- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zunex
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlásban. Többnyire rock/r&b/dupstepet hallgatok. Szeretem ha rendesen érezhető a mély, de ne vigye annyira túlzásba mint a mostani Sennheiser CX 400 II-m. A keret 8-9000 forint lenne rá. Agybadugós kialakítást szeretem, mert kizárja a környezetet és csak az zene marad. Ne legyen annyira mély orientált, de legyen mély elég. Nem tudom mennyire érthető, ha van kérdés válaszolok.
Köszönöm előre is és kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Zunex
tag
válasz
#16820480 #31571 üzenetére
Ebből tanultam annyi biztos. Nem gondoltam volna hogy a Metallics ennyire jó fülhallgató. Véletlen vettem meg mert pont akciós volt a Media Markt-ban.
Annyi pénzt biztosan nem akarok költeni fülesre. igen, mostanság eléggé feltörőben van kína minőség terén. Lásd ZTE
Ők inkább budget cuccokat gyártanak. Még nézelődöm/gondolkodom, hogy mi legyen. Köszönöm a felvilágosítást illetve segítséget!
-
Zunex
tag
válasz
#16820480 #31569 üzenetére
igaz
persze érthető. A hamisítványhoz is jár tok, csiptető, 6 fajta fülpárna mindezt egy elegáns csomagolásban. Ejnye merre fejlődik a világ
Ha OEM lett volna, akkor elgondolkodok de így sajnos nem tudom mi van. hajaj miért nem lehet minden egyszerű. Pont örültem, hogy végre megint van fülesem erre ez van. Most non stop megy hátha tényleg a bejáratás kell neki. már kezdem azt hinni, hogy a fülemmel van a gond haha.
-
Zunex
tag
cxseries kollégától vettem. Könnyen lehet, hisz 10kval olcsóbb mint az új. Szóval ezt úgy kell érteni, hogy a Sennheiser próbál spórolni vagy csak simán másolat? El tudom képzelni, de a hirdetésbe bele volt írva, hogy eredeti. Bár ki tudja
Nehezen akarom elhinni, hogy ez a 18k-s "Sennheiser minőség".
-
Zunex
tag
válasz
bmakszim #31557 üzenetére
Az a baj, hogy túl sok dolog nem tetszik benne. Recseg olyan számoknál, amelyiknél a Metallics még csak nem is gondolkodott a recsegésen. Gyengék a mély hangok. Tudom, hogy nem a zene hibája mert többnyire vagy FLAC-ot hallgatok vagy 320kbps-os MP3-at. Azt mondod érdemes várni? "Megjöhetnek" a mély hangok illetve tisztulhat? Mert ez egyenlőre gyász. Másnak ismertem a Sennheisert. Lehet túl magasra raktam a mércét ennek a szegénynek
sheratan : köszönöm a tippet!
-
Zunex
tag
válasz
bmakszim #31554 üzenetére
Igen, itt PH-n vettem 8,8kért. Rendben, köszi az infót. Akkor lehet megválok tőle. Bár előbb találtam volna meg ezt a topikot
Nevetséges, hogy 12k van a két füles között és a 12kval olcsóbb a jobb.
8k környékén tudnál/tudnátok fülhallgatót ajánlani? Többnyire Progressive House-t hallgatók. A keményebb napjaimon rockot. Szeretném, ha agybadugós lenne. Szeretem ha jók a mély hangok az EQba piszkálás nélkül (gondolok itt a metallics-ra), de azért mégis feljebb szeretnék lépni a metallicstól.
-
Zunex
tag
válasz
bmakszim #31552 üzenetére
Tehét először Nálad sem volt jó? Mert itt egy kicsit nevetségesnek tartom. Az is igaz, hogy az ismerősömnek megvan 2 hete a CX 215-e, de ilyen sokat ér a bejáratás? Hallottam, hogy vannak ilyen úgynevezett "bejáratós hangok". Azokat valaki át tudná küldeni? Mert jelen pillanatban az előző Maxell Metallicsom ketté csapja és elég rossz így hallgatni.
-
Zunex
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: Hogy lehet az, hogy egy Sennheiser CX 215 II jobban szól mint egy CX 400 II Precision Black?
Kicsit részletesebben: Pár napja vettem egy Sennheiser CX 400 II-est. Amikor először fülbe dugtam, akkor tetszett hisz ugye előző fülesem elromlott és gyári nem "agybadugóst" használtam. Barátomnak CX 215 II-ese van és amikor kipróbáltam akkor sokkal jobban szólt mint az enyém. Saját telefonomon próbáltam ki ugyan azokkal a beállításokkal. Hogy lehet ez? Ennyire rosszul választottam? +6k-ért azért jobban számítottam vagy legalább ugyan olyanra.Előre is köszi a válaszokat!
Edit: A jobban szólt alatt tisztább hangokat és sokkal jobb basszust értek
-
Zunex
tag
Helló!
Valaki tudna ajánlani egy "agybadugós" fülhallgatót 3 ezerért? Eddig egy canyon cnr ep80-at használtam szóval elég vájt fülü vagyokKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest