Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Igen Ösembertől vettem, de már nem most. Valahogy január-február környékén. Rammal nincs bajom, szépen megy, annyi pénzt megért.
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.PS elsőre 20-25mp, utána 4-5mp.
A Microsoft driver van fent (2006 évi - friss
), mert így van trim. Most gondolkozok azon h felteszem az amd-s drivert. Valaki írta itt a fórumban h frissítve lett. Kérdezném is, honnan tudom ezt leszedni? Innen próbáltam, de ezt telepítve nem történt semmi változás az Agility illesztőprogramjánál. Ahogy néztem nem is telepített semmit, csak végigfutott a varázsló, ami Catalyst telepítésnél is szokott.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 1TB SATA SSD (bontatlan, új)
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.