Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • honfoglalo

    senior tag

    válasz Bucicimaci #42616 üzenetére

    A legegyszerűbb olyat venni, amit 3 évig cserélnek :)
    A cserélhető kábel egy 24 ezres fülesnél inkább szívmelengetésre jó szerintem, de ebbe a vitába most ne menjünk bele.. Persze, jobb mintha nem lenne cserélhető.

    Mondhatni egész nagy utat tettem meg az elmúlt egy-két hónapban eddig a fülesig (többet vettem, illetve kipróbáltam azóta), s bár nem vagyok ezzel sem teljesen elégedett, ha fontos a jó ár/érték arány, az erős basszus, a masszivitás és a hosszú garancia, ráadásul pont V hangzást keresel, akkor szerintem neked ezt kéne megpróbálni. Ha gondolod meghallgathatod valamikor, amennyiben pesti vagy.
    Én nem ismerek semmilyen alternatívát, ha bárki tud, akkor csak szóljon. (mind a GR07BE, a Yamaha EPH-100 és az RHA MA-750 (ezeket vettem meg) is jobb mint a SE215 hangzásban, az RHA pedig szvsz szigetelésen kívül mindenben)

    Egyébként nem azért adnak rá 3 évet, mert nagyon félő lenne, hogy tömegesen mennek tönkre az RHA MA-750-ek, ez tényleg elég minőségi cucc, jóval inkább mint egy SE215.. Amit nem fikázni akarok, de szerintem eljárt felette az idő, már nem igazán érdemes azt venni, csak ha mindenáron azt a hangzást keresed, de amint írtad te a V hangzást kedveled, és az pedig nem az.

    Én 10 ezer körül akartam venni fülest két hónapja, úgy jöttem a topikba, aztán eljutottam idáig, és valószínűleg nem ez a füles lesz a végállomás (pedig sajnos nem én nyertem múlt héten..). Érdemes egy kicsit még költeni rá, 30 ezerig pedig szerintem még ésszerű is, mert itt tényleg kapsz valamit a plusz pénzért cserébe (lásd: minőség, garancia, ha mondjuk hangzásban nyilván nem is 3x-osa az E10-nek, de ár/értékben hasonlóan jó)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák