- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Igen Ösembertől vettem, de már nem most. Valahogy január-február környékén. Rammal nincs bajom, szépen megy, annyi pénzt megért.
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.PS elsőre 20-25mp, utána 4-5mp.
A Microsoft driver van fent (2006 évi - friss
), mert így van trim. Most gondolkozok azon h felteszem az amd-s drivert. Valaki írta itt a fórumban h frissítve lett. Kérdezném is, honnan tudom ezt leszedni? Innen próbáltam, de ezt telepítve nem történt semmi változás az Agility illesztőprogramjánál. Ahogy néztem nem is telepített semmit, csak végigfutott a varázsló, ami Catalyst telepítésnél is szokott.
Aktív témák
- Opel topik
- Starlink
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
F3 is rendben van, csak kicsit hangosabb, mint azt gondoltam. Még Quiet Driveban is. SSD is jó, csak lehetne jobb is. Nézem most a Vertex 2 50GB vagy 60GB-ot, elég jó árban van.