Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott.
Ez a válasz:
You might be surprised, another 1.3.x while 1.4 is nearing stable status?
I realize that some people will stick with the 1.3 series, or are simply indifferent to the new features of 1.4 and have no desire to change their usage habits. I respect that. I myself say bad words about other software developers when I get functional changes that I did not ask for.
a gugli elé jól lefordította:
Lehet, hogy meglepte, egy másik 1.3.x, míg az 1.4 közeledik a stabil státuszhoz?Rájöttem, hogy egyesek az 1.3-as sorozathoz ragaszkodnak, vagy egyszerűen közömbösek az 1.4 új funkcióihoz, és nem akarják megváltoztatni használati szokásaikat. Tisztelem. Én magam mondok rossz szavakat más szoftverfejlesztőkről, amikor olyan funkcionális változtatásokat kapok, amelyeket nem kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest