Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy fülest? Sportoláshoz kellene egy kék színű (lehetőleg) közepes minőségű füles (tehát 5-6 ezer forintért). Fontos, hogy mikrofonos legyen.
Köszi.MEElectronics Sport M6 ezen kivül. (Mellékesen ezt lehet itthon kapni?)
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Tarkon(!!) levezethető sport fülest keresek. Lehetőleg időjárásálló kivitelben. Lenne valakinek ötlete??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Szajo
őstag
Sziasztok, milyen 6-8ezer forint körüli headset-et ajánlanátok mikrofonnal ami kényelmes is?
-
pellesmartin
tag
Hello. Tudom nem egészen ide tartozik,de segítség kellene
A fülesem nem szólt,levágtam a jack dugót, és van 3kábel,1piros 1zöld 1fekete (+árnyékolás)
Amit rá szeretnék kötni jack csatlakozó ott van egy fehér és egy piros kábel,egy szigetelés nélküli(+árnyékolás)
Melyket melykhez kössem?
(A fülesből valamelyik a mikrofon lesz,de nem tudom melyik az) -
gamegod
senior tag
Sony Mdr-ex50ről Xiaomi Pistonra váltani érdemes?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
BigBlackDog
veterán
Hátha aktuális valakinek, újabb kuponos akció az LMUE-nél.
Chinese New Year Weekend Sales!
CODE: cny18
This coupon entitles you to 18% off the following products:
Astrotec: AS-100, AS-200
Fidue: A83, A71, A31S
Dunu: DN-2000, DN-1000, DN-900, Dunu Alpha 1, Dunu Titan 1
Havi: B3 Pro 2
Hisound: BA100, Wooduo 2
Hzsound: EP-001
SIDY: DM3, DM2, DM 2 with mic
SYUN: MIX-1, ME-1
Vsonic: GR02 Bass, VSD1S, VSD1, UU2, VSD3/VSD3S All colors except blackCOUPON CODE VALID FROM 27TH FEB 2015 TO 5TH MARCH 2015
Promotion will be applicable to our Toy Outpost locker![ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz eszement24 #52972 üzenetére
Több az X6-ban a mély. Személy szerint engem annyira még nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #52987 üzenetére
Szerintem jó.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
A mai napon visszavittem a samu fülest, és mivel az árat levásárolhattam nem azt hoztam el a MM-ból.
Sajnos Maxell Metallics fülest az istenért sem találtam, pedig alaposan szétnéztem, így más fülest vettem el.Végül a Philips SHE3590 lett a kiválasztott piros színben.
Sztetek jó döntés volt azt megvenni? A Head-FI oldal szerint nem rossz füles, bár lehetne jobb is. De az árát megérheti.
[link]As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok! Barátnőmnek kellene egy fullhallgató egy megkötés van sajnos az ár olyan 2-3K körül, külföld / belföld mind1 igazából. Köszi a segítséget! Üdv
Ezt a Maxell metallics-ot néztem ki neki de sehol nem kapható ahogy látom :-(
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz zsolesz777 #52979 üzenetére
Ez OK, de ami hamisítvány az is kínai
Megjegyzem,tényleg jobb az E30.... A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
zsolesz777
tag
válasz szentkuti11 #52980 üzenetére
E30 fül feletti kialakítása miatt nekem kiesik... E10 nél én nem igénylem hűdedurva mélyeket, de az meg talan jobban izolál mint sony...
-
Brentford
csendes tag
Szia!
Elsősorban az elektronikus zene ès a rock ami az èn világom, de egyèbkènt szinte mindenevő vagyok
Naponta több órát is hallgatok zenèt, általában telefonról. (a teló androidos). 30 ezer forint a határ, amennyièrt vennèk fülhallgatót, tehát ennyire leszűkítve kèrnèk ajánlatokat!
Előre is köszi a segítsèget![ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz zsolesz777 #52979 üzenetére
A SoundMAGIC-kel szerintem mindenképpen jobban jársz, bár kérdés, hogy mi a forrásod és milyen zenéket hallgatsz. Érdemes lehet még megfontolni a SoundMAGIC E30-at is.
-
contaxg
veterán
válasz zsolesz777 #52976 üzenetére
Nekem jobban tetszik a Sony törésgátlója meg komolyabb cég talán, mint egy ilyen dzsunka kft.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!leszűkítettem két fülesre az igényeimet.Kialakításban,jellemzőkben ezek maradtak.
Soundmagic e10
Sony mdr ex450Zene vegyes,mindegyiket dícsérik.Valakinek van olyan tapasztalata,véleménye ami a mérleg nyelvét valamelyik irányba billentheti?Árkülönbség kétezer forint,az nem mérvadó.
-
törölt tag
Sziasztok! interneten kerestem (magyarul) és nem találtam erről a termékről se egy tesztet se egy véleményt ezért és érdeklődöm itt. ha valaki tudna róla valami véleményt mondani esetlen ha tud akár egy külföldi tesztet is írhattok. igazából nem nagyon értek hozzá így csak az érdekelne hogy jó vétel-e vagy tud-e valaki jobbat hasonló árban. előre is köszönöm!
http://zealot-digital.com/index.php/webaruhaz-kategoriak-modul/termek/1-zealot-b9-alien-bluetooth-fulhallgato-fekete
-
eszement24
aktív tag
Bodz, contaxg : Köszönöm az ajánlatokat Következő kérdés: Az X6ban bántóan sok a mély az Ostyrhoz képest? Mert kialakításban az x6 sokkal jobban tetszik és nem utolsó sorban kb fel annyi mint az ostyr
(Megnéztem az x3at is, de ax x6hoz képest csak 3$al olcsóbb, ami nem mérvadó, főleg, hogy mondtad, hogy tisztábban szól és javult a magas és a közép is, amire nekem amúgy is szükségem van )
Mert jövő héten fizetés, és akkor valamelyiket meg is venném
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
vfeco
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Korábbi Xperia mobiltelefonomhoz kapott egész jó hangzással bíró headsetemet sajnos elvesztettem, így most én is fülhallgató-vásárlás előtt állok. Az összefoglaló alapján az alábbiak szerint tudnám felvázolni az elképzelésemet:
- in-ear (IEM)
- jó, átlag feletti zajszűrés (3-as metró kompatibilis :-) )
- normál kialakítású (szimmetrikus, nem nyak mögött elvezethető)
- hagyományos elvezetésű (nem fül felett átvezethető)
- egy Lumia 930-as készülékkel headsetként is funkcionáló (3 gombos)
- jó ár/érték arány
- tartósság
- 'csavarodásmentesség' és nem utolsó sorban
- dizájnos (fekete színű, stílusos) kialakításKedvelt műfajok, hangulattól függően sokféle: (indie) pop, (alternatív) rock, jazz, blues, világzene, chill, lounge, ambient, latin, filmzene valamint szeretem az vokális-instrumentális-akusztikus és legfőképp a koncertfelvételeket! Esetenként Podcastok is becsúsznak.
Talán fontos megjegyeznem, hogy zeneállományom jelenleg mp3-ban leledzik (192-320 kbps) de a jövőben talán a minőségibb formátumok felé fordulnék. Audiofilnek nem tartom magam de egyrészt zenész családból származom, magam is jártam zeneiskolába másrészt ha valami nem úgy szól, ahogy kellene szólnia akkor inkább nem hallgatom ... :-)
Fentiek ismeretében ki mit tudna ajánlani legfeljebb 30 000 forintig (jelenleg ennyit tudok rászánni). Köszi! :-)
-
Brentford
csendes tag
Illetve, még azt szeretném megkérdezni, hogy ugyanezen az áron (25000 Ft) vagy ez alatt van-e jobb paraméterrel rendelkező fülhallgató?
-
Brentford
csendes tag
Üdv!
Most szeretnék fülhallgatót vásárolni, és a Sony XBA-H1-t néztem ki.
Ha valakinek van tapasztalata róla, és azt meg is osztaná velem, nagyon megköszönném! -
sasa134
addikt
Kíváncsiságból rendeltem egy Dunu DN-22M-et, majd beszámolok a tapasztalatokról. 35euro volt amazonon.
Avanti Roma
-
Bodz
nagyúr
-
goodboy007
senior tag
válasz eszement24 #52960 üzenetére
Kb. 3 órát használtam, úgyhogy nem, de el is feledkeztem arról, hogy ez is lehet segít.
Már szedem egy jó kis packot a három féle noise-ból , remélem segíteni fog.
Köszi!"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
v-man
őstag
Van EU raktárból is 16 dollárért Piston.
És mikor találom meg? Amikor épp kifizettem egy napja Kínából
Szerk.: Viszont most nézem, itt nem ingyenes a szállítás, akkor inkább kivárom azt a 20-40 munkanapot[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
eszement24
aktív tag
válasz goodboy007 #52957 üzenetére
Bejárattad?
Egyik ismerősömnek is az van, azt hiszem, hogy minimum 90 óra kellett neki, de ég és föld a különbség
-
Bodz
nagyúr
válasz eszement24 #52918 üzenetére
Meelec M/S6-ra gondolsz? Na hát azoknál sokkal jobbak. M6 Pro meg elég új még, szerintem azt senki se hallotta a topikban.
15-ből én Ostry KC06A-t vennék. Tartósnak tűnik eddig. Ha viszont sok(k) mély kell, akkor inkább egy X6.[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Hali!
Van egy Sennheiser Momentum In-Ear fülesem, ami igencsak dobozhangon szól, konkrétan a gyári 2000Ft-os Samsung füles is jobb nála.
Ki lett próbálva Galaxy S Advance/Galaxy S4/Nexus 4/iPhone 5 készülékeken, utóbbin jobban szólt, de a többin nem olyan a minőség, ahogy egy ilyen árkategóriájú fülesnek kéne szólnia.
Tudom, hogy a Sennheiser manapság már divatmárka, de a 10k környékén futó, meg a CX szériás füleseikről is csupa jót hallottam, ez meg egy kategóriával feljebb van azoknál.
Próbáltam többféle stílusú zenével, alapvetően szerintem részletgazdag lenne, ha nem nyomná el az egészet a dobozhang.Amit megfigyeltem korábbi füleseimnél, hogy a kis "védőszivacs", ami a fülzsírtól/szennyeződéstől védi a fülest, le szokott egy idő után esni és utána szebben szóltak a fülhallgatóim.
Lehetséges, hogy az nyomja el a hangokat/generálja a dobozeffektet?
Vett már észre bárki hasonlót, bármilyen fülessel?
1 hónapig hirdettem itt vadi újan és egy darab érdeklődő nem volt rá, szóval hajlok rá, hogy megpróbáljam lefeszegetni róla, csak szeretnék valami lebeszélést/megerősítést, hogy segíthet-e a problémámon.Megbízható forrásból származik, úgyhogy az tuti, hogy nem hamis darabról van szó.
Esetleg valami tipp, hogy milyen lejátszót próbáljak még ki S4-en, hátha segít valamennyit?
Amiket eddig próbáltam: Mort Player, AIMP, gyári lejátszóKöszi!
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
kemcso
Ármester
válasz sotetlovag97 #52950 üzenetére
Többen összehallgattuk a 10e kategóriával, mint sheratan írta. Elment az idő fölötte, jó, cserélhető kábeles, az pozitív, de kb ennyi. Az ie800 is nagyon túlárazott, kb 50e-t érthet a hang alapján. (Mielőtt megkérded, azt is hallottam...)
Szerk.: az ajánlóban levő 10ésekre érted? Vagy úgy általában
[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
válasz #16820480 #52952 üzenetére
Hallottam már párat, de nem értek fel vele.
Szóval ezt nem hiszem...Mind zajszűrésben mind mély és magas tartományban lazán veri a "10 ezres" kategóriát. Azt bevallom, hogy vannak majdnem hozzá hasonlók, de olyanok mint ez, biztos nincs!
[ Szerkesztve ]
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
törölt tag
válasz sotetlovag97 #52950 üzenetére
Hallottuk többször is, több másik fülessel hasonlítva. De ha már így alakult a kérdés megy vissza: te hallottad legalább az ajánlott 10 ezres kategóriát, vagy csak nem hiszed el, hogy utólérték az IE8-at?
-
bozont
veterán
Aki esetleg most akarna vásárolni a LMUE-ról:
CODE: cny18This coupon entitles you to 18% off the following products:
Astrotec: AS-100, AS-200
Fidue: A83, A71, A31S
Dunu: DN-2000, DN-1000, DN-900, Dunu Alpha 1, Dunu Titan 1
Havi: B3 Pro 2
Hisound: BA100, Wooduo 2
Hzsound: EP-001
SIDY: DM3, DM2, DM 2 with mic
SYUN: MIX-1, ME-1
Vsonic: GR02 Bass, VSD1S, VSD1, UU2, VSD3/VSD3S All colors except black
COUPON CODE VALID FROM 27TH FEB 2015 TO 2ND MARCH 2015Nekem most nem kell.
-
kemcso
Ármester
válasz sotetlovag97 #52948 üzenetére
Hát, miután hang alapján kb a 10e Ft-is kategória, nem tudom... Ebay talán, ott több az, aki a neve alapján vásárol (nagyobb a merítés...).
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Egy sennheiser ie8-at szerintetek hol lenne a legérdemesebb eladásra kínálni?
Mivel már régóta próbálkozok az eladásával.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
xmaas
őstag
Sziasztok ha erdekel valakit VSD5 tipus olcsobban mint ahogy megrendelne kulfoldrol nezen be aprora megvalok tole mert ki akarok majd probalni egy GR07 est
-
Blackhole13
senior tag
Soundmagic E30-at szedett már szét valaki? Van valami trükk, vagy egybe van ragasztva az egész?
-
Nigér
őstag
válasz Vikthor #52940 üzenetére
Hali!
Szerintem őt keresed, és itt az a bizonyos hirdetés.
Csudajók ezek a fejestartók... azt hiszem nemsokára én is kuncsaft leszek.
[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
Utána néztem és sejtettem, hogy hülyeséget írtam. Az etalon az nem mdr-ex11lp volt (olyanom sosem volt) hanem kitartó guglizás után megtaláltam: mdr-ex70 sl/lp!
Az első agybedugósok egyike volt, a szövet tartó és a mágnesek most is megvannak még, de lehet hogy a kábeltartó is.
Akit érdekel egy review :
http://yjs3.tripod.com/reviews/fontopia_mdrex70.htm
(sorry, telefonról nem lehet linkelni)
Elkapott a nosztalgia, ahogy megtaláltamValamint ez 10enx éve volt 12-15 körül.
Valaki tudja, hogy mit tudnak azok a kínai csodák, amiket linkeltetek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsolesz777 #52938 üzenetére
Szerintem ha lenne ilyen, akkor már bőszen hirdetné magát a hardveraprón. Amúgy (főleg Sonyból) az ilyen ár alatti cuccok jó eséllyel hamisítványok is.
-
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem anno én innen valakitől egy fejhallgató tartó állvány fából, csak sajnos nem emlékszem a nevére, ebben tudnátok segíteni, kéne mégegy.
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
IzI
senior tag
Hi
Van vkinek tapasztalat JBL T100A headset-el kapcsolatban,megér 5e Ft?
-
zsolesz777
tag
Tud valaki beszerzési forrást sony fülesekre bolti ár alatt?sony mdr ex450 (esetleg 650) érdekelne
-
v-man
őstag
válasz szentkuti11 #52935 üzenetére
Köszi 😃
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
A pistonnak bal v jobb oldali vezetékén van a hívásfelvevő gomb? Köszi
-
Hack3er
őstag
válasz szentkuti11 #52928 üzenetére
akkor maradok a GR07 mellett.
(#52930) kemcso 07-et nézegettem, csak kíváncsi voltam a 06-ra is, bár gondolhattam volna hogy jobb a 07az ár alapján.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz szentkuti11 #52928 üzenetére
+1 a hangzásképe is jobb a GR07-nek.
Hack3er ha olcsóbb fülesben gondolkodsz, akkor inkább a VSD1, mint a GR06. Sztem
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz monti0222w #52925 üzenetére
Meg is lett rendelve kíváncsi leszek, Xears blackwood eléggé kiszolgálta már az idejét az elmúlt négy évben, már többször kellett ragasztani sajnos.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Hack3er
őstag
A VSONIC GR06 és a 07 között hangzásilag nagy külömbség lehet? A 07-ről olvastam slfln cikkét, az elég meggyőző, és a 06??
-
Viper26
nagyúr
E10-ből mindegy, hogy mikrofonos, vagy sima?
Mi a különség az M és az S jelöléssel ellátottak között?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz rootkiller #52898 üzenetére
A Comply oldalán ki tudod keresni, az M1-hez (ha jól emlékszem ehhez kerestél) a 400-a széria illesztékei jók, de alapvetően az ebay-en is érdemes szétnézni ez ügyben, vannak filléres megoldások.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Hátha van JVC HA-FX101 tulaj gépközelben. Az lenne a kérdésem, hogy metróban mennyire szűri ki a metró zaját a füles? Jelenleg egy Thomson-nal szenvedek és az halottnak a csók.
Köszi előre is a válasz(oka)t.
Mess with the best / Die like the rest
-
eszement24
aktív tag
Ezek vajon jobban szólnak, mint az E6pro? (azt sem ismerem, de nagyon lehúztátok)
Kialakitásra nagyon tetszenek. Jónak tűnik az is, hogy darabonként is lehet cserélni.
Most egy Maxwell metalic van, (félév után elment az egyik feléből a mély) ami nem rossz, de érezhetően kompromisszumos. Előtte évekig cx275-öt nyúztam.
De volt már sok minden. Hangzásban sokáig a Sony ex11lp jött be.
Fő szempont a hangminőség és a tartósság.
Szinte minden zenei stílust szeretek, de kiemeltek
a dnb(basszus és voca) és rock meg klasszikus zene.Valamint nagyon sokat használom, minden nap órákat.
A maximum keret rá 15 környéke.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz zsolesz777 #52911 üzenetére
Az e10 inkább bulis, fun hangzást kedvelőknek való. Az E30 jobb lehet...egyébként meg ennyiért valamelyik "nagyobb" Vsonic-ot vedd meg szerintem...
-
bucsher
őstag
-
Victorio
aktív tag
Ma jött meg a Xiaomi Piston 2
02.07-én rendeltem meg az ibuygou.com-on.
17$ volt, ingyenes szállítással.Kicsomagolás után az első kellemes benyomás: ez minőségi cuccnak tűnik.
Forgácsolt könnyűfém test, körszövött védő a kellemesen puha vezeték körül, aranyozott jackdugó, precízen működő vezérlőgombok, 4 pár különféle méretű puha gumiharang, egy kis gumipad amire rátekerve gubancolódás nélkül hordozható, és egy pici leszedhető acélcsipesz a rögzítéshez.
Az egyetlen hiányosság amibe bele tudnék kötni, a csakis kínai nyelvű leírás a gombok működéséről.
De ezt a rettentő problémát 15 mp guglizással meg lehetett oldani.Következett a hangpróba.
Itt jött a második meglepi.
Az idáig használt gyári Nokia fülbedugósnál egy nagyságrenddel szebben szól.
Részletes, szép hangja van.
Direkt olyan zenével próbáltam amit jól ismerek, így nagyon kitűnt a minőségi ugrás.
Sokkal több az apró részlet a zenében, mintha az énekes 3 lépéssel közelebb jött volna.Teljesen elégedett vagyok vele, az ár/teljesítmény aránya elképesztően jó.
Köszönöm mindenkinek aki segített benne, hogy ezt válasszam.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
GabeszHUN
tag
Sziasztok!
Ha rendelek valamit Amazon.com ról, annak mennyi az esélye hogy fennakad a vámon, és rárakják a +27%-ot?
For Sale AKG Q701
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!fülest keresnék 15-20 K-ig.Amit szeretnék
Egyenes kábel,kiegyenlített (inkább részletező) hangzás,mikrofon nélkül,némi tér sem zavarna...
Ami még fontos lenne a kis méret.Eddig egy akg 324p t használtam,annál nem szeretnék nagyobbat...e10 kicsit bumfordinak tűnik,képek alapján.
Mondjuk lehet a lehetetlent kívánok,hogy ennyi pénzért minden stimmeljenDe hátha tud valaki ajánlani valamit...akg k376nak nagyon tetszett hangja,csak sajna nem volt kényelmes fülemnek.[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Nem konkrétan számítógép füles után érdeklődöm hanem olyan vezeték nélküli fülbe dugós okosság érdekel amit nem lehet látni, vagy csak alig észrevehető, kopasz vagyok, ezért lenne ilyenre szükségem, olvasgattam a neten utána, de nem tudom mennyire hatékonyak. Valami ötlet?
YUMYUM
-
GabeszHUN
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Symphonized termékekkel kapcsolatban?NRG és társai.
És hogy miért vannak ennyire leárazva Amazonon?(99$-25$)[ Szerkesztve ]
For Sale AKG Q701
-
BÜDÖSLÁB
tag
Brainwavz R3 tulajdonosokkal beszélgetnék.
A kevesebb több- Ludwig Mies Van Der Rohe
-
kemcso
Ármester
válasz baboss #52900 üzenetére
Nem jó helyen jársz, ez a FÜLhallgató topic (jobb sarokban fönt az rajz), nem a FEJhallgató (de tartok tőle ott sem fogsz túl sok segítséget kapni, mert az is a sztereó kábeles fejhallgatóról szól, zenehallgatáshoz)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- !!! FÉLÁRON !!! ÚJ, Bontatlan White Shark Katana US prémium mechanikus RGB billentyűzet.
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
- Acer KG221Qbmix FreeSync Monitor 21,5"
- ASUS TUF matricák
- Dell S2716DG Gaming Monitor - G Sync - 27" QHD Wide 1440p Olvasd el a leírást!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest