Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ja, valóban. A mindenféle kiegészítő az FSPassengers és egy FSINN. Az az igazság, hogy amióta az eszemet tudom ezeket használom, FSX-el így 3 éve repülök és soha nem volt ilyen grafikai gondom. Most kaptam egy tippet, repülök is, úgyhogy estére, pontosabban amikor beesteledik, akkor megtudom, hogy bejött-e. Ha igen, akkor le is írom.
Ami viszont tuti, hogy a gépem húzását tök felesleges volt visszavennem és tragikusan alacsony is így az FPS-em, pedig még jobban visszavettem a grafikát. Nem tudjátok véletlenül, hogy az, hogy VC-s géppel megyek, az nem veszi vissza az FPS-t? Én 2D-ben repülök és valami install gond miatt nem is volt VC-m. Most van és ha azt használom, akkor nem is értem, hogy miért, de jobb az FPS.
Mondjuk tetszeni nem tesztik, úgyhogy nem fogok azzal repülni, de lehet az oka az alacsony FPS-nek a háttérben futó VC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest