Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Liszt Ferenc zeneiskolába jártam... ez most jót jelent, vagy rosszat? az egész életem LHBP körül forog, vagy Liszt már megvolt, ne is gondoljak rá?

szerintem évente át kellene nevezni, akinek épp évfordulója van... szerintem kuriózum lennénk! és akkor legalább tényleg csak annyi maradna egy idő után (legalábbis a mindennapi használatban), hogy Budapest International Airport...
egyébként most is Budapest Airport...
...Zrt üzemelteti... gondolom már csak ezért se lehet ez a valódi neve...amúgy gesztusnak szép, persze, de elég légből kapottnak hat, bár az a repülésben nem feltétlenül jelent negatívumot...
Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest