Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Hát ez rohadt komoly felvétel! Ezt hogy engedhették, hol a szeparáció??? Tényleg jó, csak pont a másik oldalamon szálltál le!

Figyu! Repülhetnénk hétvégén egy japán segélyszállítmányt, mit szólsz? Egyetlen gondom van, hogy a PMDG menüm eltűnt, egyszerűen csak az "about PMDG" menüsor jön ki, beállítás semmi, de semmi. Gondoltam arra, hogy rossz kódot adtam meg, de gondolom akkor már install közben szólt volna. Mindenképpen be kell jutnom a beállításokba, mert sajnos az SSD halál miatt nem tudtam kimenteni a billenytűkombinációkat és most a Saitekről kell visszaprogramoznom a repgépet, ami mondjuk azért annyira nem vészes. Tudod nekem az autopilóta gombjai és egy csomó minden a szarvról és a tolókar alatti gombokról megy, ami nagyon tetszik.
Szóval én meg készre tudnám tenni a gépet, ha megjönne a menü...

Mondjuk van még egy olyan érdekes kis hibám is, hogy a BeaverX nem fogja meg a NAV jelet. GPS beállítva és a NAV benyomása ellenére nem fogja meg az irányt. Magasság, heading megy, csak a NAV nem. Ezt sem igazán értem...
Rohadt újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest