Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Letöröltem a Windows 7 pro 64bit rendszeremről a kb. 5év alatt összegyűlt devices maradványokat. Az 5 év alatt nagyon sok programot tettem fel kipróbálásra amit azután szabályosan uninstalláltam. Ennek ellenére -a rendszeres CCleaner pro és a Wise Registry Cleaner használata mellett- nagyon sok device maradvány gyült össze, ami mint később kiderült -főleg az USB portokon- nagyon zavarta az USB DAC-om rendes működősét, a hangminőséget. Ezek döntő többsége a rendszergazdai parancssorban kiadott set devmgr_show_nonpresent_devices=1 parancs hatására sem jelent meg az eszközkezelőben (devmgmt.msc) ezért hosszas keresgélés után ráakadtam a GhostBuster programra, ami mintegy 250 maradványt talált. A kezelése nagyon biztonságosnak tűnik, a mintegy 250 törlésre felajánlott programból csak 1 bizonyult feleslegesnek (a rendszerem újratelepítette, persze lehet hogy ebben sem tévedett, mert nem biztos hogy használja a rendszer) Érdemes mindenkinek ránézni, hogy mennyi fölös cucc van a rendszerbe, amit a takarító programok nem találnak meg. Néhány leírás róla:
Remove Hidden Devices by Calling on Ghostbuster,
Clean up leftover “ghost” devices from your PC with GhostBuster,
Remove old, unused, hidden device drivers in Windows with GhostBuster
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest