- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapko
csendes tag
-
MPeter87
őstag
válasz
Mittu88 #28111 üzenetére
Huhh, Nekem még valamikor december környékén volt egy TDIII, a hangja akkor tetszett, de baromira nyomta a fülem, úgyhogy szerintem fél órát sem használtam talán és eladtam, viszont már csak ködös emlékeim vannak róla, hogy mennyi basszus volt benne. Ahhoz képest valóban kevesebb egy kicsit, de azt semmikép nem mondanám, hogy sehol sincs, nem olyan mértékű a különbség.
Hallanád a DBA-02 MKII-tEbből a TDIII-hoz képest, mintha kihagyták volna a basszust, inkább a közép és magas dominál, viszont eszméletlen jól szól!
Szerk.: Nekem is 3M füldugóból készült a szivacsos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest