-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
VR az SU4 óta nagyon durvát fejlődött teljesítményben. A foveated renderinget is jó ötlet volt implementálni. Kis látótér kompromisszumért cserébe olyan felbontásban hajtom, amihez azelőtt szerintem egy 5090 sem lett volna elég. Laza lepillantással simán leolvasom az MCDU apró betűit az 190-es magasságomhoz tartozó üléspoziciómból, ráadásul eléggé hátratolt üléssel. Eddig előre kellett hozzá hajolnom. Már nem akartam elhinni hogy még mindig húzom fel a felbontást, és még mindig megvan ASW-vel a 72fps a 4080-al DLSS nélkül TAA-t használva.
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.
És végre most már ez is mindig átvált VR nézetre. (Nekem sokáig gondom volt vele: vagy lefagyott, vagy fekete kép volt.)
Működik már rendesen a traffic injectorom is, a BATC-om is. A 2020 nincs is az SU4 óta a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.