Új hozzászólás Aktív témák

• Bukk900

őstag

Sziasztok!
    Aki telefonhoz keres olcsó mobil dac/amp-ot, azoknak bemutatom a TempoTec Sonata HD PRO nevű kütyüt. Aliexpressről 11eFt körül lehet beszerezni közvetlenül a gyártótól. Ezt a belsőt árulják még Hidizs S8 néven is dupla áron.
    Meglepően kis méretű szerkezet, Type-C csatlakozóval adják és jár hozzá egy átalakító, ha valaki PC-vel szeretné használni.
    A Tempotec honlapjáról letölthető a legújabb V3.0 firmware, amit én fel is raktam, ha már foglalkoztak vele.
    A hangja meglepően jó! Egy HD58X-el hallgatom, sima, nyugodt, érett hang, tágas térrel, ugyanakkor nagy dinamikával, lendülettel. Sokáig tudom hallgatni és folyamatosan fenntartja a figyelmet, nincs hiányérzetem.
    Azért vettem, mert a telefonomhoz adott USB-s adapter nem volt képes elegendő hangerőt adni, ezzel már kellően hangos, keveset fogyaszt, nem vettem észre üzemidő csökkenést.
    Van viszont egy számomra igen kellemetlen hibája. A hangerő állítás gombokkal történik kb.18-20 fokozatban, ahol az alsó 8 fokozaton semmit nem hallok, az utolsó fokozat minden esetben túl hangos, az eggyel kisebb viszont néha halk... nagyok az ugrások.
    Fülhallgatóm nincs, így azzal nem tudtam kipróbálni, az erősítője két fokozatú, magasabb impedanciát észlelve automatikusan átkapcsol.
    Részemről ajánlott darab!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák