Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Dalszövegre az yt-t jobban szeretem, ott biztosan jól van időzítve a szöveg. Előadó, album infókra meg ott a net. Meg ugye ezeket az infókat is be kell szerezni, a plug-in által is emészthető formában, amit valakinek meg kell csinálnia.
De mint írtam is én annyira látom a felületét, amíg bedobálok számokat, vagy átváltok másik listára.
Szerintem a WinAmp is akkor kezdett el lecsúszni, amikor egy sima zene lejátszónál több akart lenni.A kettő szerintem nem ugyanaz. Egy (okos)telefont nem tudsz igazán úgy használni, hogy nem látnád. Egy zene lejátszóra ez totál nem igaz. Fut a háttérben...
Mellesleg pont ez (is) jó a FooBarban, hogy mindenki úgy alakítja át, használja, ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest