Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nLali

őstag

válasz emiki6 #103676 üzenetére

Nekem nincs építve "audio pc" .
    Azért gondolom azt, amit írtam, mert volt nálam Pi és Thinkerboard és egyiket se hallottam jobbnak egy kicsit se, mint a számítógépemet.
    Én vettem egy pci-e sínbe való usb bővítőkártyát, abba van beledugva a dac. [link] Sata táp csatlakozóval kell megtápolni. Alapból az én gépem usb kimeneteinél talán leheletnyivel lett tisztább a hang. Innen nem is egyenesen a dacba, hanem egy usb izolátorba megy az usb kábel. Az izolátor megléte nálam inkább azért hasznos, mert az izolátort lehet külső táppal hajtani. Magyarul a dakom, ami egyébként csak usb-ről tud táplálkozni, így mégis kaphat usb-n szűrt tápot. Az izolátort egy lieáris, jó táp eteti, így a daknak is az adja az ampert.
    Még az hozott változást, amikor megszűrtem a bővítőbe menő sata táp 5 és 12 voltos ágait. Levegősödött a hang.
    Régóta tervben van, hogy a kártyán levő órákat alacsony zajú, itt ajánlott típusokra cserélem. Talán kari szünetben az is meglesz.
    Kártya+ szűrő+ órák talán kerülnek 12-15 ezer forintba mindenestől és megmarad a pc kényelme.
    Ha málnába, vagy valami más streamerbe gondolkodik, akkor jön a kütyü ára és ugyan így a táp, szűrés, órák cseréje stb...Nem lesz olcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák