Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sportolashoz szeretnek egy
- vezeteknelkuli (akar nyakbaakasztos is lehet, nem feltetel a teljes vezetekmentesseg)
- agybadugos fulhallgatot
- ami kenyelmes, es jol rogzitheto
- kifejezetten sporthoz, nem esik ki futas/mozgas kozben
- izzadasallo
- viszonylag kellemesen is szol, (nem baj ha kicsit basszus orientalt)
- hangszigeletes elony, de nem kovetelmeny
- hasznalhato uzemidovel rendelkezik
- vallalhato minosegu, nem esik szet fel ev utan
- nem kell erte egy kisebb vagyont kiadni (kb 20k lenne a max amit rakoltenek, de megjobb lenne 15k korul meguszni)Letezik ilyen, miket ajanlanatok?
-
törölt tag
válasz #78612992 #78126 üzenetére
En MM-ben vettem a Sennheiser Momentum fullhallgatomat, es tudtommal naluk tortent a szervizeles. Most csereltettem ki meg eppen garanciaidon belul, mivel a vezetekrol elkezdett lejonni a kulso boritas a meleg miatt, meg is tort, mindenfele herce-hurca es zokszo nelkul jott a teljesen uj fules, garancian belul, 0 forintert.
Mar mastol is hallottam, hogy a Sennheiser inkabb kicserelteti a dragabb fuleseit, megha nem is feltetlen lenne jogos, tobbet er nekik egy elegedett, es visszatero ugyfel, ami szerintem nagyon jo hozzaallas, igy en is csak ajanlani merem oket. -
törölt tag
Sziasztok,
Ti melyiket vennétek ezek közül és miért?
- Soundmagic E10/E10S (mi a különbség a sima és az S változat között?)
- Soundmagic E50 (megéri a felárat az E10-hez képest?)
- Sennheiser CX 3.00
- Sony MDR-EX450
- Sony MDR-EX650 (megéri a felárat az EX450-hez képest?)Ezelőtt egy Xiaomi Piston 3 volt, mely 3 hónapig bírta, majd elszállt a bal oldala (szervizbe kétszer küldtem, ahonnan teszt OK-val küldték vissza mindkét alkalommal, javítás nélkül )
A segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz K1LLMy53Lf #57072 üzenetére
Szoftvert cserélve sokat javult a helyzet.
A PlayerPro tényleg jól szól és könnyen kezelhető, azonban az áttörést a PowerAmp hozta meg. Alap esetben, úgy tűnik a P3 kicsit visszafogottabb basszus terén, viszont benne van a brummogós, dübögős basszus is ha kell, csak kicsit segíteni kell szoftveresen isKöszönöm a segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #57064 üzenetére
Nincs vödör hangja, a vezérlőgombok is működnek.
K1LLMy53Lf: A 32 Ohm-on én is gondolkodtam, alapvetően igaz az, hogy ugyanazon a hangerőn, amivel eddig hallgattam a zenét sokkal csendesebb a Piston 3.
kemcso: Igen próbáltam, de attól nyilván a probléma még fennáll.
Ami viszont érdekes, hogy bizonyos számok sokkal csendesebbek, és gyengébben szólnak, mint mások. még ugyanazon albumon belül is.
Próbálkoztam a gumiharangok cseréjével is, de egyik sem hozta el a várva várt változást.
-
törölt tag
Sziasztok!
Másfél hete vettem egy Xiaomi Piston 3 füllhallgatót, viszont olyan problémám lenne, hogy a telefonommal (Samsung Galaxy S6) sokszor erőtlennek, és gyengének tűnik a hangzása, bizonyos esetekben még a gyári füles is jobban szól tőle. A korábban használt Sony MH750-hez képest szinte nincs is basszusa a füllhallgatónak. Számítógéppel már azért jobb a helyzet, de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett.
Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Viszont egy valami aggaszt a Sony-val kapcsolatosan, mégpedig a kábele. Több helyen is olvastam, hogy nem a legjobb, nem tudom ebből mi igaz... Annyit viszont tudok, hogy nem szoktam kímélni a fülhallgatót, nem szoktam sokat törődni az elrakásukkal. Kb. kiveszem és begyűröm a zsebembe ha nincs rá szükség. (Tudom nem a legjobb megoldás, de ez a leggyorsabb.) És a hangzás után a legfőbb szempont a tartósság számomra.
-
törölt tag
Esetleg próbáltad már a szóban forgó típust? Mert én egyáltalán nem vagyok járatos ebben a témában, és a Sennheiserről tudom, hogy jó, mivel erről hallottam a legtöbbet. Szóval nem kizárt az sem amit te mondasz, sőt biztosan okkal teszed azt. A lényeg, hogy a pénzemért a lehető legjobbat kapjam, és fontos a biztos forrás. (Nem szeretnék hamisítványt.)
-
törölt tag
válasz Krisztian101 #9700 üzenetére
Köszi a választ.
Talán te írtad, hogy az MX 160 aszimmetrikus, úgyis nézegettem a Sennheiser oldalát, kíváncsiságból megnéztem az MX 160 adatlapját. Ekkor derült ki, hogy bizony az enyém hamisítvány. (Igaz ezt mindenféle tájékozódás nélkül vettem hirtelen felindulásból az MM-ben, mikor bekrepált az akkori fülhallgatóm.) A csatlakozója nem egyezik, és egy alig eltéveszthető tényező: szimmetrikus ) De a legszebb az egészben h a dobozán ott díszeleg az audiopartner cimke. (Igaz a cimke az csak egy cimke... Egyébként nem szól rosszul, de akkor milyen lehet egy eredeti ).
Ezek után nem is tudom mit gondoljak..., valami megbízható forrást tud valaki ajánlani? (vagy magától a gyártótól kell már venni ha tuti eredetit akar az ember?)
Egyébként pedig CX-400 II-t akarok venni, azt szemeltem ki. Amit fentebb ajánlott a kollega Sony-t az nekem nem nagyon tettszik, ellenben a Sennheiserrel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #91574272 #9666 üzenetére
Azt elfelejtettem leírni, hogy igazából minden féle zenéhez használnám és "agybadugós" kialakításút szeretnék. Lényeg, hogy szépen tisztán szóljon, már amennyire ez lehetséges ilyen keret mellett. (Egy Sennheiser MX 160-t váltana amivel teljesen meg voltam elégedve.)
Hogy ne kelljen visszakeresni: 10k-15 környékéig (ha kicsit több még nem baj, minden a minőség függvénye), és telefonnal lenne használva. (bár nem lenne baj, ha a gépre dugva is használható lenne olykor-olykor zenehellgatásra filmezésre.)A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az E52 telefonomhoz szeretnék valami füllhallgatót, max 10k értékben. Miket tudtok ajánlani? A felhasználási terület természetesen a zenehallgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest