-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zunex
tag
válasz
#16820480 #31571 üzenetére
Ebből tanultam annyi biztos. Nem gondoltam volna hogy a Metallics ennyire jó fülhallgató. Véletlen vettem meg mert pont akciós volt a Media Markt-ban.
Annyi pénzt biztosan nem akarok költeni fülesre. igen, mostanság eléggé feltörőben van kína minőség terén. Lásd ZTE
Ők inkább budget cuccokat gyártanak. Még nézelődöm/gondolkodom, hogy mi legyen. Köszönöm a felvilágosítást illetve segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest