Hirdetés
Aktív témák
-
megint én
őstag
THX!
De nem tudom mi micsoda

1. AHCI on. - Ez MÁR MEGVAN!
2. Alignálás: alapértelmezettként OK - Ezt a szót még csak nem is hallottam.
3. Indexelés kikapcsolása az SSD-n - OK!
4. Windows Search szolgáltatás letiltása - Szerintem menni fog
5. Prefetch, superfetch kikapcsolása - Ezt nem értem...
6. Töredezettmentesítés kikapcsolása - OK!
7. Hibernáció letiltása - Ezt amúgy is ki szoktam kapcsolni, de nem tudom ebben az esetben miért javasolt.
8. Puffer ürítés letiltása - Na ez, mi ez?
9. Lapozófile áthelyezése HDD-re - Ez fontos? Mert már eb@sztam, mivel nyomtam ide egy partíciót ami csak erre van (8GB)
10. Felhasználói TEMP és Windows TEMP áthelyezése HDD-re - Ezt valahogy le is tiltanám, ha lehet ilyet.
11. Firefox Cache könyvtárának áthelyezése HDD-re - GOOGLE CHROME-t Használok!Most ez a leg fontossabb, mert megyek is újrarakni akkor... xDD
9. Lapozófile áthelyezése HDD-re - Ez fontos? Mert már eb@sztam, mivel nyomtam ide egy partíciót ami csak erre van (8GB)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX) új
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest