Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
DigitXT #3564 üzenetére
''............ Akkor szvsz keress egy jóval nyugisabb helyet .............'' Az a baj, hogy nem nagyon van Pesten olyan hely, ahol eg huzamban lehetne megállás nélkül hosszabb távokat tekerni .... csak pld a Váci út, Üllői út. Talán légszűrőt kellene vennem .... :-/
Maradok inkább a futásnál ... csak mostanában a 10-20 perc után kihagyás miatt fáj a térdem .... ;-( -
rii
nagyúr
válasz
DigitXT #3557 üzenetére
az a baj, ezt nagyon nehéz elérnem ... ha futok, minimum 150-155-ön van, pedig igyekszem magam visszafogni ... ha kerózok, és mondjuk a vácin megyek, akkor magával ragad a forgalom, és 30-35-38-al megyek, 170-175-ös pulzuson ... :-/
130-on az aerob gépek tudják tartni az ember pulzusát, amikor is ''gyalogolni'' kell egy emelkedőn .... -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2975 üzenetére
Figyelj, tényleg nem olvastam 1 db Norbi könyvet sem, ez tény.
Most figyelj:Az általad hiányolt konkrétum pedig az lett volna, hogy pontosan megnevezem az idézett diéta-részlet forrását. Hát kérlek, ezt a kérdésedet azóta sem értem, ugyanis (ha gondolod visszakeresheted, nincs kedvem linkelni) az egész Norbi-vita azzal kezdődött, hogy egy kedves fórumtársunk belinkelte az update mittoménmelyiket, és erre reagáltam én, hogy nem tünik túl jónak.
És íme a forrás:[link]
Én erről mondtam véleményt.
Amennyiben ez nem valódi update, akkor elnézést, de én honnan a tökömből tudjam leellenőrizni a hitelességét? -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Höh, erről a lejáratás dologról nekem cseppet eltér a véleményem a tiédtől, de semmi gond.
Azért nem folytattam veled a vitát legutóbb, mert kezdett baromi unalmas lenni, hogy minden a tiéddel ellentétes véleményt lesöpörsz az asztalról azzal a felkiáltással, hogy dehát csomó ember lefogyott Norbi alapokon. Az általad hiányolt konkrétum pedig az lett volna, hogy pontosan megnevezem az idézett diéta-részlet forrását. Hát kérlek, ezt a kérdésedet azóta sem értem, ugyanis (ha gondolod visszakeresheted, nincs kedvem linkelni) az egész Norbi-vita azzal kezdődött, hogy egy kedves fórumtársunk belinkelte az update mittoménmelyiket, és erre reagáltam én, hogy nem tünik túl jónak. Nyílván szelektíven olvasol és a Norbit nem fikázó hozzászólásokon átsiklasz.
Egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e, de itt a legtöbben nem azért nem vitatkoznak veled, mert annyira lehengerlő az érvelésed, hanem mert értelmetlen veled 48 oldalon keresztűl szenvedni, a te dolgod, hogy mit gondolsz, hogyan diétázol. A stílusod az egyetlen dolog, amivel speciel engem rátudsz venni az írásra, mert kissé nehezen emésztem meg néha. Mindegy, ne legyen ebből most újabb kioktatás folyam, elég, ha csak annyira nem foglalkozol az én véleményemmel, mint én a tiéddel a továbbiakban és minden frankó lesz.
Szerk: jah, érveket most sem írtam, mert egyrészt nem akarlak meggyőzni semmiről, másrészt tegnap este attilam teljesen értelmesen kifejtette, mi a gond Norbival, nincs mit hozzátennem.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2963 üzenetére
Nézd, én nem akarok Veled veszekedni, hagyjuk abba, kössünk békét, jó?
Egy dologra reagálnék mindössze:
Grat, csak mint írtad, ebből 25-öt úgy, hogy senkinek sem kívánnád, sőt, fLeSs anno egy bant is kilátásba helyezett, ha másnak is ajánlani akarnád a ''módszered''. - nem mondtam, hogy senkinek sem kívánnám, csak kicsit erős volt és nem akarom, hogy bárkinek is baja essen, ez sztem érthető, amúgy a 25-ből durván 20 volt, amit így adtam le, szóval még mindig normálisan adtam le összesen 25 kilót, ami még mindig nem rossz. Sajnálom, hogy fogadatlan prókátor-nak tartasz, de irántam érzett kétejeid kapcsán már nem kell aggódni, mivel engem többet erre nem látsz, az biztos. Most sokaknak lehet örülni, hogy egy ''hülye gyúróssal'' kevesebb és tisztul a topic, már csak attilam és deniro2 maradt (hirtelen ők jutnak eszembe, de vannak néha mások is), akik azért fel-fel bukkannak erre felé, de ha ők is eltűnnek, akkor már csak a normális diéták hívei maradnak és akkor teljes lehe a boldogságod, és ezt nem cinizmusnak szántam, komolyan.
Mindenkinek sok sikert a diétához, na és persze kitartást. Aki úgy érzni, hogy továbbra is a segítségére tudnék lenni, az nyudogtan keressen meg priviben vagy MSN-en (e-maileket ritkán nézem), ha tudok, segítek, akár egy jó tipp kell, akár csak egy kis bíztatás. Minden jót, üdv: Modi -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2931 üzenetére
Az arcom hatalmas? Ha ismernél, nem mondanád ezt. Figyelj, én nem oktatok ki senkit, nem nézek hülyének senkit, csak segíteni szeretnék másoknak, hogy elérjék a céljaikat, hogy boldogabbak legyenek és ha úgy látom, hogy a Norbi féle módszer számukra nem igazán célravezető, uram bocsá van jobb módszer is, akkor azt engedd már meg nekem, hogy megosszam másokkal, ne kelljen mindenkinek végigjárni a szamárlétrát, aki végigjárta segítsen, hogy a többieknek ne egyesével kelljen venni a fokokat. A jó reggelt kekszről meg annyit, hogy én sosem mondtam, hogy az etalon, én azt ettem, kinéztem ahogy kinéztem ennyi, amúgy poén volt, ha nem vágtad volna, sok kellemes percet hülyültünk rajta, de ez más téma.
Azt meg a Norbi mondta, hogy az Update 1-es kaja korlátlan mennyiségben fogyasztható, bocsánat, ez tény -> ha korlátlanul fogyasztható, akkor non-stop ehetem, nem? Erről ennyit. Szánalmasnak pedig ne nevezz, ha megkérhetlek, kíváncsi vagyok, hogy ezt a szemembe mernéd-e mondani. Erősen kétlem. Akkor ki is a a szánalmas?
Amúgy képet azért linkelek, hogy akik abban a cipőben járnak, mint én jártam anno lássák, hogy igenis van kiút, még ha a helyzet lehetetlennek is tűnik. Legaláb tisztelhetnél, amiért ennyit letettem az asztalra, ha másért nem, legalább ezért. Jössz itt a 12 kilóddal állandóan, figyelj barátom, én 45 kilót adtam le, egy 130 kilós dagi srácból egy 85 kilós viszonylag sportos testalkatú férfi lettem és ezért qrvára megszenvedtem, és igen, büszke vagyok rá, büszke vagyok arra, hogy sikerült elérnem az álmomat, hogy megváltoztam, hogy tükörbe tudok nézni. Ettől már nagyképű vagyok? Nem hiszem, csak boldog, ez bűn? Egy dolog miatt haragszom magamra jelenleg, hogy képes vagyok Veled vitázni az éjszaka közepén, mikor tanulnom kellene, mert nem hogy azt nem érdemled meg a hsz-ed alapján, hogy magyarázkodjak, hanem azt sem, hogy egyáltalán szóba álljak Veled. Mondom, a szánalmas jelzőt pedig nem szeretném újra látni. ezzel q vitát lezártam, a továbbiakban nem szeretnék a Norb téma kapcsán vitát, én nem mondok semmit, de ha valaki flas infót mond valakinek és tuskó módon beszél egy lányal, akkor ha tetszik, ha nem, itt leszek és szót emelek az érdekében és ha ez Neked nem tetszik, akkor az a Te bajod. Téma lezárva, bocsánat mindenkitől, hogy ezzel romboltuk a topic színvonalát. További jó fórumozást mindenkinek, léptem tanulni.
u.i.: Ha valakinek nem tetszik, hogy be-be írogatok ide,az nyugodtan jelezze és megígérem, a lábam sem teszem be ide többet, de remélem, hogy ezzel csak DigitXT kolléga van így, mert én tényleg csak segíteni akarok, nem okoskodni és sztem ezt mindenki látja, aki ismer és tudja, milyen ember is vagyok. -
attilam
őstag
válasz
DigitXT #2926 üzenetére
Az a gond, hogy ez a Norbi-féle diéta nem mindenkinek jön ám be. Tudok erre az ismerettségemen belül példát felhozni. Annakidején én is kifejtettem már a véleményem róla: Egy átlagembernek (talán) beválik valamilyen szinten, csak itt abból indulunk ki, hogy olyan emberek írnak ide, akik normálisan szeretnének lefogyni, és képesek ezért áldozatokat is hozni.
De vegyük alapul a Norbi-féle diétát. Te is könnyen beláthatod, hogy eredményesebb lenne a diéta, ha az Update 2 ill. 3 kódba tartozó ételeket teljesen elhagynánk. Azaz csak Update 1-es kajákat ennénk. Még eredményesebb lenne, ha ezek közül is megválogatjuk, hogy mit eszünk, mert a virsli pl. nem nagyon illik bele szerintem. Aztán továbbmegyek, még hatékonyabb a dolog, ha naponta többször eszünk a megszokott 3 helyett egyenletesen elosztva a tápanyagokat. És akkor párosítjuk ezt az egészet egy kis testmozgásnál és már ott is vagyunk amit sokan csinálunk (csináltunk) erre felé eredményesen.
Szóval akkor miről vitatkozunk? -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2914 üzenetére
Ó, itt van megint DigitXT mester, minden Norbidiéták védelmezője.
Eljátszottuk már ezt a Norbi vs. akármi dolgot, szerintem most skippelhetnénk...
Modding: ne hunyászkodj már meg, ember! Ha eddig figyeltél volna, lett volna lehetőséged észrevenni, hogy Norbi neve ebben a topicban olyan, mint repülőgépen a bomba szó, egyből megjelenik a légimarsall...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2914 üzenetére
Na azért ne kapjatok össze azon, amit én írtam, peace, emberek...
Mindenféle őrült diétázási módszert láttam már magam körül, ezért nehezen bízom meg ezekben, de persze ha valaki végre nem az ismerős ismerősétől tudja, hogy hatásos, az jó pont.
Ismerőseim egy része viszont a gyúrós dolgokat ellenzi, ahogy én is tettem eddig (és jópár dolgot máig is), de a hatásosságuk szvsz kétségbevonhatatlan - viszont egyes dolgoknak úgy láttam, komoly mellékhatásaik lehetnek.
Az a két ''tápkieg'', amit szedek, saját böngészésem alapján kb. ugyanazt tartalmazza, mint a Norbi tabletta, csak más menyiségekben (de ezt már írtam). És a legtöbb gyúrós valszeg röhögne a shakemen, mert az ő mércéjükkel mérve gyakorlatilag semmi igazán hatásos nincs benne (ráadásul pink a doboza...) Szóval mindenkinek meg kell találnia azt, ami számára elfogadható a nemes cél érdekében, kinek ez jön be, kinek az. Végülis van aki zsírleszívással fogy, ez is egy módszer, és hatásos - csak hát ott is a mellékhatások...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2907 üzenetére
A -12 kg tetszik...
Ha már erről van szó, épp tegnap este néztem egy ismerőssel a kajaszállítós Norbi dolgait - az 1-es kódos somlói megfogta a fantáziámat...
Most ugrott csak be, hogy egy dologból régóta Norbiteszek: a Tecsó összes virslijének tüzetes átvizsgálása után ez lett a győztes hústartalmú, 84% azt hiszem. Általában preferálom a rendes husit, de ha gyors megoldás kell, az ő virslijeit szoktam a mikróba dobni.
Na jó, lehet elkérem anyumtól a második könyvet, egy próbát megér...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2905 üzenetére
Először is: add meg a kellő tiszteletet, ha egy nővel beszélsz, akár tetszik amit mond, akár nem. Légy úriember.
Másodszor: a Norbi módszer a többségnek egy kalap sz@rt sem ér, ha folyton eszel (mindegy mit), akkor hízol, ennyi. Norbi-t sem akarom bántani, de a pártfogoltjainak a biztonság kevéért valami amcsi csodacuccot is ad, amitől mellesleg csak úgy peregnek a kilók, de a nélkül is működik a módszere- mondja Ő, na persze, no comment.
Harmadszor: Te kipróbáltad a Norbi módszert? Ha igen, bevállt? Ha igen, toljál képet és elhisszük, elsimerjük, stb. Ahogy a gyúrós topicba szoktam írni: No picture, No respectOké, ez itt lehet, hogy nem divat, de ez van
Végül: a gyúrós topicot állandóan leszólod. Nem azért fikázod a gyúrósokat, mert az irigység beszél belőled? Gondolkozz el ezen.Talán épp példa értékű a kitartásuk, miért nem ezt hozod fel?
Ennyi, megyek vissza tanulni, csak felhúzom itt magam, akkor meg tudok figyelni a dolgomra és ennyit nem ér az egész.
u.i.: Én sem vagyok szakértő, sem dietetikus, de azért van némi sejtésem és tapasztalatom a témában
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2905 üzenetére
Vitázni én sem akarok. (El tudom képzelni, biztos volt már erről régebben vita errefelé...)
És nem támadásként kérdezem, hanem komolyan: szerinted hatásos? Azt elismerem, mellette szól, hogy biztos tartható hosszabb ideig is, mert gyakorlatilag mindenféle dolgot szabad enni, legfeljebb nem akármikor. Meg hogy az is valami, ha legalább figyel valaki a táplálkozására, és ez nem szélsőséges dolog. Csak jó lenne tudni olyan emberről, aki médiahíreken kívüli, és hatott nála a módszer. -
Ariadne
őstag
válasz
DigitXT #2903 üzenetére
Ezért kurva nagy szakértő vagy a témában.
Köszönöm kedves szavaid, igazán jól esett.Nem, persze, nem ismerem, csak a fél világ csinálja körülöttem ezt, és ha érdekel, elolvastam az első könyvet is. Csak nem győzött meg.
Mellesleg pedig ha esetleg megnézted volna a linket, aki ott írt, az szakértő a témában... -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2195 üzenetére
Az Actival sem egy csodaszer, de a Norni féle tablihoz képest az
u.i.: Szerintem nem értettem félre, de mindegy, had döntsem el én, hogy mit, hogyan értelmezekNincs ám harag, csak máshogy látjuk a dolgokat
Norbival, mint emberrel nincs bajom, sőt, régen edveltem is, tényleg jó, hogy megmozgatja az embereket, elismerésem, csak ezek a pénzhajhász marketingezközök nem kellenének a repertoárjába
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
DigitXT #2180 üzenetére
Én sem írtam, hogy fogyasztó tabletta
De cseppet sem ezen áll, vagy bukik egy diéta, a reklámból azonban ez így jön le, azért hoztam fel példának. E mellett az ára is brutálisan magas, 60db kb. 5000Ft
, csak viszonyításként:
Actival: 90db kb. 3500Ft
Daily One: 60db kb. 3400Ft
Akkor most mond, hogy nem átverés ez a tabli
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #2140 üzenetére
Nem kell nekem megfelelni, kifejezetten nem szeretem látni (alaphelyzetben), hogy egy férfi mennyire izmos(ra van gyúrva)
(Sajnos) párom mostanában rákapott a gyúrásra, jól érzi magát tőle, (ennek örülök), de kezd is emglátszódni rajta(ennek kevésbé, ő viszont nagyon)
Szóval nyugi, ez részemről nem elvárás -
Markgx10
őstag
válasz
DigitXT #2133 üzenetére
Az elején gyorsan lehet fejlődni a gyakorlatokban, ezt tudom mivel én is az elején járok még
Szóval gyorsan bele fogsz rázódni.
Ha nem válaszoltam akkor bocs, valószínűleg átugrottam a hsz-t vagy valami
Még valami: Valahol megtaláltad az eredeti borítókat, vagy Te szerkesztettél hozzájuk? -
-
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #2101 üzenetére
nemt alálkoztam vele, de felvételről már láttam .Viszont van hasonlóan alacsony ismerősöm (tesi -számtech szakos sopronban) , hugom expasija, hát ha nem is ''izompacsirta'' a szó klasszikus értelmében, de izmosabb a Norbinál.
Egyébként linkeljetek már oylan képet is, amin ''nem feszít'' be.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2082 üzenetére
Kedd
Reggeli: 2 doboz 0%-os joghurt, 2 púpozott evőkanál zabpehely
Ebéd: 6 db pácolt, vagy főtt hal, édespaprika
Vacsora: 2-3 pár főtt virsli, mustár
Csütörtök
Reggeli: 2 doboz 0%-osjoghurt, 2 púpozott evőkanál zabpehely
Ebéd: 4 szelet grillezett pulykamell fokhagymával, uborka
Vacsora: 35dkg baromfi párizsi, grillezett padlizsán
HÉTFŐ
Reggeli: 0%-os vitalinea zabpehellyel
Ebéd: erőleves tojással, sült csirkemell friss zöldséggel
Vacsora: 3 pár baromfi virsli mustárral
Bocs, hogy nem másoltam be az egészet, de egyéb napok is hasonlóan néznek ki, bár tény, hogy nem minden nap virsli és párizsi a menü.
Részemről itt befejezem, de: csak ebben a topicban 1000x leírták már, hogy nem elég napi 3x étkezni, a virsli és társai a legnagyobb szemét kaják.
Dicséretes a pulykamell, hal, egyebek, de ettől ez még nem lesz egy jó diéta.
A gyúrósok a gyúrós kaja mellett, logikusan
Erre azt tudom mondani, hogy szerencsétlen testépítők 15-20 kg-okat adnak le verseny elött és még az izomzatuk is megmarad... Biztos hülyék egytől egyig... -
HXY
addikt
válasz
DigitXT #2075 üzenetére
Te használod a módszert?
Én adok a Norbinak egy esélyt, és eszem a kajáját, csinálom a tornáját.
Eddig bevált (pár nap alatt -3 kg)
Egyszerűen nem vagyok éhes. Napi egy toastkenyeres szenviccsel elllennék, igaz eszek még mellé, mivel ez nagyon kevés lenne.
Régebben vacsorára ilyen kis toast kenyerekből 10 szeletet is megettem.
Ma már nem is eszek kenyeret, max. reggelire, meg az iskolában.
De pl. Norbi szerint a virsli az 1-es katagóriába esik, vagyis egész nap lehet enni, mivel nem tartalmaz sok szénhidrátot -
deniro2
senior tag
válasz
DigitXT #2074 üzenetére
Írtam már párszor, hogy fogyni sokféleképpen lehet, de nem mindegy, hogy mi lesz a végeredmény... Napi 3 étkezéssel és ilyen virsli-mustár féle kajákkal lelehet fogyni, de koránsem optimálisan.
A ''beleolvastam'' dolog arra vonatkozott, hogy részemről bőven elég volt rápillantani a beosztásra és konstatálni, hogy reggeli-edéd-vacsora, illetve virsli-mustár, hogy lássam, hogy um. alapelvek sérűlnek már az elején.
Őszintén kiváncsi vagyok, hogy Fless, attilam vagy bárki, aki rendszeresen ír ide, mi mellett teszi le a voksát. Lenne egy nagyösszegű fogadásom, hogy nem a Norbi féle csodadiéta a befutó, de lehet tévedek... -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
OLvass. Ebédre Rizs+csirke, vacsira csirke, naturban. Az hogy nem irom le kulon, mivel a forumban mar 3*-5* leirtam , az meg nem ejlenti azt hogy vacsorara rizset eszem.
Du. nem eszem szenhidratot, kiveve valami gyumolcsot, meg az olyan helyzeteket, mitn a tegnapi ... [link]
Lehet elkuldelek titeket valami olvasotaborba
Azt hittem egyértelmű, hogy vacsorára a napok nagy részében nem megy szénhídrát. (MAx annyi ami a kefirben, tojásban, csirkében van. )
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
'' Azért a gyúrós topikba benézhetsz szerintem. Bár iszonyatsokat offolnak'' nem is OFF-olunk sokat
Azok mint OFF-nak álcázott szakmai hsz-ek, amiket csak szakavatottak érthetnek meg
Egyetek sok joghurtot (persze zsírszegényt), azzal cefetül lehet fogyni (jó anyagcsere gyorsító hatása van, ha sokat eszel), tapasztalatÉs a diéta önmagában nagyon kevés, testmozgás nélkül sztem nem lehet fogyni, tartósan legalábbis biztos nem
u.i.: Örülök, hogy újra pörög a topic, már hiányoltam -
rATdrAgOn
senior tag
Ize, en ~175 vagyok. Jo, azert van par problema.
Pl. azert nem hordok ovet, mert nem tudok olyat venni, ami ne erne korul ketszer.
Nadragvasarlas is tiszta para. Ami jo derekban, az rovid. Aminek a hossza kb jo, az leesik rolam
Izom rajtam sincsen sok, de nem zavar.
(Azert egy kockaladaval el birok harcolni, pedig oda ero-izom kell, meg eroleves sok)
En kerek elnezest!
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
3 topikot látogatok összesen asszem, meg néha azt ami még érdekel, ide is kb 3 hsz erejéig írtam asszem. Ezért elnézést kérek, a képet is kérték vagy 4-en, hát raktam be. Ennyi történt, többet nem írok ide, akit megbántottam attól elnézést kérek
Érdekes dolog ez, mert ha valaki tud fogyni, az pont egy gyúrós, tavasszal 6 hét alatt toltam le 8kg-ot úgy, hogy szinte a teljes izomtömegem megmaradt. És pont.
Nem hiszem hogy attól a 3db OFF-tól lesz olvashatatlan a topik, amit ide írtam.
Üdv
Ps: jahh és az Off topikba is csak kb 3 hsz-t írtam egész itteni pályafutásom alatt, de biztos azt is miattam zárták beA gyúrós topik meg Fáradt gőz, szal pontosan azért van, hogy jól érezzük magunkat ott, mi, gyúrósok, nem azért hogy szakmai fórum legyen. Senki sincs ott, aki szakértő, tudom ajánlani neked a body.builder.hu-t és a tesztoszteron.hu-t, ott tanulhatsz is érdemi dolgokat. Ha van még észrevételed gyere fel msn-re, vagy emil.
-
Boxer001
veterán
Barátom...én nem akarok semmi veszekedést, de tudod mit: egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire van igazad az ügyben. Az ott egy kurva jó társaság...és ahol jó a hangulat, ott csetelések is kialakulnak...emberek vagyunk, és...és mit magyarázkodom, le-van-sz@rva....tovább nem folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest