- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz Eugene Roe #85593 üzenetére
Ez a sztori meglepően hasonlít egy sajnos már eltávozott hifi kereskedő kommunikációjára. Megjegyzem anno Ő volt az egyik legsikeresebb.
Nála a vásárlás szertartás ahol Ő volt ceremónia mester. Végig kellett menni a stációkon, ahhoz hogy kiérdemelj információkat. Ha jó játékos voltál, kaphattál a mannából és Tied volt a mennyek országa . Természetesen innentől beszippantott a rendszer mert semmi más nem volt elfogadható csak is az Ő általa kínált megoldások.
Szerintem jó embert volt, de nagyon megosztó személyiséggel. Betegsége vége előtt felhívott (ez nem kis dolog) és bemondott egy árat arra a szépséges és hatalmas Quad sztatikus hangszórókra amit kinéztem nála pár hónappal ezelőtt, csak én nem voltam ehhez akkor játékos. Nem is fogtam akkor miért és hogyan történt ez a hívás. Visszagondolva éreztem, hogy akar még valamit mondani de én megköszöntem a hívást és elköszöntem. Egy jó hónap múlva értettem meg az egészet lényegét, de sajnos már akkor nem volt kit visszahívni...A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest