Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Ez a vélemény tök érdekes, asszem egyet is értek a mondanivalójával.
Mindamellett, hogy szeretem a rizscsirkét, és a darált zabot is.
Pl. tegnap tök finom zabkorpába panírozott csirkemellett sütöttem vacsira (olívaolajon): csak só kellett, és mellé zöldség.
Barátnőm közben Norbira tornázott: én lusta vagyok.
-
roPHka
senior tag
-
attilam
őstag
válasz
Woodslave #2935 üzenetére
Igen, csak egy kicsit már átesett a ló túlsó oldalára. Pl. az update 1-es szaloncukortól minden józanul gondolkodó ember szemében hitelét veszti a Norbi. Én értem, hogy marketingfogás, meg nagyot akarnak kaszálni vele, csak kellene néha megálljt is mondani. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest