Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
emiki6 #103676 üzenetére
Nekem nincs építve "audio pc" .
Azért gondolom azt, amit írtam, mert volt nálam Pi és Thinkerboard és egyiket se hallottam jobbnak egy kicsit se, mint a számítógépemet.
Én vettem egy pci-e sínbe való usb bővítőkártyát, abba van beledugva a dac. [link] Sata táp csatlakozóval kell megtápolni. Alapból az én gépem usb kimeneteinél talán leheletnyivel lett tisztább a hang. Innen nem is egyenesen a dacba, hanem egy usb izolátorba megy az usb kábel. Az izolátor megléte nálam inkább azért hasznos, mert az izolátort lehet külső táppal hajtani. Magyarul a dakom, ami egyébként csak usb-ről tud táplálkozni, így mégis kaphat usb-n szűrt tápot. Az izolátort egy lieáris, jó táp eteti, így a daknak is az adja az ampert.
Még az hozott változást, amikor megszűrtem a bővítőbe menő sata táp 5 és 12 voltos ágait. Levegősödött a hang.
Régóta tervben van, hogy a kártyán levő órákat alacsony zajú, itt ajánlott típusokra cserélem. Talán kari szünetben az is meglesz.
Kártya+ szűrő+ órák talán kerülnek 12-15 ezer forintba mindenestől és megmarad a pc kényelme.
Ha málnába, vagy valami más streamerbe gondolkodik, akkor jön a kütyü ára és ugyan így a táp, szűrés, órák cseréje stb...Nem lesz olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest