- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyennincs
tag
válasz
MPeter87 #28149 üzenetére
Azért nem szó szerint értettem, igyekszem én is vigyázni a dolgaimra..
Az M6 is tetszik, de az meghaladja kicsit a keretemet. És amit a kampóról írtam, azt jól gondolom, hogy akkor a PL21 kell nekem? Hangilag is jobb mint a PL11? Valaki esetleg meg tudná válaszolni ezt is? -
MPeter87
őstag
válasz
ilyennincs #28148 üzenetére
Olyat nem fogsz találni, ami ütni-vágni való.
Én kondizás közben egy Meelec M6-ot használok, viszont vigyázok rá és semmi baja. Ha vigyázol a Soundmagic-re vagy amit veszel, azzal sem lesz probléma. -
ilyennincs
tag
Sziasztok!
5000 Ft-ig keresek ütni-vágni való fülhallgatót. Sportolás közben is használnám, visszaolvastam természetesen pár oldalt, és megnéztem az első hozzászólást is, arra jutottam, hogy nekem a SoundMAGIC PL21 megfelelne, mert adnak hozzá olyan kampókat, ami alkalmassá teszi, hogy ne essen ki a füleimből, jól gondolom azt, hogy ezek erre valók? Hangminősége megfelelő ennek? Megéri a felárat a PL11el szemben? Esetleg valami más ajánlat ebben az árfekvésben? (Brainwavz alpha nem tetszik külsőre)
-
zack
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy az E11 erősítőmet csak LOD kábellel tudom kihasználni?
Sansa Fuze Plus-nál nincs lehetőség erre, ahogy SGS2-nél sincs tudtommal. Jack kimeneten meg nincs értelme használni, mert úgyis az eszköz belső erősítőjét fogja használni.
Ha így van, van egy eladó E11-em...Iphone 4-nél jó volt, de volt LOD kábelem hozzá, azóta nem tudom kihasználni.
-
veector
senior tag
R1 napi ápdét
(valszeg az utsó amúgy)Meglep ez a füles állandóan
Már le se akarom cserélni. Beethoven 5. szimfóniáját hallgatom vele ami eddig egyetlen fülhallgatómmal se volt ilyen élvezetes. Tök jól lenyugodott a basszus (a lineáristól távol van, de nem folyik annyira már bele a középbe) és nagyon jóóó
Öröm hallgatni.
Azt a 7 ezer forintot bőőőven megérte -
GIJoe
addikt
Üdv! Tippet szeretnék kérni:
Eddig Sennheiser MX 365 fülhallgatóm volt, de már lassan 4 éves és recseg szegény. Tudnátok ajánlani valami hasonló minőségűt, olcsót...
Olvasgattam a furomot is, a Maxell Metallicsot ajánljátok, de arra az van 94 dB, a zörgősömre 110dB, fogok vajh vmit hallani, akár különbségként...?
-
Luissimo
veterán
válasz
Chiller #28128 üzenetére
hali, ezt elfogadja a Blade, ezzel jól szól.
Nekem is van Samsung headset, azzal is csak akkor szól jól, ha megnyomod a felvevő gombot, pedig az is négyes kiosztású.tehát VIGYÁZNI !!!
-
dudika10
veterán
válasz
Chiller #28128 üzenetére
A PC-ben az aljzat 3 pines, nincs felkészülve a headsetek fogadására.
A telefon fel van rá készülve, azonban két változata van. Egy szabvány, és egy apple verzió.
A fülhallgatód és a telefonod nem ugyan olyan kiosztású, így nem működik rendesen.
A gomb pedig a működése alapján pont meg tudja oldani ezt a problémát, ha megnyomod.Köszönd az apple-nek.
-
flash-
veterán
utánakérdeeztem a sonynál a sony hybrid gumiharangoknak.
Budapesten a Budafoki úti szervíz tud rendelni 4000ft+áfáért a 3 páros (kicsi,közepes,nagy) szettet..
de akkor már érdemes inkább az edigitalból megvenni az EX50 es fülest 5000ért,ahhoz is adják a 3 pár sony hybridet.
ha ebayről akarjuk megrendelni szállítási díjjal együtt a 4 pár harang 3500 forint.hát ez a két választás van,van még amazonos lehetőség de az nekem nem derült ki mennyiért szállítanak...
hát most nem rendelek harangot,addig marad a xears hoz adott dupla,ami nem is rossz,és kezdem megszokni -
Chiller
őstag
Sziasztok, ZTE Blade telefonnal használnák SkullCandy fülest (csak zenehallgatásra, nem headsetként), és az a gondom, hogy a csak akkor szól jól, ha nyomom a "koponya-gomb"-ot...
PC-n simán jól működik. Nem lehet valahogy beállítani, hogy, ne kelljen nyomni azt a vacakot? -
flash-
veterán
Ezt ismeritek?
szerintem nagy segítség...
meg is van a következő fülesem vagy JVC HA-FXD80-Z szállítással együtt 20 ezer forint,vagy Vsonic GR06 ingyenes szállitással 14ezerért....
-
contaxg
veterán
Ezeket nem akarja esetleg valaki kipróbálni?
Szívesen olvasnék róluk véleményt! Sőt, meg is hallgatnám szívesen! -
r6man123
senior tag
Szerintetek az M4 ad valamivel többet, mint egy E30? A két füles karaktere mennyire mérhető egymáshoz? Head-Fi -n nagyon egymás mellé rangsorolják őket.
Nehezen hagynám ki a nagy akciót, de feleslegesen nem ruháznék be rá. -
veector
senior tag
Brainwavz R1 hang kb 50 óra járatás után:
A basszus kicsit leülepedett (még így is van belőle bőven). Kiválasztottam a Comply bogyót, nekem ezzel tetszett legjobban a hangja. Így egy enyhébb V karaktere van, sokkal jobb a helyzet mint legelső hallgatáskor a szilikonbogyóval. A magasakkal semmi baj nincs
Elég tiszta hangokat produkál magából a füles, a színpad még mindig nagyon nagyon jó.
Összességében most jutottam el odáig, hogy nem bántam meg, hogy megvettem ezt a fülest
Mondjuk az valószínű, hogy itt nem fogok megállni, mert nem ez a karakterisztika a favoritom. Egy M5 vagy GR07 leárazást megvárok a pénztárcámtól függően.
-
-
Zyrius
aktív tag
Üdvözletem!
Ha minden jól megy hamarosan egy htc 8x tulaja leszek, amiben van egy beépített erősítő is.
Az lenne a kérdésem, hogy 10ezer forint körül milyen fülhallgatót tudnátok ajánlani, amiben elérhető a vontroll talk funkció is.
Néztem az első oldalt, de ott nem találtam ilyen típust az ajánlatok között.
Nagyon szép a telefonon a beats logó, de nem szeretnék 25-50 ezerért még fülhallgatót is venni.Előre is köszönöm a tippeket
-
Mittu88
senior tag
válasz
Clapko #28113 üzenetére
Nekem 13 nap volt múltkor (3 hete). Tegnap rendeltem egy Brainwavz M4-et, ma már postára adták, jó szokásukhoz híven (papíron).
Peter: Lehet nagyok az igényeim basszus terén amúgy, de nem tudott nagy mosolyt csalni az arcomra az a fülhallgató. Sajnálom, mert nagyon kényelmes volt, ezt a basszust leszámítva tetszett.
Az R1-től leesett az állam, csak úgy, mint anno a TDII-től. Amúgy a Xears-t én is eladtam, mindig kiesett a fülemből, meg megfájdult tőle a fejem -
Clapko
csendes tag
-
MPeter87
őstag
válasz
Mittu88 #28111 üzenetére
Huhh, Nekem még valamikor december környékén volt egy TDIII, a hangja akkor tetszett, de baromira nyomta a fülem, úgyhogy szerintem fél órát sem használtam talán és eladtam, viszont már csak ködös emlékeim vannak róla, hogy mennyi basszus volt benne. Ahhoz képest valóban kevesebb egy kicsit, de azt semmikép nem mondanám, hogy sehol sincs, nem olyan mértékű a különbség.
Hallanád a DBA-02 MKII-tEbből a TDIII-hoz képest, mintha kihagyták volna a basszust, inkább a közép és magas dominál, viszont eszméletlen jól szól!
Szerk.: Nekem is 3M füldugóból készült a szivacsos.
-
Mittu88
senior tag
-
veector
senior tag
válasz
Dicker #28105 üzenetére
Aztaretkes
Végre ők is forgalmazzáák. Bár gondolom akkora akciók nem lesznek rajta, mert ugye nem brainwavz :/ . De black friday-en (idén nov 23) valszeg erre is raknak valami leárazást, aztán van az 5% kedvezmény az fb2012fiver kuponnal, meg nekem 7$-nyi pont már összegyűlt. Lehet lesz egy karácsonyi ajándékom magamnak -
Dicker
őstag
Egyre szimpatikusabb az mp4ntaion, ahogy bővítik a kínálatot mostanában. Eddig csak a kevés választási lehetőséggel volt a gondom, de már fejlődnek ezen a téren.
Új termékük a Vsonic GR07 + Ajándék FiiO E02, vagy E6.
Link -
Megadta magát a Sennheiser CX400-II fülesem, szóval utódot keresek. Jó lenne ha nem maradna el minőségbe, illetve kényelmesen lehessen sportolásnál is használni (gyúrás, futás). Ti milyet ajánlottok 10k forintig? (esetleg túl is lépheti a keretet de csak ha nagyon indokolt
)
-
Al Capone
tag
A Brainwavz M4 és az M5 között gyakorlatilag mi a különbség?
Néztem egyébként az első oldalon megjelölt füleseket, vannak amik tetszenek, de nem tudom milyen paramétert kell nézzek, hogy az általam megjelölt célra melyik lenne jó.. Tehát ha mondjuk fontos nekem az erőteljes basszus, akkor milyen paramétert nézzek a specifikációkban. Van pl ez a Vsonic GR02, oda van írva, hogy Bass edition. Gondolom ebben akkor van elég basszus..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest