- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
bajaki #47599 üzenetére
A Metallicsot szerintem felejtsd is el, régebben ajánlott darab volt, de ma már átrendeződtek az ár-érték viszonyok. Az ES18-at Nomono-nál tudod megvásárolni, elsősorban azt ajánlanám, 5k-ért hazai garanciával best buy. A Pistonról is jókat hallottam, de sajnos még nem volt hozzá szerencsém.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Eddig egy Skullcandy JIB fülhallgatót használtam, de most váltanék valamire ami esetleg egy kicsit jobb hangzást tud biztosítani a számomra. (A JIB-bel sem volt különösebben gond, de odaadtam unokatesómnak)
Elsősorban a Maxell Metallics-ot néztem. Ahogy látom elég rég óta az ajánlott fülesek között van.
Soundmagic ES18 is tetszik. De nem tudom honnan lehetne beszerezni. Ebay-en találtam 3,5k környékén, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízható forrás. Mennyire gyakori ennél a típusnál a hamisítvány?
Illetve harmadik lehetőségként ha egy kicsit jobban a zsebembe nyúlok akkor egy Xiaomi Piston 2 lehetne még. De az eltartana egy kis ideig mire megjönne és jó lenne ha minél hamarabb hozzájutnék az új fülesemhez.
Ennek tekintetében Ti melyiket választanátok / ajánljátok? Illetve ha ezt a hármat kellene hangzás tekintetében sorba állítani akkor hogyan alakulna a sorrend?
-
raven12
senior tag
Srácok, én megkavarodtam egy kicsit.
A VSD3 SE535-höz hasonló.
A VSD3S W4R-hez hasonló.Az S edition-ben kéne kevesebb basszusnak lennie? Mert a W4R-ben jóval több van, mint az SE535-ben. Hogyan van ez?
LMUE: "Difference between VSD3S and VSD3: VSD3S offers a more balanced sound while VSD3 has a stronger bass"
-
Dilo
csendes tag
válasz
honfoglalo #47594 üzenetére
Tőlük még nem rendeltem, de mindkét említett típus mellet az szerepel, hogy "Availability: In Stock" vagyis van neki raktáron!
-
Dilo
csendes tag
válasz
szentkuti11 #47587 üzenetére
Penonaudio-nál állandójellegel lehet kapni Vsonic VSD3-at! Külföldi fórumok alapján megbízható bolt! Sőt VSD3S-ből van náluk lila és egyszínű piros is! (A feketénél, egy lenyíló fülön lehet kiválasztani, ezeket a színeket!)
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Azt már tisztáztuk, hogy a lábkiosztás fontos a mikrofonos füleseknél, így is tettem, mert nemrég vettem egyet ZTE Blade-hez, ami jól működik. Viszont olyan kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban, hogy ha veszek egy átalakítót, akkor visszafelé is működik a dolog?
Tehát működne egy átalakítóval az új telefon (y300) a Blade-hez való lábkiosztású mikrofonos fülessel?Erről a fülesről van szó, ha fontos: Sony Ericsson MH1-BL
Meg hogy ugyanarra az átalakítóra gondoljunk: SONY CTIA to OMTP Adapter
Köszi.
-
orimilan
tag
Megjött a a Soundmagic ES-18 a Nomonotól
A gyári Sony füles után megváltás -
kk831228
addikt
válasz
szentkuti11 #47589 üzenetére
Értem. Köszönöm!!
Ránézek fészen... Elég merész kijelentés van a weboldalukon...
-
kk831228
addikt
válasz
szentkuti11 #47587 üzenetére
Nem tudsz valami belső infót mikor lesz??
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Ezzel a vsd3-al mi a helyzet?? Lehet kapni, vagy csak az S-t lehet egyenlőre??
-
Thomas16
tag
Hi!
Xiaomi Piston tulajok!
Ha telefonról hallgattok rádiót, tiszta a vétel?
A csatlakozó feletti fém rész nem zavar be?
A mostani fülesemnél (Soundmagic E10M) szerintem az a gondja a vétellel. -
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #47576 üzenetére
Tényleg!
Na jó, az tényleg durva!
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni: elhagytam a Sony Ericsson MW600 bluetoothos headsetemet és hasonlót keresek a mobilomhoz, hasonló árban is, szóval 10 ezer nagyságában (használt is belefér), a lényeg, hogy vezeték nélküli legyen és a fülhallgató cserélhető legyen. Bukó alatt használom, így kicsi "fejű" kell és azért így gyorsan "kopik" is
-
válasz
honfoglalo #47580 üzenetére
Képen, de ott randa (bár a GR07 se tetszik, élőben sem)
A hangjáról nem tudok nyilatkozni, majd ha hallottam -
raven12
senior tag
válasz
honfoglalo #47574 üzenetére
szerintem a VSD3 csunyább
-
lorcsi
veterán
válasz
honfoglalo #47571 üzenetére
menyni idő alatt érkezett meg ?
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #47574 üzenetére
Szerintem szép a VSD1
-
honfoglalo
senior tag
válasz
randras_83 #47573 üzenetére
Igen a vezérlés is egy plusz, igaz nekem nincs jelenleg Androidos eszközöm, így teljes funkcionalitásában ezt nem tudtam kipróbálni.
Ami mínusz: számomra nem igazán kényelmes és az izoláció is viszonylag gyenge, ellentétben mondjuk a VSD3S-sel, illetve a kábel is hagyományos, egyenes vezetésű.Kíváncsi vagyok az E10-hez képest milyennek értékeled, olyanom sajnos nincs otthon.
Nem rossz ez a füles, nem rossz, de szerintem ha nem feltétel a mikrofon, akkor a VSD3S az, ami már kellemes és nem annyira csúnya (mint a VSD1). Addig mindenképp érdemes lehet elmenni árban.
-
randras_83
addikt
válasz
honfoglalo #47571 üzenetére
milyen volt a papírcsomagolás körülötte?
és extraként a mikrofonról meg a vezérlésről se feledkezzünk meg. Az enyémet tegnap postázták -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Erről van valakinek tapasztalata, véleménye: Buxton BHP 3820 Eminent?
-Sajnos elhagytam egy Panasonic RP-HJE190E.
-
honfoglalo
senior tag
Nos, megjött a Piston 2, rövid tapasztalat összefoglaló.
A csomagolás szinte meghökkentően kicsi volt, kompakt, meglepően igényes, mintha alma lenne benne.
Maga a füles kábele az elágazásig textil borítású. A kialakítás kellemes, az ES18-nál lényegesen szebb, minőségibb kívülről, maga a füles fém, a kivitelezés simán túltesz a 10 ezres kategória egyes versenyzőin, és ami még fontos: nem flexel!
A hangzás őszintén szólva elsőre nem igazán tetszett, szokatlan volt, illetve bejáratás nélkül eléggé nyersen hatott. Ez mostanra mondhatni megváltozott, igaz összesen 1-2 órát ment a füles eddig, inkább talán a hozzászokásra volt szükség.
A gyári gumi számomra nagyon szarnak tűnt - ahogy ezt éreztem az ES18 esetén is -, a Pistonra az MA750 gyáriját tettem, az ES18-ra Sony hybridet.
A két füles számomra alapvetően eléggé különbözően szól. Az ES18-ban dominál a mély és eléggé elfojtott, "víz alatti", de sima, felhasználóbarát hangzást ad. Ezzel szemben a Piston-ban - a hangsúlyos mély mellett - a magasai és közepei is jobban kijönnek, "nyitottabb" a hangzás - tisztábban, de élesebben is szól.Azt meg kell jegyezni, hogy az ES18 mélyei jobban ütnek, illetve dominálnak, aki ehhez szokott, és mondjuk Sennheiser-ről jön, vagy csak olyan jellegű zenét hallgat, annak ez lehet, hogy - még - tetszik, s hiányolhatja ezt a jelenséget a Pistonnál. Mint mindig, itt is sok múlik a megfelelő gumin, behelyezésen. A Piston-ba is van mély, ha jól helyezzük be, kb. az MA-750-hez hasonló mennyiségben jön belőle.
Csapongásaim összefoglalva, az anyagminőséget, design-t, tekintve egyből előnnyel indult a Piston, a számomra természetesebb, kevésbé elfojtott, tisztább hangzás, kevésbé összemosódott hangkép, jobb hangszer-szeparáció pedig csak növelte az előnyét A köztük lévő 1000 Ft-os különbség (a Piston a drágább) érzésem szerint kisebb, mint amit a köztük lévő különbség indokolna.
A kettőből számomra egyértelműen a Piston a nyerő.(Ez egy rövid vélemény volt, nem objektív teszt)
-
kakuk54
csendes tag
A Soundmagic ES18 nak nem hajlított a jack dugója
-
lorcsi
veterán
erről a maxellről mi a véleményetek ?
a metallic mellett láttam
-
kakuk54
csendes tag
Kösz. Lehet, hogy egy másik fórum volt. A SoundMAGIC E10 9.990, a SoundMAGIC ES18 4.990 a Nomonönál. Hangzásban kialakításban van különbség, megéri az ötezret?
-
-
kakuk54
csendes tag
Fülhallgató vásárlás előtt állok. Mobil telefonhoz (LG optimus) szeretnék fülbedugós. strapabíró. itthon beszerezhető fülhallgatót venni. Rock, blues, pop zenét szoktam hallgatni. 5.000 - 10.000-ig tudok elmenni. Fontos lenne, hogy ne hajlított jack dugója legyen. Természetesen legyenek jók a magas és a mély hangok is. A fórumot olvasva a SoundMAGIC, vagy Sennheiser-típusra gondoltam. Pl.
Sennheiser Cx 175
SoundMAGIC E10
SoundMAGIC ES18 (megéri az ötezer Ft pluszt?)
Vagy valami mást? -
monti0222w
addikt
válasz
honfoglalo #47524 üzenetére
Ok. köszi.
-
Joezyka
senior tag
Üdv!
Megérkezett a Sony MDRAS400EX fülesem, futni még nem voltam vele, de nagyon jól szól, és remekül kizárja a külső hangokat. Egyenlőre a fülemből se esik ki.
-
Cece04
tag
válasz
honfoglalo #47559 üzenetére
Köszi a tippeket, akkor lehet, hogy megvárom amíg lesz a simából
hobbyone: azért annyit a saját védelmemben megjegyeznék, hogy nem a zsebembe tömködöm..
meg általában tokban hordom őket..de az tény, hogy nem kíméltem egyiket sem, napi 5-6 óra használat menet közben, volt hogy elaludtam úgy, hogy bent maradt, meg ha nem találtam a régi panát (ami három éves és csak sporthoz használom és működik
), akkor elmentem ezekkel futni..de hát erre van valahol
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Cece04 #47557 üzenetére
Annak tényleg vékony a kábele, nem mindenki tud rá vigyázni.
Az, hogy kényelmes lesz-e neked lehetetlen megjósolni, egy Sony Hybrid gumi esetleg segíthet, az kényelmesebb, jobban tapad.
A VSD3S-ben van elég basszus, kb a VSD1-nyi mennyiségben, de ha az nem volt elég, akkor a sima VSD3 lehet inkább ajánlott. Az M4 félékhez képest természetes, hogy kevesebb benne a basszus, de ezt meg lehet szokni, nekem is furcsa volt pl. GR07BE egy M2 után. A VSD3-at viszont nem lehet jelenleg még kapni, arra várnod kell. -
Cece04
tag
A segítségeteket szeretném kérni. VSD3(S) rendelésén gondolkodom.
Ami miatt leginkább szimpatikus, az a cserélhető kábel, ugyanis november óta két VSD1-et nyírtam ki. (az új, amit garanciában cseréltek kb. 2 hónapot bírt, pedig jobban vigyáztam rá mint az elődjére, ami azért fura, mert a brainwavz M4-nél szinte ugyanez volt a helyzet: az alap működött 10 hónapig, a cseredarab meg beadta a kulcsot két hónap után., de ez lehet, hogy csak pech.)
Amitől kicsit tartok, az az, hogy annyira nem illett a fülembe a VSD1 (sokszor "kimászott", nem taltam hozzá illő gumiharangot, pedig van otthon egy rakás) és a basszust is keveseltem úgy általában, a nála elméletileg gyengébb M4-hez képest.
Zenét gyakorlatilag mindenfélét hallgatok, a trancetől kezdve a hiphopon át a zongoraszólókig, szóval azt nehéz lenne belőni.
A forrás pedig Xperia Ion és Philips Gogear (ez ritkább).A kérdés igazából az lenne, hogy a sima VSD3 vagy az "S", vagy inkább valami más?
Köszi előre is!
-
Arween
senior tag
sziasztok
kaptam ma egy emailt ,megosztom hátha másnak is jól jön
Brainwavz S1 Earphones - Back To School Sale!
Only on Amazon.com
Normal Price $59.50
After all discounts: $28.55
To get the full discount use coupon code XT6JOCHP at checkout at Amazon!
Valaki tud segíteni hogy tudom amazonról megrendelni ezen a $28.55-ös áron?Mivel még Amazonról nem rendeltem nem tudom itt hogy megy a szállítási költséget sem látom sehol.(ebay-ről sokat rendelek ott látszik a szállítási költség)
Köszi
-
törölt tag
válasz
scholl #47539 üzenetére
Úgy tudom, hogy Sasmsung telefonnal csak a gyártó saját headsetjei működnek együtt, azok meg elég rémesen szólnak. Még azt lehet megpróbálni, hogy valami 3 gombos Apple headsetet fel tudsz-e programozni a megfelelő app segítségével (most nem tudom fejből, de volt linkelve a topikban). Illetve harmadik opció valami BT-os headset, azok működnek rendesen, például egy Sony Mw600 használtan, vagy SBH-20 az nem is lenne olyan drága, és azért egy M6 szintjét szerintem megürik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest