- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
MrSealRD #4113 üzenetére
Ezt szakmaisággal kéne megtámogatni, hogy mitől számít profinak a magas hidratációval való foglalkozás. Erre vonatkozóan te sem írtál semmit. Az meg, hogy a folyékony állag kicsúszik a kezemből ha nem vagyok elég gyors...nos inkább fizika...
Épp, hogy nem a gyorsaság számít, hanem ez, hogy olyan feszültséget tudnak belevinni, amitől lesz tartása. És ehhez kell a gyakorlat, meg az ügyesség, meg a tudás.
Nem a magas hidratációval való foglalkozás a profizmus, hanem a képesség, hogy abból is jót hoz ki. Ezt asszem harmadszorra írom le.
De akkor tőled is kérdezem, hogy mitől tartasz profinak egy péket? Mert finomat süt? És ki szerint finomat?
Szerintem továbbra is attól, hogy képes olvasni a tésztát, tudja, érzi, hogy mikor mit kell csinálni vele és pontosan hogyan hogy abból jó minőségű végtermék szülessen. Ez persze alacsony és magas hidratációnál is fontos, de magas hidratációnál nehezebb, gyakorlottabbnak kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest