- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz Zyrius #28516 üzenetére
nem válasz akart lenni...
Sziasztok, éppenhogycsak van valami fogalmam a füllhallgatókról, eddig egy sennheiser mx365-öt használtam, de megtörhetett a kábele, így csereérett. Úgy látom az első hsz alapján, hogy sennheisereket mellőztétek a közép-alsó kategóriából. 10k-t szánnék egy új fülesre, vegyes stílusú zenékre, de inkább a mélyebb hangzást kedvelem, és in-ear típusút próbálnék ki. Laikusként az alábbi típusokat találtam szimpatikusnak:
-SH CX500
-BW M4 V M5De tőletek - hozzáértőbbektől kérnék tanácsot.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Zyrius #28564 üzenetére
hogyha magában a cikk tematikájában kérsz segítséget, akkor Neked nem biztos, hogy cikket kell írnod
szerintem először olvass el jó sok cikket, tesztet, leírást, kritikát, olvass, olvass és olvass...ne értsd félre, én speciel azon cikk minden egyes mondatát csillogó szemekkel olvasnám, mely egy JBL fülesről szól. feltéve, hogy az élvezhető is! úgyhogy hajrá!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
r6man123
senior tag
válasz Zyrius #28564 üzenetére
Aki nem avatott a témában, szerintem inkább írja le saját szavaival a véleményét, olyan zenékkel, amiket hallgatni szokott. A témában volt rá példa, hogy teljesen hülye (kiérdemelte, csak azért írom) okoskodott, próbált "szakértői tanácsokat" adni sok mindenkit félrevezetve. A topiklakók fel is zúdultak.
Nem kritikának vagy helyretételnek szántam a fentieket, én is totál laikusként írtam az E30-ról, az eddigi low budget füleseimmel összehasonlítva. Én speciel ugyan olyan lelkesedéssel olvasom a több fülest tesztelt emberek véleményeit, mint a friss hallgatózókét.
Várom a tapasztaltaidat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest