Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
I. Talpra Görbeháza
Mit is mondhatnék...A reggeli és esti nem túl pozitív előjelek ellenére.... Odatettem amit éppen lehetett.
Sanszos hogy a tegnap előtti előkészület eredménye, ugyanis a bordaközi izmok fájnak rendesen. Meg picit a hátizom, ilyen az ha hirtelen "ismeretlen" terhelést kap a test, ami nem egészen igaz. Mert tudom milyen csákány-olni, de mondjuk úgy az utóbbi időben elég ritkán mozgattam, suhintottam meg a kezemben.Odaérkezvén a rajtszámátvételt, chip aktiválást követően levettem a szükségtelen ruhadarabokat.
Cipőben az Endorphin Pro 2 került a lábra, plusz a szokott motyók rá. Annyi hogy a versenymintásban tapostam. Sapka,sál, kesztyű egy hosszú-felső és a hosszúnadrágon egy rövid.
A két nadrág és a baseball sapka kivételével javarészt gyapjú összetételű cuccban voltam.Ami az időjárást illeti: Szerencsére az eső nem esett, néha éppen csepergett picit. Nagyon nem állt meg sehol a víz az útvonalon, persze faluhelyen néhol pici sárfolt azt előfordult.
A rajt késett egy bő fél percet. Még az egyszer használatos esőkabátot sem vettem fel, nem fáztam. Vajon miért
Csináltam előtte egy nagyon minimal melegítést. Pár lábemelés, szökdelés és egy kevés pörgősebb futás. Igazából ennyi.Az első körben sokáig ketten voltak előttem, nagyjából féltávig. Aztán kezdett a második lassulni picit, így őt beértem.
Sajnos az irány nem volt túl egyértelmű, gyakorlatilag a főút melletti kanyarokban nem állt az első körben senki.
Az egyiknél úgy kellett üvöltenem az elsőnek, hogy jobbra menjen. Később egymás mellett futva meg is köszönte hogy szóltam. Mondtam, én is azért vágom az útvonalat, mert itt lakom. Aztán eltávolodtunk...A második 5 kilométeres kört követően, átlépve a kaput még vagy már első voltam. Meg is álltam, kihasználva az előnyöm és pocsoltam saját frissítőt. Kilométeres Splitek.
Szerencsére akadt segítségem, ha nem így lett volna sokkal több mint 30 másodpercet vesztettem volna.
Amit a következő körre sikerül szinte nullázni... Mondjuk ehhez az kellett hogy Cooper/5km Power-re kapcsoltam picit, közvetlenül tankolás után. Volt is egy kis hóha...Aztán a negyedik körben, nagyjából 2 kilométer után sikerült meglépni az Abszolút első helyezettet is. Itt már kezdett görcsölni, húzódni a vádli. Ami végig kísért, bár pici sprint belefért...
Kicsit csokiztam, banánoztam célba érve a frissítőponton. Majd szépen öltözni ballagtam...
Közben összefutottam a harmadik helyezettel is, kicsit beszéltünk. Kérdezte minek álltam meg a második kör után, mondtam frissítőt kevertem.
Nem siettem el, komótosan, öregesen. Már úgy is mindegy, mert megtörtént alapon zajlott a vizes ruházat cseréje.
Közben majszoltam egy kis Haribo-t, csokit és banánt. Némi fehérjét is fogyasztottam.
Nadrágcserénél, volt pici görcs itt-ott. Közben nyugtáztam, hogy sok lett a hosszú felső. De ilyenkor már mindegy, mindenesetre volt kicsi thermal limit miatta... Plusz a sál is fogott meg nem kevés levegőt.Aztán irány kajálni...
Sajnos, az előzetes információm szerint főzött gulyásleves, oda érkezvén paprikás-krumplivá változott.De legalább finom és meleg volt, egy kenyér plusz egy linzer járt mellé.
Az eredményhirdetés előtt elhangzott a "jövőre ugyanitt" szöveg, attól az abszolút másodiktól, aki mögöttem fél perccel érkezett be. Mondom, rajtam nem múlik. Én amúgy is itt futok folyton.
Ami nem egészen igaz, mivel innen kezdődik a pályám...
Illetve megköszönte még egyszer, hogy szóltam merre az arra. Aztán jöttek az eredményhirdetések, majd irány haza.Tehát én lettem az Abszolút győztes, bár ilyen díj nem volt. Azért a 20 km Elite kategória első is meglett.
A második helyezett Gratulált is hogy jól toltam, pedig nem is kapott ...
Továbbá ha jól láttam az egykörös 5km, időkben is a harmadik legjobb az egyik enyém.A frissítés folyt közben, annak már-már megszokott módja szerint.
2 x 180 ml plusz 2 x 250 ml, nullára ürült a végére. ~9g ch/dlA pulzus is elég ütős lett, bár a múltkor a Garmin lentebb vette a max pulzust.
Pocak most rosszalkodik, de majd helyreáll a rend. A görcs is kerülgetett korábban, de eszem iszom. Plusz toltam némi ásványi anyagot is. Ez utóbbi megerősíti azt a teóriám, hogy a felsőtestnek nem tetszett az "újfajta" mozgás. Azért is "lázas"...
Remélem nem tetőztem a baj a maival, igaz úgy is kiderül amennyiben igen.A hőemelkedés ellenére nem éreztem annyira keménynek, mint a Keszi FélMaraton. Ami azért biztató... Bár, nem is volt az a nincs mit levenni idő.
ADTA! Dobogós képem még nincs, csak ezek jöttek velem haza...
Hogyan tovább azt nem tudom... Mindenesetre most pár nap *extralaza következik.
*A valóság a tervektől eltérhet!Reggel irány a Haribo akció, aztán délután egy kis kocogás. Mert úgy sem bírom megállni, hogy ne menjek huszon-pár percre is akár. Főleg ha jó idő is lesz....
Na csákány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest