Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga-csiga
csendes tag
A legtöbben annyit bajlódnak itt a skinekkel. Miért nem felel meg a legtöbb embernek az alap skin. Szerintem tök jó alapból is és nem is az a lényeg, hogy minél jobban nézzen ki. Én mindig arra törekszem, hogy a rendszerem a lehető legjobban szóljon.
Egy régi hozzászólásban olvastam, hogy nem minden ember képes meghallani a különbséget a 320 kb/s -os mp3 és mondjuk a flac között. Ez valóban így van, DE ! - az sem mind1 milyen eszközökkel hallgatjuk a zenét. Gonodolok itt minden egyes "alkatrészre", legyen az hangkártya, kábel, erősítő, hangfal. Előbb észre lehet venni egy jól összeállított komoly rendszeren a hangminőségkülömbséget mint 1 "műanyag hifin".
Visszatérve a foobar-ra már lassan másfél éve használom, és eddig csak pozitív élményem volt. Próbáltam visszatérni a windows media player-re 1 kicsit nosztalgiázni, de csak csalódnom kellett benne. Nem beszélve a winampról amit sosem csíptem annyira mint a WMP-ott, mert úgy szól mint 1 doboz, szinte kopog.
1 szó mint száz ezt a progit valóban lehet szeretni, mert ki lehet vele használni a hangkártyát és teljesen átlátható.Kérdés: az Outputnál : a Buffer Length állítása mire szolgál ?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs