- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
válasz
shteer #43064 üzenetére
jól meg kellene agyalni a Dellnél azt aki ezt az elrendezést kitalálta...
főleg hogy manapság egyre többen cserélnek notebook-ban merevlemezt SSD-re
vagy a gyárilag adott kis merevlemezt nagyobbra...
totál hülyék ha azt hiszik majd minden ilyen cseréért szervizbe viszi a vevő a gépét... -
Bodor
veterán
válasz
shteer #43066 üzenetére
Azért a Corsair Nova után csak sikerült a másik sz@r SSD-t kiválasztani....
Reméljük több szerencséd lesz vele, mint a Novával, meg mint a többieknek, mondjuk a garancia azért jól jöhet. -
Bodor
veterán
válasz
shteer #43020 üzenetére
Eggyel több ok, hogy ne legyen ajánlott, bár eddíg sem volt az. Garancia csak van rá, nem?
Ajánlott SSD-k. -
Jack@l
veterán
-
eszgabor
aktív tag
válasz
shteer #31474 üzenetére
Hat igen a jo oreg is7... :-)
Azert lesz csere mert napi 1 kek halal mar elofordul sajnos...
Vagy 4 evvel ezelott is rosszalkodott mar, akkor azt csinalta, hogy bootolas kozben spontan kikapcsolt. Volt hogy csak negyedik inditas utan maradt bekapcsolva. De aztan kinotte es hibamentesen mukodott kb fel evvel ezelottig. Akkor kezdte a fagyogatast.
Vmelyik kondi kiszaradhatott... -
Jim-Y
veterán
válasz
shteer #26106 üzenetére
18.000 forint
win7 megy majd rásőt 15.000-ről indultam, annyiért 32gb-os használtat tudtam volna csak venni, utána találtam egy intelt 17K-ért, de ahhoz nincs semmi, garancia van rá 2 év, de elveszett a garipapír, és ma regel láttam, hogy az A-Data beszerezhető helyen 18.xxx. ennyi még beleférne, 3 év gari és beépítőkeret is van hozzá. Ha nem ratyi a vezérlő, akkor a boltit venném.
-
Jim-Y
veterán
válasz
shteer #26104 üzenetére
Szia, oké köszi, ennyi elég, és erről mi a vélemény, utánakeresek magam is, de azért megírnád, hogy ajánlott, vagy sem?
A-DATA 40GB SATA2 2,5" S599 AS599S-40GM-Cazért fontos, mert a versenyzők egy oem, használt, de 2 garanciával rendelkező X25-V 40gb, de ehhez még kell vennem beépítőkeretet, a másik az A-DATA lenne újonnan. Nem tudom melyik legyen :S
-
-
Dictator^
veterán
válasz
shteer #25449 üzenetére
jólvan akkor, kicsit megijedtem , ugyanis a héten, vagy jövö héten szerettem volna megvenni a samu 830-ast, csak még nem került amugy se boltokba..
aztán épp beszéltem egyik cimbivel, aki mondja, hogy szerinte alaplapot kéne előszőr vennem (csak akkor procim nem lenne) és ssd-t utána..
csakhogy, akkor meg lenne egy lapom, amin van sata 3 vezérlő és mellé ugyanugy nincs ssd-m.
szóval elsőkörben jön az ssd, és utána rá valami lap a későbbiekben.. csak a szar forint miatt tényleg felmentek rendesen az árak. amikor nézegettem a i7 2600k-t akkor volt talán 64~ környékén.. most meg 70+.. szóval inkább egy kisebb előrelépés az ssd-vel, minthogy a lap porosodjon -
Dictator^
veterán
válasz
shteer #25436 üzenetére
Picit lemaradtam, Sata 2-ön nem megy alapból a Sata 3-as SSD?! (azt tudom, hogy nem azt a sebességet hozza)
Gigabyte GA-EP45 UD3R alaplapom van és a Samu 830 128GB SSD-t néztem ki.
Ezekszerint nem fog menni vagy miért kérdeztél ilyet?Trim supportot bukom?
-
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
shteer #19651 üzenetére
A SSDSA2CT040G310-re 5 évet ír, a többire 3 évet. De ez csak 40-GB-s.
-
cszn
őstag
válasz
shteer #18828 üzenetére
Még lehet a program is a ludas. Itt folyamatosan írnak néhány SSD-t hátha elhalnak, de eddig nem volt semmi baj velük. A többinek is hasonlóan kell bírnia ha nincs más hiba.
Vagy az egyik csipp romlott el és onnan van a sok bad cell.
(#18803) Kvg A a gyári teszt miatt is valamivel több írást jeleznek tehát nem 0 km-esen veszed meg.
(#18825) jozsi252 Akkor úgy néz ki, hogy az OCZ nem javít a megbízhatóságán az új generációval.
Múltkor anand is írt róla, hogy szerinte ez az egyetlen igazi hibájuk.
-
törölt tag
válasz
shteer #18791 üzenetére
Ne biztos hogy megbízható a progi a win telepítés után 2 órával már 60GB írást látott. (ma kaptam meg a drájvot.)Jó töröltem a hibernáló file-t stb,de akkor is csak 25Gb volt az SSD. + 15 restart után is 2-öt jelzett.....
Azért nem szeretnék ilyen képet kapnék pár hónap után. Intel 5 év gari, ezért is válaszottam ezt a márkát. -
Kroni1
veterán
válasz
shteer #11074 üzenetére
Lehet hogy nem olyan vészes, de arra irtam általánosságban, hogy a legtöbb fórumon és videoban arra büszkék a juzerek, hogy a Win boot, meg benchmarkokban, meg 50 program egyszerre inditásában mennyivel gyorsabb az SSD mint HDD, de valahogy a win boot idő meg a benchmarkok nem értdekelnek egyáltalán, 50 progit nem indítok egyszerre, viszont a játékoknál valóban több napot sőt talán hetet is eltöltöttem már életem során csak a loading felirat szugerálásával..
-
Gerisz
addikt
válasz
shteer #10289 üzenetére
A Hardverker-ben a Vertex2
ismét, hátha a nagyok átsiklottak fölötte
Az intel SSDSA2MJ080G2C1 és SSDSA2MH080G2C1 között mi lehet a különbség?
Mert az árában van majdnem 12 ezer forint. -
adorjant
őstag
-
rauschie
senior tag
válasz
shteer #10026 üzenetére
,,Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?''
Olvastam a tesztet, de azon túl hogy egyszer a wear leveling ellenére is meghal nem találtam infót, vagy én voltam béna, de mégis mennyi az annyi (meghal, de mikor)?
Fogyasztásra vonatkozó adat pedig végképp nem volt.mod: Pár hsz-el fölöttem tíz évet írtok, igazából annyi lenne a cél, hogy a notebookot élje túl, erre van reális esélye?
-
Cölöp
tag
shteer: Helytakarékosság miatt.
Megcsináltam a tesztet, ITT a kép róla.
Nem akarom elhinni, hogy nem egész egy nap alatt 83%-ra csökkent a kondíció.
Egyszer formáztam, egyszer telepítettem, ki lett kapcsolva az indexelés, kb. 13 GB foglalt rajta.
A hőmérséklet nem jelenik meg...
A sebességtesztben elég messze van a szekvenciális érték a gyári 250 körülitől.Valami ésszerű magyarázata van valakinek erre?
-
hito
nagyúr
Én azt értettem, hogy a 240-es Toshiba gyorsabb mint a linketn található SSD. Szóval a két versenyló: 240GB 1,8" Toshiba HDD VS. 1,8" Kingspec 64GB SSD.
Előre is köszönöm
-
hito
nagyúr
Shteer...Te most azt mondod, hogy a Toshiba HDD nem sokkal, de gyorsabb egy SSD-től? Én ezt hámoztam ki a szavaidból. Én arra voltam kíváncsi, hogy tényleg annyival gyorsabb-e egy átlagos SSD. Erre kiderül, hogy az 1,8"-os Toshiba gyorsabb? Vagy én értek félre valamit csúnyán a szavaidból?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged