-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
repules74
üzenetére
Én még nem tartok itt, mert különféle kisérleteket végzek annak megállapítására, hogy egyáltalán mely gépek használhatóak megfelelően autopilot segítségével. Sajnos elég szerény a lista. Minden gépet nem próbálok ki. Nem kívánok ennyiféle hasonlóval repülni, megelégszem azzal, hogy kategóriájában a legszimpatikusabbakat kiválasztom.
Végsebesség szerinti sorrendben hármat tudtam durva hibák nélkül használni:
DA40 NG, Beechcraft Bonanza , C208 Caravan.
Tervbe volt véve és sokat kísérleteztem a TBM900-al. Sajnos megbízhatatlannak bizonyult. Többször lerepültem vele a tervezett útvonalat, de máskor vagy az autopilot kikapcsolásakor, vagy autopilot vezérlés közben egyszerüen átfordult a gép és lezuhant, ha nem voltam nagyon nagy magasságban, hogy valahogy helyre billentsem. A Cessna Longitude is nagyon jó lehetne, de az is durván hibás. Abban sajnos nem nagyon lehet bízni, hogy ezeket majd ezután kijavítják a flight szimulátorok eddigi történetét figyelve. Kinek van esetleg ellentétes tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Házimozi belépő szinten
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest