Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Sziasztok, OO Defrag 15-ben hogy kell SSD-t optimalizálni? Mert elvileg ezt is tudja.
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Értem,akkor itt a hangsúly inkább azon van hogy ne sok kis file írás legyen (ami gondolom jobban "árt" az SSD-ek) hanem inkább egy nagy file.Szóval nehéz igazságot tenni ebbe,én még az elején beállítottam,de én sem vette semmi különös változást,de hogy ez mennyire megkíméli az SSD-t azt én sem tudom.
-
Giovanny
őstag
Szia Fire/SOUL/CD,lenne egy kérdésem,érdemes cserélni kis ráfizetéssel Kingston SSDNow V+100 96 SSD-t Intel320 120GB SSD-re?
-
Giovanny
őstag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Így van, RAMDisk software a C-re telepíti az image file-t (meghajtót) És azon belül csinálsz egy mappát (BrowserCache) és a bőngészőnek megmutatod -disk-cache-dir="E:\BrowserCache" hol tárolja,az E az a meghajtó betűje.
-
Giovanny
őstag
Parancsolj
Onnan lestem ki én is. -
Giovanny
őstag
De témánál maradva. A böngésző cachet át lehet tenni RAMdiskre, csak az megint egy újabb program, aminek futni kell állítgatni kell új meghajtó betűjel, engem rohadtul zavar.
Én Chrome-t használok,és Ramdisc-re raktam a cache-t,10 perc volt az egész művelet,és nagyon gyors.
-
Giovanny
őstag
Igen W7 de kikapcsoltam a szolgáltatást
Valami külső software gondoltam. -
Giovanny
őstag
Egy friss frankón beállított rendszert mivel szoktatok elmenteni?
-
Giovanny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen,bocsi,úgy értettem ahogy leírtad,csak én nem úgy kérdeztem
Jelenleg csak egy SSD van a gépemben,szóval még nagyon friss felhasználó vagyok ssd terén.Este csinálok egy mérést MS és Intel driver-ekkel. -
Giovanny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi kétszer ment,szar az egér a melóhelyen...
-
Giovanny
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi,az SSD miatt akarom,hátha valamennyivel dob a sebességen,tudtommal az már támogatja a Trim-et?
-
Giovanny
őstag
Ez lenne a legfrissebb Intel Ahci Driver?
-
Giovanny
őstag
HDSentinel,CrystalDiskInfo,SSDLivePro ezekkel néztem eddig,de egyik sem mutatja az írás/olvasás mennyiségét...Létezik még valami amivel lehet megnézni? Illetve miért nálam nem mutatja?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van egy Kingston SSDNow V+100 96 SSD,mivel lehet megnézni mennyi van rajta írás/olvasást? Próbáltam SSDLive de mindent kiírja csak ezt nem.
-
Giovanny
őstag
Kétszer ment megint...
-
Giovanny
őstag
Biztos már volt róla szó hogy mit kell ki/be kapcsolni SSD esetén. Én a következőket tettem:
Kikapcsoltam: Töredezettségmentesítést,hibernálást,indexelést,lapozófile-t lecsökkentettem 400Mb-ra,Prefetch,Superfetch,Windows search (services.msc alatt) Trim aktív.Talán ennyi,ha esetleg kihagytam valamit,vagy nem úgy csináltam,kérem javítsatok ki.
-
Giovanny
őstag
jim_raynor70
Fire/SOUL/CD
Köszönöm szépen,akkor értem miért nem találtam,új vagyok még az SSD világban

-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van egy Kingston SSDNow V+100 96 GB SSD-m,létezik hozzá FW? Mert kerestem de nem találok,semmi gond nincs vele,csak ha van valami javítás szívesen frissítenék.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,kell egy kis segítség,szeretnék SSD-t venni 80-120 Gb,mit javasoltok?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok ! Remélem jó helyre írok,milyen SSD-t érdemes venni olyan 30k értékben ?
Üdv.
Aktív témák
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Jelenleg csak egy SSD van a gépemben,szóval még nagyon friss felhasználó vagyok ssd terén.Este csinálok egy mérést MS és Intel driver-ekkel.