Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
hemaka
üzenetére
Van, HDSentinel. A próbaverzió is tudja ezt!
Így néz ki az enyém -
fagy53
nagyúr
válasz
hemaka
üzenetére
Nem másodpercekre értette a várakozást, napokról van szó, mert gyűjti az adatokat a napi írásmennyiségről és annak alapján becsüli meg a várható élettartamot. Minél hosszabb a megfigyelési időszak, annál pontosabb a becslés.
Egyébként ez a fajta becslés szerintem ebben az esetben fals eredményt ad és csak felesleges pánikot okoz, ne foglalkozz vele!
Én már letöröltem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovecses
aktív tag
válasz
hemaka
üzenetére
Igen, kell valami program, ami képes a memóriád egy részét mint meghajtót kezelni.
Ez praktikus viszont ügyelned kell arra, hogyha valami olyat raksz erre a meghajtóra amit szeretnél, hogy maradandó legyen, akkor be kell állítani a programmal, hogy mielőtt leállítod a gépet kiírja a ramdrive tartalmát a vinyóra, mert a memória tartalma a gép kikapcsolásakor elvész... -
kovecses
aktív tag
válasz
hemaka
üzenetére
Egy paramétert kell a parancsikonnál az exe után illeszteni!
Ezt a paramétert:
--user-data-dir="x:\chrome_cache" (az "x" annak a meghajtónak a betűjele, ahova szeretnéd áthelyezni a cache-t).Tehát példa (nálam Windows 7 van fent):
C:\Users\kovecses\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --user-data-dir="x:\chrome_cache"
Én is így használom...
-
DV
senior tag
válasz
hemaka
üzenetére
Intel, Micron vagy Sandforce vezerlos SSD ajanlott, mivel keveset fogyasztanak (Kingstonok tobbet). Nalam is csak Sata 150-es a chipset, de nem gond. Az SSD teljes sebessegenek 70%-at meg igy is tudom hasznalani, mas szoval a chipset 100%-on fut (ez a szuk keresztmetszet).
Nekem megerte SSD tenni a gepbe.kovecses
A doboz az csak egy dolog, a CrystalDiskInfo-ban nezd meg a firmware verziot.
Aktív témák
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gar. Milyen típus is volt? Mennyi ideje vetted? Hol?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)