Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Robi--
kezdő
Tom, megcsináltam azt a fajta fartleket, amit kértél. Z4 és Z3 váltogatva.
Csak 5 ismétlés lett, mivel az elmúlt héten elhullottam egy vírusban piszkosul. Ma is köhögtem és maradt valamennyi izomgyengeség. A tüdőm már szinte teljesen tiszta.
Inkább megnyomtam egy picit a végén.
[kép]
[kép] a sebességzónák
[kép]
4.27 átlag jött ki az első lassú bemelegítővel együtt. Azt majd különveszem, hogy ne zavarjon be. Azt hiszem olyan 4:30 körülit kértél.
Ez egy nagyon jó edzésfajta, élvezetes volt, még így is, hogy nem vagyok 100%. Ezt biztosan csinálgatom. Köszi az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest