- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet valamelyik kiegészítőm zavar be vagy a vírusvédelem más nem jut az eszembe esetleg hogy nem az alap felület van hanem variáltam egy kicsit majd ha lesz gép újratelepítés akkor telepítés után állapotban is megnézem, majd a kiegészítők telepítése után egyenként is tesztelem hátha kiderül mi okozza.
Szerencsére nem okoz problémát és már lehet régebb óta fenn áll, de csak most vettem észre. Inkább mint érdekesség osztottam meg nem mint kritikus vagy akár zavaró bug.
Amit én még pluszban telepítettem:
- DTS plugin, Wasapi plugin, Lyrics plugin, és bemásoltam - ahova kell - az analog VU meter-t ennyi, és persze kicsit átvariáltam a felületet bettem ugye a dalszöveg panelt, a VU meter-t, és a borítókat mutató részt kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest