Hirdetés
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga-csiga
csendes tag
A legtöbben annyit bajlódnak itt a skinekkel. Miért nem felel meg a legtöbb embernek az alap skin. Szerintem tök jó alapból is és nem is az a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki. Én mindig arra törekszem, hogy a rendszerem a lehető legjobban szóljon.
Egy régi hozzászólásban olvastam, hogy nem minden ember képes meghallani a különbséget a 320 kb/s -os mp3 és mondjuk a flac között. Ez valóban így van, DE ! - az sem mind1 milyen eszközökkel hallgatjuk a zenét. Gonodolok itt minden egyes "alkatrészre", legyen az hangkártya, kábel, erősítő, hangfal. Előbb észre lehet venni egy jól összeállított komoly rendszeren a hangminőségkülömbséget mint 1 "műanyag hifin".
Visszatérve a foobar-ra már lassan másfél éve használom, és eddig csak pozitív élményem volt. Próbáltam visszatérni a windows media player-re 1 kicsit nosztalgiázni, de csak csalódnom kellett benne. Nem beszélve a winampról amit sosem csíptem annyira mint a WMP-ott, mert úgy szól mint 1 doboz, szinte kopog.
1 szó mint száz ezt a progit valóban lehet szeretni, mert ki lehet vele használni a hangkártyát és teljesen átlátható.Kérdés: az Outputnál : a Buffer Length állítása mire szolgál ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest