Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Dalszövegre az yt-t jobban szeretem, ott biztosan jól van időzítve a szöveg. Előadó, album infókra meg ott a net. Meg ugye ezeket az infókat is be kell szerezni, a plug-in által is emészthető formában, amit valakinek meg kell csinálnia.
De mint írtam is én annyira látom a felületét, amíg bedobálok számokat, vagy átváltok másik listára.
Szerintem a WinAmp is akkor kezdett el lecsúszni, amikor egy sima zene lejátszónál több akart lenni.A kettő szerintem nem ugyanaz. Egy (okos)telefont nem tudsz igazán úgy használni, hogy nem látnád. Egy zene lejátszóra ez totál nem igaz. Fut a háttérben...
Mellesleg pont ez (is) jó a FooBarban, hogy mindenki úgy alakítja át, használja, ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs