-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
válasz
Zyrius #28564 üzenetére
Aki nem avatott a témában, szerintem inkább írja le saját szavaival a véleményét, olyan zenékkel, amiket hallgatni szokott. A témában volt rá példa, hogy teljesen hülye (kiérdemelte, csak azért írom) okoskodott, próbált "szakértői tanácsokat" adni sok mindenkit félrevezetve. A topiklakók fel is zúdultak.
Nem kritikának vagy helyretételnek szántam a fentieket, én is totál laikusként írtam az E30-ról, az eddigi low budget füleseimmel összehasonlítva. Én speciel ugyan olyan lelkesedéssel olvasom a több fülest tesztelt emberek véleményeit, mint a friss hallgatózókét.
Várom a tapasztaltaidat! -
bepken
veterán
válasz
Zyrius #28564 üzenetére
hogyha magában a cikk tematikájában kérsz segítséget, akkor Neked nem biztos, hogy cikket kell írnod
szerintem először olvass el jó sok cikket, tesztet, leírást, kritikát, olvass, olvass és olvass...ne értsd félre, én speciel azon cikk minden egyes mondatát csillogó szemekkel olvasnám, mely egy JBL fülesről szól. feltéve, hogy az élvezhető is! úgyhogy hajrá!
-
SUPREME7
őstag
válasz
Zyrius #28516 üzenetére
nem válasz akart lenni...
Sziasztok, éppenhogycsak van valami fogalmam a füllhallgatókról, eddig egy sennheiser mx365-öt használtam, de megtörhetett a kábele, így csereérett. Úgy látom az első hsz alapján, hogy sennheisereket mellőztétek a közép-alsó kategóriából. 10k-t szánnék egy új fülesre, vegyes stílusú zenékre, de inkább a mélyebb hangzást kedvelem, és in-ear típusút próbálnék ki. Laikusként az alábbi típusokat találtam szimpatikusnak:
-SH CX500
-BW M4 V M5De tőletek - hozzáértőbbektől kérnék tanácsot.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest