Hirdetés
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
tomcica #106494 üzenetére
jaaa ok én az 1000-eket savküszöb felett picivel, 2000-eket alatta picivel szoktam csinálni. 400-akat meg 5k tempón.
Jóval savküszöb alatt egybe hosszú tempóim vannak, ha éppen úgy adódik (5k Z3/5k Z4, vagy 10k Z3 teteje) bár mostanában ezek kimaradnak és bringa van helyettük, mellette azért heti egy résztávozóst igyekszek berakni. Mostanában kicsit szétesett a rendszeresség
Vasárnap 34k/1400m szintes terep verseny... rá két hétre félmaraton. Előbbit tavaly elrontott frissítéssel, nagy szenvedések után 4:16- ra sikerült hozni. Nagy álom 4 órán belül lenne de az szerintem idén is esélytelen (7 percen belüli átlagot ezen a távon talán 1000m szinttel tudnék), egy 4:10-en belülivel elégedett lennék.
Félmaratont meg nem is tudom... 1:40 alatt mindenképpen jó lenne, ősidők óta nem futottam rendes félmaraton versenyt, a PB-m is 2 évvel ezelőttről egy maraton váltó 24km-es szaka volt kopp 5 perces átlagon: 1:45.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Fotók, videók mobillal
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest