Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• herceges215

csendes tag

Sziasztok!
    Egy SoundMAGIC E10-et használtam, de sajnos elszakadt a kábele, ezért most szeretnék váltani, akár egy frissebb és kicsit minőségibb modellre. Főleg K-pop, pop punk és női vokálokra épülő zenékhez keresek megfelelő IEM-et. A költségvetésem körülbelül max 30usd, és rendelnék AliExpressről, ha van rá jó opció.

Fontos lenne a tiszta, részletes középtartomány, és hogy a magasak ne legyenek túl csillogóak vagy fárasztóak, mivel az E10-nél is muszáj volt EQ-val -8-at vágni 8 kHz körül. Az Omnitronic SHP600 fejhallgatómon is hasonlóan kell EQ-zni, ott 7100 kHz-en -10-et szoktam levenni mobilon. Szóval mindenképp kényelmes hallgatást szeretnék hosszabb időre is, anélkül, hogy túl élesek legyenek a magasak.

Hallottam a Tangzu Wan’er és a 7hz x Crinacle Zero 2 modellekről, amik most kb. 5k körül vannak Alin. Szerintetek ezek mennyivel jobbak az E10-nél? Érdemes lenne most lecsapni valamelyikre, vagy esetleg inkább várjak Black Friday-ig ha van ott, hátha akkor olcsóbban kijönnék esetleg egy most drágább modellel? Okostelefonhoz venném főleg. Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák