- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
#16820480 #50597 üzenetére
Koszi, (tobbieknek is), jol hangzik
Kozben latom, hogy lenne egy olyan akciojuk is, hogy:
"And Lastly A Gift: Free Brainwavz Beta Earphones With Purchase of $50 or more with coupon: FREEBETA(Have $50 worth of products in your cart, add the Beta to your cart and apply coupon to redeem for free)"
Azaz meg kb $10-ert ha vettem volna meg valamit, adtak volna egy ilyen fulest. Nemtom milyen fules, de igy szinte ingyen lett volna tenyleg, lehet hogy erdemes lett volna arra is ramenni. Bar nem biztos h az elozo akcioval osszevonhato + ha a vamon emiatt akadna fel, ugy mar lehet h nem erne meg...
-
-
törölt tag
válasz
assemble #50589 üzenetére
Az mp4nation elég jó bolt, sokan rendeltünk már onnan a topikból, és a garanciával sem szokott gond lenni, bár időben persze nem a legrövidebb sajna a postázgatás miatt. De azt hiszem náluk csinálták azt, hogy nem kellett feltétlen visszaküldeni a fülest, hanem egy képet kellett küldeni a szétvágott kábelekről, és küldtek újat.
A VSD3-ról nem hallottam még, hogy hamisítanák, bár volt egy blogbejegyzés a Vsonic hivatalos weibo odlalán, hogy két online bolttal vigyázni kell, mert nem hivatalos partnerek, és még vizsgálják, hogy eredetit árulnak-e.kolosanyi: Azt a megoldást próbáltad, hogy a füled felett vezeted a kábelt, és a hátadon le, aztán a derekadnál meg vagy Sansa, vagy telefon? Vagy esetleg azt, hoyg egy rövidebb vezetékkel a sport-tokkal felkarra erősített telefonba megy a kábel? Azt még meg is lehet csíptetni a ruhán, így nem lifegne annyira. Szerintem ezeket megpróbálhatod mielőtt rendelnél, mert nem kerülnek igazán semmibe.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kolosanyi #50593 üzenetére
Én inkább azért linkeltem a hsz-emet, mert én nem vagyok biztos abban, hogy tényleg jó futásra egy BT-s fülhallgató. Plusz ugye amit linkeltél, ott azt a kis dobozt magadra kell applikálni valahova, szóval igazán nem is vagy kábelmentes (szerintem). Persze cserébe meg a fülhallgató kisebb / könnyebb, szóval jobban fülben marad.
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Hú de rég jártam erre.
A hangkeltőim megvannak, üzemelnek, minden frankó velük, úgyhogy most nem is ezért írok, nem tervezek továbblépni jó ideig. Viszont újabban elkezdtem hosszabb távokat futni és amíg a kábel nem zavart egy 20 perces futásnál, egy 1 óra 20 percesnél már kifejezetten zavar. Ruha felett elvezetve csavarodik, beleakadok (pláne ha sprintelek és intenzív a karmozgás), ruha alatt meg dörzsöl. Na most ezen felindulva elkezdtem vezeték nélküli megoldásokat keresni, kifejezetten csak sporthoz, futás közben nem lényeg a hangminőség, úgyse a zenére figyelek, csak aláfestőnek kell, meg adni az ütemet. Sokat nem költenék rá, amolyan "eldobós" eszköz lenne. Szerintetek ez például beválhat? Ha már egy Maxell Metallics szintet hoz, nekem bőven megteszi. Sőt, ha már értelmezhető hang jön ki belőle, nem csörömpölés, akkor elmegy, úgyis csak 1-2 órát lenne a fejemen, meg max kocsiban telefonálni, ha már megvan.
-
korpicschess
veterán
válasz
ottoarc #50576 üzenetére
Az mp3 lejátszós topikban van róla vélemény, nekem sajnos most karácsonyig semmi időm nincs, meg nem is értek én ehhez annyira...
Röviden: hangot hasonlónak mondják (nálam most nincs Clip Zip, csak emlékezetben legfeljebb), viszont nincs Rockbox (ami elég rossz), de az akku 16 óra helyett 25 óra, ami jó.
Kijelző nagyobb, jobb, de ez szerintem annyira nem szempont.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Max 3k-ért telefonhoz fülest milyet ajánlatok? Mindenféle stílust hallgatnék vele.
-
joy_k
tag
válasz
Fitzgerald #50583 üzenetére
Udv!
Nem ragaszkodom hozza, csak nem elek Mo. teruleten. Ennyi. -
joy_k
tag
Sziasztok!
Ebay-en hogy lehet ki szurni, hogy melyik piston eredeti es melyik a fake. Kepet azt rak fel amit akar, de mikor ki kell csomagolni? Vagy ez is osztonre kell bizni? Koszi
-
veector
senior tag
Coupon Deal: Vsonic VSD3 Earphones $39.50 After Coupon: CY2014VSD3 **LIMITED**
Rendeltem is egyet barátnőmnek, felhasználtam $10-nyi pontot, így ~7e volt.
am ilyen is van:
Coupon Deal: Vsonic GR07 Classic Silver Earphones $89.50 After Coupon: CY2014GR07 **LIMITED**[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
válasz
contaxg #50574 üzenetére
Aláírásban sokan feltüntetik, ha van eladó termékük, de kivettem mindenesetre, a béke kedvéért.
Szerencsére az állításaidat nem kell cáfolnom, a fórum visszakereshető; a Pistont amikor igazán dícsértem nem volt eladó belőle, s amióta van, azóta nem gondolom, hogy rendszeresen vagy részrehajlóan/elfogultan dicsérném. De ezt talán nem kell bizonygatnom, ha valakit ez tényleg érdekel visszakereshet.
Részemről az OFF lezárva..Karmko #50569: Szerintem ezek mind könnyen hajtható fülesek, a Sonynak jó eséllyel egyikkel sem lenne gondja.
-
ottoarc
tag
válasz
korpicschess #50571 üzenetére
A Clip Sportról nem tervezel tesztet/bemutatót írni?
-
Layne
csendes tag
válasz
contaxg #50574 üzenetére
Erre sincs, de elfér itt.
"Egyébként úgy gondolom, hogy joga és kötelessége a cég képviselőjének tiszteséges keretek között felhívni mások figyelmét arra, hogy egy-egy kritika túlzó és/vagy nem valós"
Ez sajnos elég gyenge lábakon áll, mivel pont nem a cég képviselőjének kell megítélnie azt, hogy a terméket hogyan fogadja a közönség, vagy egy-egy reviewer.
Hanem az end usernek, a reviewernek, a felhasználónak, a fogyasztónak.
A túlzás fogalma pedig igen erősen szubjektív, a review mint műfaj esetében pedig aztán végképp az.
Szóval most éppen széttárom mind a két kezemet.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #50572 üzenetére
Inkább azt próbáld meg észben tartani hogy nem lehet úgy semlegességet mutatni, hogy aláírásodban sok hete eladásra kínálsz valamit és utána a szakfórumban rendszeresen dicséred ezt a portékát. Ez a kettő nem fér össze és a fórum szabályzatával teljesen szembe megy. Nem hiszem, hogy tőlem vagy mástól láttál ilyet.
SoundMAGIC-ről kritikát tőlem is hallhattál és hallani is fogsz, mert semmi nem tökéletes és nekem jóval több pénzem áll a kritizált termékben (pl PL50) mint most Neked Pistonban (ebben biztos vagyok). De nem írom ki, hogy ki és mi vagyok és próbálom betartani az írott és íratlan szabályokat.
Egyébként úgy gondolom, hogy joga és kötelessége a cég képviselőjének tiszteséges keretek között felhívni mások figyelmét arra, hogy egy-egy kritika túlzó és/vagy nem valós. Az internet fene nagy szabadságát szeretik sokan félreérteni. Köszönöm a figyelmedet.
#50573) Layne
Köszi, de erre nincs szükség[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Layne
csendes tag
válasz
honfoglalo #50572 üzenetére
Ez most a contaxg webshop fóruma, vagy a fülhallgatós topik?
Ha flexel, flexel. Lehet az Soundmatyi, vagy bármi más. -
honfoglalo
senior tag
válasz
contaxg #50570 üzenetére
Nem a gonoszság, vagy üzleti kár okozásának szándéka vezetett a hozzászólás írásakor, és így visszaolvasva valóban tűnhet általánosítónak.
Mindössze azért írtam, mert mindhárom fülesből van, és az ES18, E30 produkál recsegéses driver flexet. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindegyik ilyen, túlzó lenne ezt kijelenteni, nincs erre rálátásom. Nem rossz fülesek az árukért, s bizonyára nem mind flexel.
Megpróbálok eleget tenni a személyes kérésednek, s "leszállni a Soundmagicről", bár ez továbbra is egy fórum, ahol bárki leírhatja a véleményét kultúrált formában.
Az aláírásod fényében ennyit talán el lehet viselni
Igyekezni fogok észben tartani, hogy egy-egy túlzó/meggondolatlan komment téged üzletileg érint, egyébként, ha itthoni garanciás fülest akar valaki ettől függetlenül ajánlani foglak, ahogy teszi ezt kb. minden fórumozó.
Remélem elég sok a, s nem értjük egymást félre.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz
#16820480 #50560 üzenetére
Egyszer talán sikerül eljutnom egyre...
Ez egyébként messze van a 200$-ros kategóriától szerintem. Most külföldi oldalon 60 euróért láttam azthiszem, de ebayen is förtelmes az ára, itthon pedig már tényleg nincs. Annyiért okés lehet.hobbyone:
Hogy érted ezt pontosan?más:
amúgy megjött a Clip Sportom. Még nincs véleményem formálva róla, de masszívabban hat, mint a korábbiak talán.Hangerő valami brutális, még harmad hangerő már a normális hallgatási szokásaimhoz kicsit hangos (igaz nem szoktam hangosan hallgatni) 32 ohmos cuccokkal.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #50568 üzenetére
Feltehetően valami elírás történt a hozzászólásodban ha jól sejtem.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#24536576 #50567 üzenetére
Driver flex valószínűleg, előfordulhat a légnyomástól, a kialakítás miatt (dynamic). Ha egy rövid pattanást hallasz az nem tragédia, ha szörcsög, mint az E30, ES18 az zavaróbb tud lenni.
Kicserélik garanciában egyébként gond nélkül, de ha nem zavar nem feltétlen kell foglalkozni vele, nem valószínű, hogy tönkretenné, és 3 évig biztosítva vagy. -
törölt tag
Van egy kis probléma a fülesemmel. RHA... A baloldalit ha beteszem a fülembe, ilyen éles kattanást csinál. A jobboldalinak semmi "baja", de a balos ha beljebb tuszkolom, egyből "csiripel". Mit lehet ezzel kezdeni?
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #50565 üzenetére
Egy jó kis fül felett vezetett kábel és egy comply (vagy hasonlóan jól passzoló) illesztékkel szerintem a futás és sport kipipálva. A konditeremben többen úgy használják az ilyen füleseket, hogy fül felett vezetve a kábelt a hátukonengedik le (általában ruha alatt), és övre van illesztve a lejátszó, így nem akad semmibe, nincs útban. Dobosok is így szokták, ha jól tudom.
Ilyen méretben nem is nagyon fog tudni egy vezetéknélküli jobb üzemidőt. Talán az ilyen supraaural fejes kialakításúak tudnak kcisit többet, de az sem olyan jó azért.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#16820480 #50564 üzenetére
Nekem BT-s van, azt akarom épp cserélni, Plantronics BackBeat GO. Megmondom őszintén, nekem a hangminőségével nincs problémám, de nem is szoktam csendes szobában hallgatni (otthonra van rendes fejhallgatóm meg hangfalan is, szóval azért nem sokol a viszonyítási alap). Alapvetően 3 fő oka van ami miatt cserélném:
1. 2,5 órát bír egy feltöltéssel. Ami azt jelenti, hogy heti párszor fel kell tölteni. Nem mondom, hogy ez olyan hatalmas macera, de jártam már úgy, hogy elfelejtettem, és akkor nem ment amikor kellett volna. Ha sportoláshoz szeretné használni, akkor ugye ott fixen fog 1-1,5 órát menni, szóval gyakorlatilag edzésenként legalább fel kell majd tölteni (mondjuk néztem újabbakat, az előbb említett meelec 5 óráig bírja, azért az egy fokkal jobb. Azért nem sokkal)
2. Súly. Ugye az akku benne van a fülesben. Ebből fakadóan nagyobb lesz, és nagyobb is lesz a súlya. Ez önmagában nem lenne probléma, mert nem húzza a fülemet, viszont a gumi "tartó" ellenére is elég könnyen kimozdul az ember füléből, pedig én alapvetően csak gyaloglok vele. Intenzívebb mozgás esetén ez még rosszabb lenne
3. Amit szinte sose említenek a BT hátrányaként, de jelen van, hogy késik a hang. Zene hallgatáskor ez nem probléma, de filmet nézni vagy mobilon játszani nem egy nagy élmény úgy, hogy 1-2 seces késés van. Telefonbeszélgetéseknél is zavaró lehet.Ami viszont nagyon jó, hogy iszonyat kényelmes tud lenni, hogy nem kell a kábelt elvezetgetni sehol. Nyáron nem lóg semerre, télen nem gond, hogy rövid a kábel és a telefont csak úgy tudom kézbevenni rendesen, ha kihúzom a fülhallgatót. De itt kimerült az összes előnye. Igazából a fenti 3 pont mellé bejön az is, hogy szeretném futás mellé is használni, és ott az 1-2 miatt nem érzem, hogy versenyképes lenne egy vezetékessel szemben.
Ára meg azért olyan magas, mert minden miniatürizálni kell, illetve mindenből nagyon alacsony fogyasztású verziót kell használni. Ezeknek pedig mindig is megkérték az árát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mert bár nem olyan jó a technológia, de drágább sokkal egy sima vezetéknél. Illetve a kényelem illúzióját is megfizettetik az emberrel rendesen.
Ha minednképpen vezeték nélküli valami kell, akkor esetleg nézz szét a Meelec oldalán, ők csinálnak oylat is, csak annak a minőségéről igazán nem tudok nyilatkozni, valószínűleg nem nagy szám. -
kóóó
aktív tag
válasz
#16820480 #50553 üzenetére
Ertelek, megneztem ezt a Meelec S6-ot, meg talan beleferne az ara, de ha jol latom ez is madzagos megoldas.
Azt mondod, nem valami jo technologia a Bt viszont akkor nem ertem, hogy egy jabra mondjuk miert olyan draga, ha nem is valami fenyes technologiaval keszult.Üdv.: kóóó!
-
picur220
veterán
válasz
Ati1979 #50547 üzenetére
Valami ilyesmi érvelésre vártam.
Nyilván ne hasonlítsuk össze a 3x ennyibe kerülőkkel. Most egyelőre úgy tűnik, hogy Piston lesz, aztán meglátjuk, ha nem tetszik, majd továbbadom.
#50552 kammerer: Nem az a fórumos vagyok, aki ne kezdett volna hozzá az 1. hsz elolvasásával, és az ott ajánlott / tetszett modellekre való rákereséssel. Csak épp 1-2 helyen eléggé bullshit volt amit találtam, ezért kérdeztem inkább, valamint azért, mert jöhetett ki új, ajánlott modell az 1.hsz. módosítása óta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
korpicschess #50557 üzenetére
Most melyik fülesre írod pontosan, hogy 200$ volt, de nem érne annyit?
Azt a Pioneert szerintem innen nem sokan ismerik rajtad kívül... Esetleg elhozhatnád egy találkozóra, ha van kedved -
korpicschess
veterán
válasz
Cathfaern #50558 üzenetére
Teljesen változó, de egyébként szokásos kínai időtartam, legkorábban 2 hét, de most karácsony lesz, rengeteget rendelnek, szerintem jó hogyha karácsony előtt megérkezik...
Penonaudio-ról gyorsabb lesz (valszeg 2 héten belül).[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
mp4nation-ről mennyi idő alatt szokott megjönni a rendelés? Vagy van valami közelebbi ahonnan soundmagic-et be lehet szerezni? Magyart egyedül a nomono.hu-t találtam, de ott se E30, se rendes távirányítós E10 nincs (ezen kettő között gondolkozok jelenleg)
-
korpicschess
veterán
válasz
contaxg #50534 üzenetére
Lehet. Én most egy Pioneer SE-CLX9 fülest használok, amit nagyon olcsón vettem, armatúrás. Nem akarom eladni, mert nem sokat használok fülest, hogy jobb kelljen, illetve már nagyjából beszerezhetetlen. Ráadásul elég egyedi ezekkel a cserélhető csövekkel.
Azért nem hasra esős.Arra akartam kilyukadni, hogy megjelenésekor pár éve ez 200$ volt. Nem annyira hiszem, hogy olyan rohamos ütemben fejlődjenek a fülesek, hogy most 10k-t érjen egy ilyen. Tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
Kacsanova
csendes tag
-
-
contaxg
veterán
válasz
#16820480 #50553 üzenetére
Ez inkább egy logikus lépés...mint a telefon gyártásban (mint tudjuk
) nem az a "jani" aki teleszórja hetente új modellekkel a piacot hanem az, aki szép logikusan felépít egy könnyen átlátható termék skálát. Övék a mennyek országa!
-
törölt tag
Alapvetően nem túl jó a BT megoldás, mert a hangjuk jóval elmard egy normális zsinóros fülestől. De ha ezt a szempontot félre is teszük, akkor is ott az a probléma, hogy ez a füles elég apró. Ha ugye azt nézed, hogy abban a két kis bogyóban kell elférjen a BT modul, a digitális-analóg konverter, egy minimális erősítés és hozzájuk való akksi is, hát nem igazán lehet ezt értelmesen megoldani ilyen méretben. Valószínűleg gyenge hang, rövid üzemidő fogja jellemezni, ennyit még hallgatás nélkül is el lehet róla mondani. Sporthoz szerintem jobb egy ruha alatt vezetett kábel, esetleg olyasmi füles, amit sportra terveztek (Meelec S6 például?).
(#50520) contaxg: És jó eséllyel sokkal drágább is a Pistonnál
Amúgy gyanús nekem ez az új felállás, a Momentum széria is egy iem, egy supra egy circum, pont ahogy a Samsungnál is. Nem lehet, hogy ugyanaz az OEM csinálja őket?
-
-
Ati1979
veterán
válasz
contaxg #50544 üzenetére
Lehet róla szó!
Közösen összedobjuk az árát? Vagy hogy legyen?
(#50543) picur220
Az low end dinamikus füleseknek a magas a leggyengébb pontjuk. Mintha ott sem lenne.
Ok ez egy kicsit durva. Persze az árukhoz képest jó.
Az e10-ben túl sok a mély és nem eléggé jól kontrollált. Szemben az e30-éval ami a legjobb a kategóriájában.
Az e10 mélye ráül a többi tartományra, így a közép el van nyomva a magas meg... Azt inkább hagyjuk.Az én fülemhez nem passzol az e10. Van akinek tetszik. Én az e30-at szeretem, ami a kedvenc low end fülesem.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
Ununqatrium #50545 üzenetére
Olvasd át az Amazon 839 beírásából azt a 62 darabot ahol 1 pontot kapott az ötből a füles. Ez elég információ lesz arra, hogy mire számíts és ez alapján dönts.
[ Szerkesztve ]
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
honfoglalo #50455 üzenetére
Hali. Nah, sikerült megnézni a füles pontos típusát. Bose SIE2. Nem tudom, hogy hangban ugyanaz-e, mint a sima IE2, csak sport kivitelben, vagy sem. Tehát az ár 11 ezerét is felé van lőve? Valaki tud írni valamit a hankszínéről? Ha túl világos vagy mélytúlsúlyos, legalább nincs dilemma.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
contaxg
veterán
válasz
picur220 #50543 üzenetére
Mert siket mint az ágyú
és nem elég drága
(#50542) Ati1979
Következő fülestali, fika partyra szerezhetnénk egyet?[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
Ati1979 #50538 üzenetére
egy szóval sem mondtam
, de már következtetsz.
Tényleg nem tudom és érdekel(#50540) bucsher
Szerintem semmi közük egymáshoz. Vagy E10 lenne lapos kábellel? Nem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
Ati1979 #50535 üzenetére
Mond meg inkább, lécci ki az OEM gyártója a Beyerdynamic DX160-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz
korpicschess #50533 üzenetére
Inkább egy kicsit gonoszkodó hozzászólás akart lenni.
Dinamikusakban is vannak azért jók. (ie800 pl.)
De azért az armatúrás technológiából szerintem többet ki lehet hozni.
Viszont 3+ armatúra alap. Ahogy contaxg is írja.
És a hangolás is számít.(#50534) contaxg
Az e30-at kiadhatnák az e10-hez hasonlós kiszerelésben. Az lenne aztán az igazán best buy füles.
-
contaxg
veterán
válasz
Ati1979 #50532 üzenetére
Hallgasd inkább a Shure 666-ot vagy mit
, van akinek meg bejön.
(#50533) korpicschess
Sajnos itt is igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Egy armatúra az általában a középtartományt képes viszonyag elfogadhatóan kiszolgálni. Ahhoz, hogy az emberi hallás teljes spetkrúmát minőségileg ki lehessen szolgámi, kb 3 aramtúrára van szükség.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Én csak a fejest ismerem. (on ear) (az egy ipari hulladék)
30 ezerért én nagyon nem ezt a fülest venném. A sennheiserek füleseknek rossz az ár érték aránya.Jó a piston az áráért. Csodát azért ne várj. Komolyabb fülesek ellen nincs esélye.
(#50522) Cathfaern
Jó döntés ha fülest zenehallgatásra használod, mivel a mikrofon ront a hangminőségen. Az árát meg növeli.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
honfoglalo
senior tag
válasz
assemble #50523 üzenetére
Nekem 8-ért se kéne, nem arra írtam.
Cathfaern #50522:
Jó pedig az RHA, 3 évig cserélik szó nélkül, ha van valami (és hivatalos helyről vetted). Egyébkènt kapható sima 750, azon nincs mikrofon.
Ez a "nagyon megtörik" azért erős túlzás lehet, én a 750i-t táskaaljába gyűrve használom, a legkisebb jele sem mutatkozik bármi problémának. Hogy őszinte legyek nem is nagyon izgat, ha valami lenne vele egy-két év után, majd akkor cserélik újra, de nagy esélyt erre nem látok. A kategória legmasszívabb fülese, remek garanciával. A magasok hiányoznak belőle kicsit, az tény. Masszívabbat, megbízhatóbbat ennyiért nem fogsz most találni.[ Szerkesztve ]
-
-
assemble
addikt
válasz
honfoglalo #50521 üzenetére
Es hol kapod meg 10 alatt? (marmint a momentum in-ear-t)
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Sennheiser momentum in-ear általam ismeretlen, de jó eséllyel jobb mint a Pisiton.
-
Land
veterán
Nincs véletlenül akcióban valahol barna Xiaomi Piston?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
contaxg
veterán
válasz
szentkuti11 #50513 üzenetére
Az jó jel!
Ez egy Z3 compact volt aszem..
-
contaxg
veterán
válasz
szentkuti11 #50511 üzenetére
OK sorry, bocs Sony
Múltkor egy SoundMAGIC 10s-t próbáltak ugyancsak Sony-val és addig, míg nem volt megfelelő állásban a mini kapcsoló a fülhallgató csatlakozóján, addig csak azt hajtogatta, hogy nem kompatibilis az eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
picur220 #50508 üzenetére
Először is miről hallgatnád, mert a (ha jól emlékszem, de nem próbáltam) Pisiton nem támogat minden készüléket. Ha jól tudom a CTIA nem jó neki.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Sziasztok!
IEM Fülest szeretnék venni. Eddig Xears-eket használtam, de most elromlott a fülesem, és nem cserélik ki, pedig még elvileg garis lenne, találtak kifogást, mindegy is végülis.
Az árban max 10k legyen. Kábelezés mindegy, zenei stílus nagyon vegyes. Mikrofon jó lenne, de alapvetően mindegy, hogy van-e, nem létszükség.
Elolvastam az ajánlott modelleket, tetszik a Xiaomi Piston és a SoundMagic E10 is. Alapvetően a 2 között gondolkozom, szeretném meghallgatni azok véleményét, akiknek volt legalább az egyik, és van összehasonlítási alapjuk. A Pistonnál a kényelem érdekelne, mert arra láttam már panaszt a neten, valamint hogy van-e különbség a Piston, Piston Upgraded, és a Piston 2 között. Az E10-nél is érdekelne minden észrevétel, amit tudtok mondani.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Neztem egy ilyen bluetooth fulest, a tesomnak karira, erdeklodnek, hogy esetleg valaki tud ra velemenyt mondani?
Eddig csak gagyi 1-2-3 ezres fulese volt szoval nem az uber fasza hangzas az elsodleges cdsk megis valllalhato legyen valamennyire azert, futashoz, edzeshez szeretne hasznalni es olyasmi kellene aminek a kabeljebe nem akad bele a keze es nem zavarja futas-edzes kozben.
Gondoltam karacsonyra meglepem egy ilyennel, de mivel nem ertek hozza, igy a ti segitsegetekre szorulok.Elore is koszonom nektek es ha esetleg mast ajanlanatok helyette, amit meg atlag ember megtud fizetni azt megkoszonnem!
Üdv.: kóóó!
-
törölt tag
válasz
assemble #50503 üzenetére
UE?
Huhh, hát igen, valóban eltelt pár év. Azóta van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy armatúra, és egy inkább elterjed, alsóbb kategóriákban is. Kicsit komolyabb füleseknél már csak ilyet használnak, egyszerre többet oldalanként. Nem kicsit hagyja maga mögött mindenféle tekintetben az ilyen IE8, vagy UE füleseket.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #50488 üzenetére
Az biztos. Szelektálni kell a hozzászólásokat.
(#50490) Karmko
Nem értem, honnan jön neked ez a fejfájás dolog. Én már elég régóta használok IEM-eket és sosem fájt tőle a fejem. A zárt fejesekkel is ugyanez van.
Egyáltalán nem terhelik a fület. Legalábbis zavaróan nem.
"A zárt fejhallgatók és jól izoláló agybadugós fülhallgatók huzamosabb ideig tartó használata pedig garantált halláskárosodáshoz is vezet, akármilyen hangerőn is hallgatod."
Ezt nem értem honnan jön.
A normális hangerőn hallgatod, akkor semmi bajod nem lesz.
Az earbud fülhallgatók nagyon felejtős kategória. A mélyeket egy az egyben felejtsd el. Ráadásul azokból elég kevés (talán egy) a használható darab.
Fejesből meg a nyitott halott dolog utcára. A másik topicban leírtam miért.
-
karis
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata a sennheiser momentum in ear füllgallgatóval kapcsolatban?
-
assemble
addikt
válasz
dudika10 #50500 üzenetére
Hat nemtom, anno jokat olvastam roluk, legalabbis a 8-rol, egy IE8 azert ma sem hisyem hogy rossz lenne. Regen is voltak persze jobbak az UE-nek peldaul, de azok megint felsobb kategoriaban jatszottak.
De akkor vegyuk ugy, hogy csak a fejesekrol beszeltem[ Szerkesztve ]
-
válasz
honfoglalo #50501 üzenetére
++1, az IE8-nál a VSD1 is jobb hangban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest