Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaki58

    aktív tag

    válasz :AMF: #99835 üzenetére

    Nekem volt mindkettő, V2 és CAN HFM is. A kettő között a mélyemelésben nagy különbség van. Míg a V2 egy általános mélyemelést csinál, és úgy 100-150 Hz környékén is emel, ezért csak a nagyon vérszegény basszussal rendelkező fejesekhez ajánlom, vagy bassheadeknek.
    Ezzel szemben a Hifimanokhoz egy igen finom emeléssel rendelkező erősítőt alkotott az iFi. Az alsó tartományban, szerintem 70-80 Hztől lefelé emel, és azt is diszkréten teszi. A Hifiman ajánlását is érdemes figyelembe venni. Leírják, hogy mely fejesekkel milyen hatékonyságú a mélykiemelő.
    Tehát a V2 egy nagyobb, nekem kicsit puffogósabb basszust, míg a HFM egy lényegesen finomabb, valóban a mélytartományra kiterjedő néhány dB-es emelést csinál. Kinek mi tetszik.

    Ha valaki ki tudja spórolni a rávalót, akkor nagyon tudom ajánlani a most megjelent Topping A70 Pro erősítőt. Nem kell mélykiemelés, mert olyan extra basszust csal ki a fejesemból, amit eddig soha nem hallottam még rajta. Ez lehet, hogy a DAC-nak is köszönhető, ami egy iFi NEO Stream. Meleg hangú DAC, de ezen felül a brutális teljesítményre gyanakszom, mert el tudja látni a fejest plusz energiával, ha az igényli.

    Tudom, hogy nem olcsó, de belátható közelségben van mondjuk egy iFi Zen Can HFM Signature árához. de nem egy kategória a kettő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák