Hirdetés
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Igen Ösembertől vettem, de már nem most. Valahogy január-február környékén. Rammal nincs bajom, szépen megy, annyi pénzt megért.
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.PS elsőre 20-25mp, utána 4-5mp.
A Microsoft driver van fent (2006 évi - friss
), mert így van trim. Most gondolkozok azon h felteszem az amd-s drivert. Valaki írta itt a fórumban h frissítve lett. Kérdezném is, honnan tudom ezt leszedni? Innen próbáltam, de ezt telepítve nem történt semmi változás az Agility illesztőprogramjánál. Ahogy néztem nem is telepített semmit, csak végigfutott a varázsló, ami Catalyst telepítésnél is szokott.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.