- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Aki telefonhoz keres olcsó mobil dac/amp-ot, azoknak bemutatom a TempoTec Sonata HD PRO nevű kütyüt. Aliexpressről 11eFt körül lehet beszerezni közvetlenül a gyártótól. Ezt a belsőt árulják még Hidizs S8 néven is dupla áron.
Meglepően kis méretű szerkezet, Type-C csatlakozóval adják és jár hozzá egy átalakító, ha valaki PC-vel szeretné használni.
A Tempotec honlapjáról letölthető a legújabb V3.0 firmware, amit én fel is raktam, ha már foglalkoztak vele.
A hangja meglepően jó! Egy HD58X-el hallgatom, sima, nyugodt, érett hang, tágas térrel, ugyanakkor nagy dinamikával, lendülettel. Sokáig tudom hallgatni és folyamatosan fenntartja a figyelmet, nincs hiányérzetem.
Azért vettem, mert a telefonomhoz adott USB-s adapter nem volt képes elegendő hangerőt adni, ezzel már kellően hangos, keveset fogyaszt, nem vettem észre üzemidő csökkenést.
Van viszont egy számomra igen kellemetlen hibája. A hangerő állítás gombokkal történik kb.18-20 fokozatban, ahol az alsó 8 fokozaton semmit nem hallok, az utolsó fokozat minden esetben túl hangos, az eggyel kisebb viszont néha halk... nagyok az ugrások.
Fülhallgatóm nincs, így azzal nem tudtam kipróbálni, az erősítője két fokozatú, magasabb impedanciát észlelve automatikusan átkapcsol.
Részemről ajánlott darab!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest