-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
Clapko #28113 üzenetére
Nekem 13 nap volt múltkor (3 hete). Tegnap rendeltem egy Brainwavz M4-et, ma már postára adták, jó szokásukhoz híven (papíron).
Peter: Lehet nagyok az igényeim basszus terén amúgy, de nem tudott nagy mosolyt csalni az arcomra az a fülhallgató. Sajnálom, mert nagyon kényelmes volt, ezt a basszust leszámítva tetszett.
Az R1-től leesett az állam, csak úgy, mint anno a TDII-től. Amúgy a Xears-t én is eladtam, mindig kiesett a fülemből, meg megfájdult tőle a fejem -
Dicker
őstag
válasz
Clapko #26999 üzenetére
A gyártó hivatalos honlapja:
"This limited warranty does not cover failure of the product resulting from misuse, abuse, accident, neglect, mishandling, or wear from ordinary use or environmental deterioration.
This limited warranty does not cover accessories, such as ear tips, cable or ear hooks.
This limited warranty does not cover consequential damage to other components.
This limited warranty is null and void for altered products.
This limited warranty terminates if you sell or otherwise transfer this product to another party." -
veector
senior tag
válasz
Clapko #26999 üzenetére
Mint ahogy gyenesmartin mondta, contaxg-t kérdezd, de valószínűleg nem lesz arra garancia. Nagyon ritka hogy kábeltörésre garanciát adnak, mivel az nem magától keletkezik, nem rendeltetésszerű használatból eredő fizikai behatás okozza ezt. Ajánlom egy kemény tok beszerzését, mondjuk a feltekerés is elegendő tud lenni. Nem tudom hány éve van a tulajdonomban különböző fülhallgató, de még egyiknek a kábelét se sikerült megtörnöm. Pedig a mostani egy kőkemény 6$-os kínai vacak. ~év eleje óta megvan és nagyon sokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest