Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fali konzol lapos tévékhez
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Hát ez rohadt komoly felvétel! Ezt hogy engedhették, hol a szeparáció??? Tényleg jó, csak pont a másik oldalamon szálltál le!

Figyu! Repülhetnénk hétvégén egy japán segélyszállítmányt, mit szólsz? Egyetlen gondom van, hogy a PMDG menüm eltűnt, egyszerűen csak az "about PMDG" menüsor jön ki, beállítás semmi, de semmi. Gondoltam arra, hogy rossz kódot adtam meg, de gondolom akkor már install közben szólt volna. Mindenképpen be kell jutnom a beállításokba, mert sajnos az SSD halál miatt nem tudtam kimenteni a billenytűkombinációkat és most a Saitekről kell visszaprogramoznom a repgépet, ami mondjuk azért annyira nem vészes. Tudod nekem az autopilóta gombjai és egy csomó minden a szarvról és a tolókar alatti gombokról megy, ami nagyon tetszik.
Szóval én meg készre tudnám tenni a gépet, ha megjönne a menü...

Mondjuk van még egy olyan érdekes kis hibám is, hogy a BeaverX nem fogja meg a NAV jelet. GPS beállítva és a NAV benyomása ellenére nem fogja meg az irányt. Magasság, heading megy, csak a NAV nem. Ezt sem igazán értem...
Rohadt újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest