt, hogy a vegen kdierult, hogy az uj irodaban a zuhanyzoban egyelore csak jeghideg viz van
.
RPE olyan 6 korul volt. Fajdalom kozben semmi, 3 olyan lepes volt, amit a bokam nem szeretett.
Fontos, hogy a gyorsabb k-k enyhen lefele voltak, korantsem volt megterhelo az egesz. Csak akkor figyeltem az iramot az oran, amikor "felfele" kezdtem, hogy ne legyek tul lassu, amugy kb erzesre ment.
-
Alg
veterán
válasz
ígyvanferi #106470 üzenetére
Ez mondjuk nem tudom hogy áll meg a Pro Evo "Egy verseny és vége" állítással szemben...
-
tomcica
Topikgazda
Szerintem a legjobb cipoket per pillanat az Adidas gyartja
es meg jol is neznek ki.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
ígyvanferi #106470 üzenetére
Igen, ez vélhetően így van. A betörés még hátra van, de nekem már most nagyon kényelmes érzésre.
-
mate317
tag
Kösz, akkor lehet adok egy esélyt az evo sl-nek, max ha kemény akkor veszek mellé egy nb5-öt váltásnak.
És nagy kár, hogy az adizerok mind állatul néznek ki, míg az asicsoknak számomra női cipő kinézete van -
haiduo82
aktív tag
válasz
mate317 #106466 üzenetére
Valahol a kettő között. A Nova 4 a legpuhább mindhárom közül, de az adizero sl alatt véleményem szerint a jelenkor egyik legjobb szuperhabja (Lightstrike Pro) található, ami hihetetlen érzést ad futás közben. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy SL2 csak egy felpróbálás erejéig volt nálam.
#106467tomcica igaz, így pontosabb, bár nekem érzetre nem puhább az evo, hanem rugalmasabb (jelentsen is ez bármit, de most pontosabban nem tudom megfogalmazni
)
-
mate317
tag
Sziasztok,
daily trainer keresés kapcsán kérdeznék, és a derekam miatt a csillapítás fontos prioritás. A novablast 4 ebből a szempontból nagyon jó volt, most adizero sl2 van, de az egy kicsit keményebb, mint szeretném. Lehet tudni, hogy az evo sl ebből a szempontból hol helyezkedik el a kettőhöz képest?
-
tomcica
Topikgazda
Ekozben mashol:
Dania szembeszeles bringaverseny...kalsszikus egysebesseges varosi bringaval
[link]ez mekkora mokanak tunik innen
-
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #106456 üzenetére
Koszonom szepen, igy mar vilagos
. Tegnap voltam uszni, az szerencsere jo jeleket mutatott (szerintem valamivel kipihentebb voltam), meg egy picit be van allva valamelyik izom a labamban, szoval ma meglatom hogy alakul. Ha bemelegszek, akkor 3x2k lesz, ha nem, akkor csak Z2+par sprint (esszel).
Wow, le a kalappal
. Van meg hova fejlodnom
-
LanyUs
senior tag
Őszintén nem tudom! Lehet csak hákli, hogy mindenkit leordítanak a focipályáról. Végülis ott a rekortán körbe, fussanak ott a futók. Ráadásul kibuliztam a polgármesternél, hogy a helyiek tök ingyen mehessenek, szóval csak használni kell
Én sajnos még gumis műfű pályára kényszerülök, de már megy a 07:10-es tempó!!! Wáóóóóóó, na ez nem semmi
Még ennyit találtam erről:
"Gombás fertőzések vagy talajproblémák: Mint említettem, bizonyos gombák (pl. Pythium vagy Fusarium) gyorsan elszaporodhatnak a nedves és meleg környezetekben, és ezek súlyosan károsíthatják a füvet, amitől az sárgulni kezd.
Növényvédő szerek vagy vegyi anyagok: Ha nemrégiben valamilyen növényvédő szert, herbicidet vagy más vegyi anyagot alkalmaztak a pályán, az is gyorsan hatással lehet a fű állapotára, és akár pár nap alatt is elpusztíthatja azt." -
Koltoznod kell Zsolt, ezt neked csinaltak.
Fix 7 fok, 30 meter szint az egesz hosszon, rekortan palya. Tokeletes. -
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #106452 üzenetére
Ha minden jol menne,es nem irtad volna hogy itt-ott nyikorog,akkor mehetne is a 3x3K,mert elbirnad minden gond nelkul...de mint latjuk nem ez a helyzet
ezert kell modositani,az alapjan amit jelez a tested. Nem lesz gond egy 3x2K-s eros nappal sem,amit kell fenntart a kondidon,de nem terhel tul.
-
LanyUs
senior tag
Nálunk a füves nagy pályára lépni szigorúan tilos, mert 2 éve valami gombát vitt fel valaki a talpán és kiégett 2 nap alatt az egész pálya! Én is csak lestem... A műfüves pálya meg elvileg fizetős, de nem szoktak szólni ha valaki vonalon kívül rehabol/sétál/kocog, amikor nincs rajta senki
-
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #106447 üzenetére
tomcica: Koszonom szepen ismetelten
! Lehet furan hangzik, de szemely szerint - mivel elegge bizonytalannak erzem magam az edzestervezesben - a lelki tamogatas a leghasznosabb resze a visszajelzesednek a la "We need air support"
.
Akkor ma maradok a setanal, meg esetleg majd uszok lazan, illetve nyujtok.Azt el tudod kerlek mondani, hogy mit nem ertettem jol a taper kapcsan. Azt irtad, hogy verseny-2. heten 20-30%-kal csokkentsek volument. Az FM irambol max 3x4k-ig mentem el, ezt kb 30%-kal csokkentve jott ki a 3x3k, ami ezek szerint sok.
LanyUs: ezek nagyon jo hirek, csak igy tovabb!
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #106450 üzenetére
Nagyon nagy türelem kell ide. Annyira monoton körözgetni és kerülni a focipálya szélén kihúzott kapukat, de nem érdekel, illetve próbálok nem figyelni rá
Egy kör 300m, aztán megyek körbe-körbe. Sokszor eszembe jutsz! Kapom is a marék dió ajánlást is este
Én meg betartom! Ez most egy érdekes helyzet lesz amúgy, mert egyszerre érezteti hatását ez a törzs erősítő programom, amit lassan 4 egész hónapja végzek heti 2-3 szor + kezd beütni a comb/vádli -> térderősítő programon + csökken a tömegem + jövök vissza az alapozással. Felmérő eredmény után GPT csak kajára marad már és indul a Tom program
Jut is eszembe: arra az 5 vagy 10 km-re van pulzus limit? Vagy totál szénné kell égetni a légcsövet? -
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #106445 üzenetére
Rendben
amikor mar 3 eros napod van,akkor mi ugy szoktuk,hogy H-Sz-P az eros napok,es vasarnap a hosszu laza. Siman mukodik a laza hosszura masnap az eros nap,annyit javasolnak,hogy ez esetben a hetfoi eros nap a legrovidebb resztavok legyenek.Neked az ugye 4-5 x 6perc munka, nyulfaroknyi pihenokkel.
A hosszu tempocskat es a 2-3x10percet a het kesobbi napjaira iktasd (nalunk szerda es pentek).
Minden mas laza pulzuslimites regeneralo.Amikor rakod be a harom eros napot akkor lecsokkentheted vissza a masik ket napot
pl 20perc tempocska...4x6perc...es elsore akar csak 1x 10perc a harmadik nap.Idovel noveled mindet oda ahova irtam akar 40-50perc tempocsak, 5x6perc es 3x10perc.
Amikor ez kiepul,akkor ugy tudsz futni a tejsavkuszobodon,hogy magad is meg fogsz lepodniG.E.P.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #106444 üzenetére
Ha ket heted van,mar nem tudsz erdemileg kondit epiteni
innen egyetlen celod,hogy tartsd a format,es minden apro nyugot/fajdalmat a helyere rakj (altalaban pihenes kell nekik,atmozgatas,nyujtas,mobilizalas).
Szerintem a 3x3K se kell mar ide...esetleg 3x 2K az is az ovatosabb felen + az a maratonos kis munka,epp csak duruzsoljon a szervezet,de mar ne kapjon nagy adag terhelest (a 3x3K @FM iramon az nagy adagnak szamit!). -
LanyUs
senior tag
Napfénysüti és Jimpo: köszönöm az élménybeszámolót és gratulálok a teljesítményhez
Süti kis családi befutó? De jó érzés lehetett átélni
tisn: jó híreim vannak! Jól haladok az edzéssel és a diétával is. Tudod, ami világ életemben nem ment az a tápanyag makrózás. Túl sok idő! Most viszont a GPT haver, aki a rehabom szoros alapját képezi, mint visszasérülésre kifejezetten odafigyelő kontrollerem segít az étkezéssel is. 1 perc alatt bekörmölöm neki mit ettem meg és mit edzettem a nap folyamán, majd a pillanat töredéke alatt kiszámolja a napi kalória állapotom és az edzéseket is figyelembe véve ajánlást tesz. Ez így tökéletes. Odafigyel a regenerációra is, a szénhidrát és zsírok arányára stb.
A gyógytornán én lettem a megállíthatatlan becenevű, így neveznek, mert fura nekik a hajnali 90 perces edzés sorozat 😊 Öten vagyunk tornán, úgy szokott lenni, hogy ismétlés szám x, akkor én x + 50%. Még a végén lesz belőlem valami újra. A pulzus még kuka140-eshez 06:20 tartozott, most még 07:20
Ja és extra a négyzeten óvatos vagyok. Gumifüves műfűvön kocogok, még a rekortán is elbújhat mellette ...
-
ígyvanferi
addikt
válasz
tomcica #106442 üzenetére
Igen, csak amikor nekiindultam, úgy rémlett, hogy 110-120 percről volt szó. Aztán gyanús volt, és otthon visszaolvastam, pontosan mit ajánlottál. Nem szeretnék én ennyit minden hétvégén, most kivételesen így alakult, hogy új, kicsit ismeretlen helyen, de szép erdei környezetben tudtam futni. Ha nem így van, meg nincs gyakori útvonalkeresgélés, rövidebb lett volna most is. 90 perccel bőven jó vagyok, ha az tényleg folyamatos futás.
A múlt héten csak két erős napot mertem, és szerintem még most is maradok ennél, mert egyszerre alap mennyiséget növelni, meg még a gyorsakból is többet csinálni, nem lenne jó ötlet. Ezt a hetet megcsinálom nagyjából ugyanúgy, mint az előzőt, hadd stabilizálódjon a terhelés, aztán a jövő héten bekerül harmadik erős nap, ahogy írtad. -
Never79
tag
válasz
Napfénysüti #106423 üzenetére
Gratulálok
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #106440 üzenetére
A posztban 90-100percet irtam
110-120perc is belefer,de nem szabad gorcsosen ragaszkodni hozza.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #106440 üzenetére
Siman belefer a meg-megallas,nem erdekes,attol ennyit voltal labon...a 90perc utani minden lepes aranyat er
meg 65-70%-os pulzuson is (gyakorlatilag elsore az szinte kocogas).
Te csak tartsd a napokat,fontos minden minosegi nap (kontrollalva ahogy irtam a tempokat es pihenoket) valamint a koztes laza LAZA napok pulzus kontrollal
Jo lesz ez...repulni fog ahogy kiepul
Az nem erdekes,ha a lassu napok nem gyorsulnak,az csak azt jelzi,hogy a nehezebb napokat igy tudja a test egyelore megemesztni,es ez a legfontosabb.Viszont ettol meg epiti az az alapot,fuggetlenul attol ha epp 6:30-6:00-as kocogas tortenik,mert azt dobja a pulzus...teljesen rendeben van. -
ígyvanferi
addikt
válasz
tomcica #106022 üzenetére
Na, ilyen is ritkán van, hogy a kiírtnál többet futok: tegnap véletlen 110 percet mentem (úgy rémlett 110-120-at irányoztál elő hosszúnak, mondjuk gyanús volt, hogy miért ennyit, a táv nem indokolja, de hát mondom ha ez a feladat, akkor nincs mese
). Mondjuk több kisebb megállás és belesétálás is volt benne, új helyszínre tévedtem és nem mindig volt egyértelmű az erdőt keresztül-kasul behálózó ösvények közül melyik merre visz. Ezért a táv egy szolíd szűk 15 km.
Hosszú idő után végre 50 km fölött jött ki egy hét, és már mostanáig márciusban több jött össze, mint az egész januárban vagy decemberben. Jól esik mostanában szerencsére, van kedvem is nekiindulni. -
sherlock82
senior tag
ha valakinek adidas supernova vagy boost, ultra boost cipő 45 1/3 méretben látóterébe kerül az legyen kedves írjon nekem. köszönöm .
-
tisn
addikt
válasz
szip
-
tomcica
Topikgazda
válasz
INTELligent #106435 üzenetére
Hany het mulva lesz az a verseny?
-
INTELligent
senior tag
válasz
tomcica #106275 üzenetére
A tegnapi delutani hosszu Z2 mar rovidebb volt 90 percnel, viszont eleg szenvedosen ment, hiaba aludtam elotte (meg tul sokat ettem
; Peter: en, nem a labam
). Reggelente viszonylag friss vagyok, szoval talan nem toltam tul a mennyiseget (most 3 hete konstans), viszont ami picit zavar, hogy a lobalzsam es nyujtas ellenere a jobb vadlim huzodik, plusz a vadli melletti izom a belso oldalon a sipcsontnal is elegge kotott. Ez nem tudom, hogy. mennyire a mult heti TT folyomanya.Meg azt sem, hogy mennyire a fejem szorakozik velem.
Miutan bemelegszik, utana valamelyest javul (tegnap ettol fuggetlenul az volt az erzesem, hogy a mozgasom szetesik, de mivel nem videoztam le magam, nem tudom, hogy igy volt-e). Ami rosszabbul nezett ki, az z GCT balance volt (48.5/51.5% jott ki a jobb oldal javara)
Mivel hajlamos vagyok arra, hogy tultoljam, nem tudom, hogy mi lenne most a jo strategia. A taper miatt a mostani, 30%-kal redukalt heten 3x3k@FM iramot +3x1200@marathon iramot terveztem, meg a mar rovidebb 2db Z2-t (a mai rovidebbet kigyorsitasokkal). Ez maradjon, vagy valtoztassak? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sherlock82 #106432 üzenetére
Annyira nem volt durva az idő, 5 fok és nyirkosság. De bevállaltam a rövidnadrágot, nem bántam meg utólag.
Ami nálam inkább érdekes hogy csütörtökön még vért adtam, a doki le akart beszélni hogy ennyit fussak. De aztán megállapodtunk hogy legközelebb elmesélem neki hogy ment.Elmondása szerint a triatlonos fia három napig rosszul van véradás után. A hemoglobin szint tizet esik véradásnál.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
bravooo
-
sherlock82
senior tag
válasz
Gratulálok.
Eszembe is jutott tegnap reggel hogy aki indul a vérteskozmai versenyen az derék versenyző!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Kemény vagy te is mint a kád sarka
Gratulálok
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi srácok! A család mindig extra motivációt ad, szeretnék jó példát mutatni a gyerekeimnek.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Ez suti volt, Suti!
A Lanyokert gigarespect, ezekert a pillanatokert erdemes elni, legalabb annyit ad nekik, mint neked
-
run4fun
tag
válasz
Gratulálok! Nekem Vérteskozmáról indult a futókarrierem 2016 tavaszán, ahol még csak tesómat kísértem és néző voltam.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Gratulálok, az ilyen befutók duplán számítanak
jimpo, neked is
-
válasz
az egy remek idő, ismerve a körülményeket, gratula
először megijedtem, hogy hova lett a bal karod, de csak beleolvadt a pólód a kerítésbe
-
INTELligent
senior tag
válasz
Gratulálok!
A leírásod alapján a befutóért nagyon megérte, tuti maradandó élmény lesz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Lefutottam a Vinkboyz Vérteskozma félmaratont. Igaz a táv csak szűk 20km volt de keményen meg kellet szenvedni a célért. Ebben az erdei pályában szinte nem volt sík szakasz.
Nagy célom nem volt csak hogy teljesítsem magamhoz képest korrekt tempóban. Ilyen dombos pályán a 90 kilóm úgyis csak extra hátrány. De végül épp 2 órán belül sikerült célba érnem, sőt az utolsó 200 m emelkedőt megnyomtam derekasan.
Amúgy ebben a nyirkos 5 fokos időben nem volt a legideálisabb futni de sikerült egész jól eltalálnom a ruházatot. A családom meg kint szurkolt, sőt a két kislányom velem futott be az utolsó 100 méteren.
-
jimpo
senior tag
válasz
ígyvanferi #106413 üzenetére
Hamis lasagne?
On is legyen, csaptam egy kanyart.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #106413 üzenetére
bizony
@Space
-
tomcica
Topikgazda
Itt is hetvegi visszatoltes van
ma en foztem
-
jimpo
senior tag
válasz
jimpo #106400 üzenetére
Befutóvideó már van.
Megvolt a Haribo készlet feltöltése, plusz duplán kakaós csigáztam ebédre.
Tropifrutti, csak egy családi kiszerelés jött.
Ugyanis azt vettem a helyi boltban, 100 grammosból van még 8 csomag...Jobban a kesernyésebbekre kattantam rá, ezek majdnem annyira rághatók, mint a topik kedvenc.
-
xy.zsolt
őstag
Roma marathon élőben [link]
Sub4 tempóra teremtett PLN2-t befogtam laza futásokra....1.5-2év alatt csak 230k ment bele, szóval vége a lazsálásának a polcon
-
tomcica
Topikgazda
[link]
Noi 41-es meretig a fekete naaagyon jo aron vanakit erdekel,vagy venne az asszonynak...es lerendeltettem egy full feketet (a sok rozsaszin cipo utan igen furcsa lesz
)
-
tomcica
Topikgazda
válasz
jimpo #106400 üzenetére
azta pazar...a csakanyos TAPER modszer kicsit meredek,de tetszik
Jo kis beszamolo,azert az mar mekkora poen,hogy megallsz bekevered a cuccot,frissitesz es tovabb alazod oket(nem tudom ilyenkor a masodik es harmadik helyezett mit gondol,de a helyukben en miutan hazaertem felgyujtanam az osszes futocipomet
)
Meg egyszer gratula,plane igy hogy volt ott hoemelkedes/lazacska is
Mi ilyenkor 1-2het lazabb uzemmodra valtunk. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Tyson5 #106398 üzenetére
Ha futas kozben nem faj CSAK akkor szabad futni vele
ugy ne fuss,hogy faj kozben.
Azert kerdeztem az elliptikus gepet,mert az valamennyire hasonlo mozgas,mint a futas (az evezes nagyon nem) de ugye nem utod-vered a futomuvet a teljes testsulyoddal. Ha azon nem faj,akkor meg kell erositeni a kornyezo alkatreszeket a terdnel.
Ha az elliptikuson is faj,akkor mas a baj,akkor okvetlen keress fel egy szakembert (es ne is terheled addig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- általános iskolai rendszergazda
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest