Hirdetés
Aktív témák
-
LW
őstag
25 nap alatt közel 300 GB-t írtam a 30as OCZ-imre(Raid0), trim nélkül nem éreztem lassulást. A tesztek szekvenciális és 4k-s értékek is 20%-t estek a zsír új állapothoz képest, de ilyen sebességnél az már elenyésző.
És úgy néz ki beállt erre a szintre. Diskkeeper fut a háttérben, elvileg az hasznos. 
Végül kikapcsoltam a rendszervisszaállítást, valamennyivel lehagyta most az olvasás az írást, de a kényelmes asztalra kicsomagolok egy gigát majd áthelyezem szokásaimról nem vagyok hajlandó lemondani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért van, hogy használjam, nem azért, hogy simogassam. Úgy se az elhasználódásba döglik bele. Természetesen attól függetlenül nem futtatok rajta sebességtesztet gigabájtokkal percenként.

Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És úgy néz ki beállt erre a szintre. Diskkeeper fut a háttérben, elvileg az hasznos. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)