Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
matyi012345 #33299 üzenetére
Ja nem rosszak szerintem sem. Beyerből vannak jók olcsóbban is. Amúgy az shure sem lehet gyenge. Én a nagytestvérét hallottam.
Nekem amúgy most az új Audio Technica-k tetszenek nagyon. Szerintem elképesztően jó ár/érték arányt képviselnek...
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Ezt a Jayst ismeri közületek valaki? Vajon mennyire lehet minőségi?
-
Luissimo
veterán
válasz
Ati1979 #33286 üzenetére
szívesen a füledbe dugom
rosszazakirosszragondol36 kHufért láttam tegnapse 215-öt a Száva utca környékén a hangboltban.
ér az annyit ??
de van olcsóbbér is -
Ati1979
veterán
válasz
matyi012345 #33294 üzenetére
Köszi!
Csak előbb érkezzen meg szerncsésen!
Egyenlőre egy t70p-t, meg ha meg lesz javítva akkor egy shure se425-öt.
Bár ehhez nem ártna majd venni egy ennél komolyabb fejest előbb utóbb.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #33291 üzenetére
Brutálisan drága.
Igen max. háttértár 192gb, + dual wolson dac (mono) és még hasonló ínyencségek. Pl. SACD minőségű anyagokkal is elbír..Ezt már nem kell cserélni soha remélem.
Plusz rádugom a gépre és külső dac-ként is funkcionál. Később majd veszek a hozzá egy jó minőségű asztali erősítőt és azzal elleszek.
Köszi, de még meg sem jött.
Majd írok róla az mp3-as topicba ha meglesz.
Az a baj minden jó cucc drága főleg a magyar fizetésekhez.
-
Zoli133
addikt
Mielőtt elkezdtem a fej/fülhallgatós témát, még olyanokról beszéltem kolosanyival, hogy a nexus S széria fülese egész korrekt, sőt jó. Ma már közelebb vagyok a sírógörcshöz ha hasonló fülest kell hallgatnom.
Tehát a hallás alakul amit régen jónak halott az ember az nem biztos, hogy ma is jónak fog tűnni. Pláne ha fejlődés (adott esetben metallics) van a dologban.
-
törölt tag
válasz
Ati1979 #33284 üzenetére
Hogy mennyibe kerül..?!
Te jó ég, azért az még odébb lesz, hogy ilyenbe ruházzak. Mondjuk elég csábító, hogy 64GB és még2x ennyivel bővíthető, ezen már elfér elés sok cucc. Igaz flac-ban megint nem, de sebaj...
De azért gratulálok hozzá! Én boldog lennék, ha ennyit egy laptopra kiadhatnék egyelőre. -
-
426os
őstag
Sziasztok!
Kb 1 éve használok (alkalomadtán, nem mindennap) egy Maxell Metallics-ot egy Nokia 6303-mal. A fülhallgató minőségre jó, nem szakadt el, semmi baja nincs, de egy kicsit ráuntam a hangjára. Illetve egészen mostanáig azt hittem, hogy maga a telefon rosszabb hangzásilag, mint az előző telefonjaim voltak, de nemrég a kezem ügyébe került egy másik fülhallgató, amivel jobb volt a hangja (pár ezer forintos Sennhaiser, de sajnos nem agybadugós). Az általatok mostanában ajánlott Sony MDR-EX 50 jobb-e valamivel, mint a Metallics? Illetve még felmerült bennem, hogy beszerzek egy Sony(Ericsson) Headsetet (pl: MH650), mert nem hátrány, ha van mikrofon is rajta és egyébként is a régi SonyEricsson-os korszakomból jó emlékeim vannak a headsetekről (HPM70). A kérdés, hogy melyik lenne a jobb választás (Elvileg a Sony headset bekötése megegyezik a Lenovo (és Nokia, stb) által használt kiosztással. Érdemes egyáltalán a Metallcs-ról bármelyikre is váltanom? 3-4e Ft-nál többet nem nagyon tudok rászánni a dologra.
Illetve ebay-en láttam valamilyen JVC fülhallgatót is hasonló árban (nem a Gumy, nem emlékszem mi volt a típusa). Van egy 4-5e Ft-os JVC FEJhallgatóm, aminek a hangjával nagyon elégedett vagyok. Ilyen árkategóriában a a JVC fülhallgatóban mennyire teljesít jól? -
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #33283 üzenetére
Iriver Astell & Kern AK 120.
Most bevezető áron van, de még így is iszonyat drága...
Valószínű csak az ünnep után jön meg sajnos...Én annyira nem értek hozzá, de ez nekem például kifejezetten tetszett a fejes találkozón. Nagyon kis kompakt méret és ahhoz képest elég jól szól.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #33278 üzenetére
Egyértelmű. Mondom úgy, hogy még nem hallottam.
Viszont olyan 100k még tényleg érdemes kiadni fülesre annak akinek fontos a hangzás... (és persze pénze is van valamennyire)
Szerintem te, most hogy hallottad össze fogod gyűjteni rá a pénzt.Ez egy ilyen kellemetlen helyzet. Nem érdemes nagyon jó cuccokat meghallgatni, mert a végén sokba lesz.
-
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #33275 üzenetére
Szerintem használható ezekkel simán.
Igazából ennyi pénzért nem kapsz ennél jobbat.
-
hobbyone
aktív tag
-=Libria=-
Mindegy. Csak megpróbáltam benned elültetni a magot, hogy a GR06 már nem trendi.
Én mondjuk nem hallgatok rock zenét, szóval nem tudom, melyik illene ahhoz jobban. Ezt elfelejtetted beleírni az Ljokerl-hez intézett kérdésedbe. Szerintem lehet akkora differencia köztük, hogy egyikkel (akár VC02), ha nem is lényegesen, de jobban járnál, tehát 5%+.
Az első megérzés erre utalt: "Na ugy nez ki vsonic vds1 lesz a kiszemelt fules.." innen
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #33273 üzenetére
-
sszemtelen
őstag
Tudtok mondani a HTC 8x-hez egy jó fülest?
Ára olyan 5-6 körül legyen max :$
Köszönöm!
-
Kobe
veterán
válasz
hobbyone #33263 üzenetére
A vc02 tul steril hangszinnel rendelkezik, a vsd1 meg sajnos nem tul meggyozo minoegre kepek alapjan
Gr06 kerdes mihez kepest elavult. Az 5 eves cx300amhoz biztos nem
aki meg csereli az altalaban felbb mozog a letran, en a 60 dollaros hatart nem igazan fogom soha atlepni hcsak nem nyerek a lotton.
Gr06 hoz tobb papucs van, joval nagyobb z eselye h vmelyik jobban izolal vag szimplan kenelmesebb, vsdnel kicsit limitalt a kombinciok szama. Nem vagok vajtfulu, ha vsd1 5% kal szebben szol, en azta budos eletbe n fgom hallani ellenben a kenyelmet megerzem.
-
-
sg22
senior tag
Meelectronics M31
errol velemeny valaki ?
errol az oldalrol 0-30 euro kozott melyik lenne a legjobb?
koszi
-
hobbyone
aktív tag
Ljokerl-nek éppen a napokban tették fel ezt a kérdést:
And how does the VSD1 perform, if compared to the GR06? The gr06 costs just 4-5 usd more than the upper limit of my budget, does this extra worth iso the vsd1?
Ezt válaszolta:
I know it's cheaper but I actually prefer the VSD1 to the GR06. If you want more forward mids and the over-the-ear form factor, the GR06 might be a better buy but I like the more v-shaped signature of the VSD1.
Remélem VSD1-et veszel!
-
Kobe
veterán
válasz
#16820480 #33255 üzenetére
szerintem igen, meg utana jarok mennyi itt helyben, de rosszabb esetben is 63 USD SG-bol. A VSD1 et is dicserik, csak nekem formailag - minosegileg van kicsit fenntartasom, a GR06 mar kepek alapjan is egy minosegibb tipusnak tunik, tobb kiegeszitovel, tobbfajta szilikonharanggal, stb, ezek a VSD1 ben eleg sporolosak.
-
Kobe
veterán
válasz
#16820480 #33253 üzenetére
van itt metro meg magasvasut is, hasznosak is, jok is, csak az tenyleg akkor segit sokat ha az allomas kozeleben vagy / varoscentrumban laksz. En pl ezt hasznalom, tenyleg a elggyorsabb modja a kozlekedesnek.
A sokasag kenytelen kocsival jarni a kulso keruletekrol, agglomeraciobol, na ok megvannak love rendesen. Foleg ugy hogy lampak meg a foutakon sincsenek. -
Kobe
veterán
-
törölt tag
Igen, ez tökéletesen igaz, nagyon sok hamisítvány van, de az az igazság, hogy egy Vsonic nem akkora név még, hogy hamisítsák. Inkább Sennheiser, Beats, stb. Egyébként azért mondtam a taobao-t, mert ott vannak hivatalosan elismert eladók, akik közvetlen a gyártóval dolgoznak, én is ilyentől vettem annó.
-
Kobe
veterán
válasz
#16820480 #33246 üzenetére
biztos van csak nehez ismeretlenben megallapitani a cucc eredetiseget, ezert nem merek olyan holmit aminel fontos a belbecs, latatlanba itt venni. Szerintem lendmeurears lesz belole, 2-3 nap alatt itt van.
Csak egy pelda - uton utfelen 1000-2000 forintert aruljak a beats agybadugos fuleseket, 5000-ert a nagy fejeseket, 6-7000-ert a vezetek nelkuli fejeseket. Ez meg nem is lenne rossz, mert az ember kapasbol tudja, hogy ezek hamisitvanyok, ellenben olyan minoseguek, hogy nekem is joideig kellett nezegetnem, beszaras mennyire emgteveszto.
Az ara, es a foliazatlan doboz a legnagyobb ismerve, de maga a fules, a doboz tartalma es minden egyeb rohadtul megteveszto. 1 tipusrol tudtam mar emsszirol emgmondani, hogy hamis - a fekete dobozon a fenyes nyomtatas a fekete helyett enyhen lilas-barnas volt, mint amikor szar minosegu festekkel nyomtat az ember.Ugyanez a Bose es Klipschel. Bose t ki lehet fogni jot, mert nagyon szeretik itt, de minden sufniGSM bolt fillerekert adja az amugy 2-300 dollar koruli Boseokat....
A masik nagy lutri az orak. Gyakorlatilag az osszes nagyobb vilagmarka teljes aktualis eves katalogusa le van koppintva. Az irdatlan draga - 1-2 millas - Rolex brutaljo masolatat megkapod 2-300 dollarert, es kulfoldon a kutya nem mondja meg h nem eredeti, de tenyleg.
Az "olcsobb" - 50-250 ezer kozotti - markas orak masolata 20-25 ezer forintnak megfelelo kezdoosszegrol indul, de erosen alkukepes - leviheto 7-8K ra, annal tobbet adsz erte, atvertek. A minoseg ezeknel annyira megteveszto, hogy szerintem amit Mo-on akcios eredetikent adnak el, siman ugyanezek a cuccok.
Na, tobbek kozott ezekert nem merek nagyon itt vasarolgatni, max csecsebecset
Ami tenyleg megbizhato es eredeti, azok van hogy az otthoni ar 1,5x esert mennek, foleg elektronikai cuccok, de nagyban fugg a vasarlas helyetol - sajnos az igazan markas holmikat csak luxusplazakba rakjak, ahol egy sima sd kartya olvaso is 8-9 ezer ft
-
lacko6
senior tag
mp4nation.net-nél mennyí idő a szállítás? a tracking semmit nem ér
-
raven12
senior tag
őőőő. fejeserősítő? Akkor már inkább egy dac+amp, de milyen forrásról menne? Nem vagyok benn biztos, hogy rengeteget javítana rajta. Miért nem veszel akkor egy drágább fülest? GR06 középemeléses kicsit, rockhoz passzol.
Ja, azzal nem számoltam, hogy E6-od van-e, vagy csak venni akarsz. Előbbi esetben a fentiek fenntartással kezelendők -
Kobe
veterán
Na ugy nez ki vsonic vds1 lesz a kiszemelt fules, elegge dicserik mindenhol. Mp4nationon most akcioban van, fiio e6 vajonepes erdemben annyit javitani a hangzason hogy megerje beruhazni ra ?
-
Sziasztok,
Úgy tűnik, hogy szeretett Xears XE200Pro Wallnut fülesem véglegesen menthetetlenné vált (egy jack dugó cserét, és a baloldali kábelvédő alatti szakadást élt túl javítással, de most újra megszakadt a kábel, és nincs esély sem, hogy használható méretű kábel maradjon a fülhallgatónak).
Olvasott-e valaki tesztet az új verziójú eszközökről, gondolok itt elsősorban a Xears® Woodynator XWH700PRO-ra, mert iPhonehoz nekem tökéletes lenne...
Köszi
-
gaben88
őstag
Ez az Android app alkalmas Xears fülesek bejáratására? [link]
-
hobbyone
aktív tag
válasz
raven12 #33235 üzenetére
raven12
Ahogy nézem, ezekből a triple/double flange illesztékekből is sokféle van a neten. Az, amit vettél, anyagát tekintve inkább a klasszikus szilikonokhoz hasonlít így képről, nem az a fehér hőre lágyulós fajta.
Ez a fekete típus tartósnak tűnik, szemben a fehérrel, ami idővel meglágyul, elszíneződik.
-
ggeleven
őstag
-
raven12
senior tag
válasz
raven12 #33149 üzenetére
Nos, megjöttek a triple flange illesztékek a Brainwavz B2-höz.
Ezt még ápdételem, mert nagyon pozitív a tapasztalatom, és ez talán több mindenkinek jól jöhet (több iem-hez is van kompatibilis terméke az eladónak).
Úgy rendeltem, hogy nem várok túl sokat 3 dodóért, de hátha. Teljesen pozitív csalódás.
10 nap alatt megjött, ez eddig a leggyorsabb Hong Kong-ból, nyilván szerencsém volt, mert ugyanolyan sima postával küldte, mint bárki más.
Meg kell, hogy mondjam, $3-hoz képest nagyon minőségi már első pillantásra. Sehol egy sorja vagy egyenetlen anyageloszlás stb... Masszívnak tűnik. Először megijedtem, mert nagyon szűknek nézett ki, de ahhoz képest elég könnyen ráment a vetőcsőre. Bár tövig rácsúszik, a black olives meg megrekedt középen, és ebből következően ugyanolyan hosszúnak kéne lenniük (amúgy meg a szivacs az alsó kettő lamella magasságáig ér), ez mégis mélyebbre megy (talán a szivacsot már nem tudtam jobban betömni), szerintem majdnem a dobhártyáig, nagyon furcsa érzés, viszont nem szúr, nem olyan kellemetlen, mint a B2-höz adott szilikon, de szokni kell, az biztos.
Kifele jó nagyot cuppant, ebből tudom, hogy nagyon jól zárt (féltem is, nehogy benn maradjon, de szerencsére azért eléggé szorul a vetőcsőre), na meg az izolációból is, mivel több szintes és ennyire mélyre ment, majdnem eléri a szivacsét.
Ráadásul mivel többszintes és szilikon, ezért nagyon gyorsan be lehet helyezni, könnyű betolni, nem kell sokat igazgatni, nem úgy, mint a szivacsot.Hang: Mit lehet ideírni. Olyan, mint egy szilikoné. Ez aztán már tényleg semmilyen magas hangot nem nyel el, ha lehet, még tisztább a B2-m hangzása vele. Basszusból kicsit többet kapok, mint a sima szilikonnal, mert mélyebbre megy és jobban zár, simán van annyi, mint a Comply-al.
Teljes győzelem, váltom is a black olives-ot egyelőre
Még tisztább hang, sokkal gyorsabb behelyezés, pofonegyszerű tisztítani és nem is féltem, nem megy tönkre. A viselését még szokni kell, de nem kifejezetten kellemetlen.
Azért kicsit veszélyes, mivel nyíl alakú, ha ráb*sznának a fülemre szerintem csúnya dolgokat művelne a dobhártyával.Még tökéletesebb lenne, ha vastagabbak lennének a lamellák (mint egy Sony Hybriden), akkor nyilván még jobban izolálna, simán megugraná a szivacsot, de az már valószínű kényelmetlen lenne, nem lenne ilyen rugalmas, stb.
-
-
akela91
addikt
SanDisk Sansa Clip+.
Most épp a lila színből van neki sok ,és ez a legolcsóbb. Nézz át mp3lejátszós topicba ha kételkedsz. Sokan használjuk ezt (és innen rendelve).Jómagam is, pont egy R1-el karöltve. (a füles kemény tokjába pont elfér a lejátszó)
-
Tulku
veterán
No a tisztelt nagyérdemű hatására beneveztem egy Brainwavz R1-be (headset-es, nem tudom ezjelent-e negatívumot zeneileg) és összehasonlítottam az ősöreg Sennheiserrel...
Elsőre szembetűnően halk, majd 4-5 db-lel (poweramp úgy tudom 3 db-t nyom az eq. előtti hangerősítésen, illetve még ezzel is 2 vonásnyit halkabb mint az S.) No mindegy gondoltam, bejáratós, majd puhul ez, illetve nézzük a részleteket.
S:
Mint már korábban írtam rendkívül kiemelt középtartomány, természetesen az ezzel együtt járó torz hangképpel - meglepő módon közelebb érezvén a hangszereket, de ez becsapás, hiszen vsz. ez volt az S mérnökeinek a célja ezzel az effekttel - minden harsány, hangos...mai katyvazra kiváló. Nem hallom tisztán Garbarek szaxiját, Binder zongorahangjai palacsintaként terülnek szét az éterben, Gerrard énekhangja bántó.B
Megfogott, kontrollált hangkép, elsőre szűkebbnek, távolibbnak érzem. Hangszerek tökéletesek, Garbarek szörcsög taktusok közben, Binder levegőért kapkod, miközben kristály tiszta koppanásokat hallat a Steinway-en, Gerrard végre énekel, nem gurgulázik... Basszus csak akkor van, ha valóban mély hangok keletkeznek, de akkor nagyon. Minden tiszta, érthető, kontúros. gyanítom, nagyon kell neki a bejáratás, majd Oakenfold-dal félreteszem 1-2 órácskára, hadd olajozódjanak a tekercsek.Jó választás, bár gyanítom a Galaxy S2 hangja a szűk keresztmetszet, tudnátok-e hasonló kategóriájú mp-flac playert, amiben van kraft és szépen szól?
Illetve...egyetlen borítással tetszik a hangja, ez pedig egy füldugó szerű szivacs, a többi gumi etyem-petyemmel szörnyen szól, viszont úgy veszem észre, ez a szivacs nem lesz örök életű...hol tudok ebből ipari mennyiséget beszerezni?
Válaszokat, segítséget, felvilágosítást előre is köszönöm!!!
-
gaben88
őstag
Na, végül rendeltem egy Xears TD2 Titant. Valaki használ ilyet Androidos telóval? Ha igen, milyennel és melyik zenelejátszóval?
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #33209 üzenetére
Hát ja.
Igen valóban furcsa. Viszont memory kábel és felveszi az ív alakját valamilyen szinten. De sajnos ahogy jön le a füledről már nem követi az ívet.
De előbb utóbb meg lehet szokni, mint ahogy a fül mögött elvezetős kábelt is.
(#33210) sipi83
Gratula a fülesedhez!
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Hála a topicnak már 3 napja hallgatok egy Brainwavz M5-t teljes megelégedéssel!
iPhone 4S és ipad 4 párosról nyúzom.
Az alap gumiharanggal egyelőre, hallgatni akarom most, később majd tesztelgetni fogom a többit is.
A hangja hihetetlen volt elsőre! Az előtte használt CXL 400 fülesemet már össze is pakoltam.
Majd valamely havernek jó lesz!
A basszusai sokkal tisztábbak, de nem túl mély orientált, és a magasai sem bántóak számomra!
A közeptartományt egy kis rockkal kínálom jelenleg... jó lesz ez!
De legjobban a részletek megjelenése lepett meg, ezeket előtte csak asztali fejes rendszeremen tapasztaltam.
Egyedül a kábelek minősége gyengébb a fent említett Sennheiser-hez képest, vékonyabb, kissé "drót" hatású.
Remélem bírni fogják. -
törölt tag
válasz
Ati1979 #33208 üzenetére
Na igen, most cserélgetheted vetőcsővel együtt
Mondjuk még egy dolog, hogy ez a kábel elvezetés kicsit furcsa nekem, mert nem fekszik fel annyira a fülkagylómra, kicsit nagyobb ívben hajlik vissza csak a zsinórja. A GR06-on nem használtam kábelvezetőt, így az jobban idomult, de ezt is meg lehet persze szokni. -
törölt tag
válasz
Ati1979 #33206 üzenetére
Hát, igen, az még a jövő zenéje, egyelőre ennyit tudtam rákölteni.
Az izoláció elég jó! A szivaccsal majdnem tökéletes, de a szilikonnal is nagyon jó. Sajnos a kis méretű szivacs is nyomja a fülem, szóval azzal nem olyan kényelmes sokáig használni. Cserélgetni meg nem valami praktikus, mert úgy kell lehámozni a vetőcsőről
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #33205 üzenetére
Én próbáltam E17-ről az enyémet, meg az se215-öt is.
Nekem valamivel jobban szólt a Sony F-ről mindkettő. Igaz, csak utána volt kötve.
Lehet, hogy géppel más lenne.Se215 még éppen az a kategória, ami elmegy telefonról. Szvsz a fölött kell egy jobbfajta dedikált lejátszó...
Amúgy az E17 belépő szint.
Én a szivacsot használom, vagyis használtam... amíg össze nem törten a fülest.
Az izolációval hogy vagy megelégedve?Szerintem elég brutális.
-
törölt tag
válasz
Ati1979 #33202 üzenetére
Igen, E17 volt az. Az az igazság, hogy a 215elég elnéző, és egész jól szól telefonról is, de biztosan ki lehetne hozni többet is belőle.
Amúgy valóban a 425 is jó, már ott is mosolyogtam, de az 535 az tényleg elképesztő...
Ja, és mindezt a közepes szilikon harangokkal, a szivacs valahogy nem kényelmes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest