- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
válasz szabo.csabi #72579 üzenetére
Valaki tudna segíteni a memóriahabos füldugó kapcsán?
-
szabo.csabi
tag
Nemrég vettem egy DENON AH-C821 típusú fülhallgatót, amihez kaptam egy Comply TX500 M típusú memóriahabos füldugót, ami azonban kissé nagynak bizonyult. Azaz a jelenség amit tapasztaltam, hogy zenehallgatás közben a fülem kissé hátrahúzva (mint behelyezésnél) mintha tisztább, részletgazdagabb hangzást kapnék miközben e külső zajok nem jutnak be jobban, mint anélkül. Illetve simán hallgatva kissé erősebb a basszus, kevésbé teljes a hangzás. Ebből arra következtettem, hogy talán kisebb méretű füldugóval kellene próbálkoznom de minthogy a Comply füldugói nem olyan olcsók, gondoltam próbálok biztosra menni.
Elvileg ez van most M-es méretben (?) de talán ez jobb lenne (?)
Aztán rátaláltam erre ... vajon az S-es méret valóban jobb lenne? A gumiharangokkal nem bíbelődnék, ha lehet.
Segítene valaki?
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! Mivel az SONY MDR-EX450-es fülhallgatómat sehol sem találom, lehet hogy be kell ruháznom egy újra. Többnyire utazásközben, mobilról hallgatok zenét és néha headsetként is használnám. Mit javasoltok? Érdemes drágábbat venni, a minőség érdekében? Esetleg márka, kategória?
Amatőr vájtfülűként szeretem ha jól szól a füles. Köszi a tanácsokat! -
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Korábbi Xperia mobiltelefonomhoz kapott egész jó hangzással bíró headsetemet sajnos elvesztettem, így most én is fülhallgató-vásárlás előtt állok. Az összefoglaló alapján az alábbiak szerint tudnám felvázolni az elképzelésemet:
- in-ear (IEM)
- jó, átlag feletti zajszűrés (3-as metró kompatibilis :-) )
- normál kialakítású (szimmetrikus, nem nyak mögött elvezethető)
- hagyományos elvezetésű (nem fül felett átvezethető)
- egy Lumia 930-as készülékkel headsetként is funkcionáló (3 gombos)
- jó ár/érték arány
- tartósság
- 'csavarodásmentesség' és nem utolsó sorban
- dizájnos (fekete színű, stílusos) kialakításKedvelt műfajok, hangulattól függően sokféle: (indie) pop, (alternatív) rock, jazz, blues, világzene, chill, lounge, ambient, latin, filmzene valamint szeretem az vokális-instrumentális-akusztikus és legfőképp a koncertfelvételeket! Esetenként Podcastok is becsúsznak.
Talán fontos megjegyeznem, hogy zeneállományom jelenleg mp3-ban leledzik (192-320 kbps) de a jövőben talán a minőségibb formátumok felé fordulnék. Audiofilnek nem tartom magam de egyrészt zenész családból származom, magam is jártam zeneiskolába másrészt ha valami nem úgy szól, ahogy kellene szólnia akkor inkább nem hallgatom ... :-)
Fentiek ismeretében ki mit tudna ajánlani legfeljebb 30 000 forintig (jelenleg ennyit tudok rászánni). Köszi! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lexus, Toyota topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest