Hirdetés
Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Karácsony utáni pihenésképp gondoltam le kellene valahogy mozogni a sok betermelt kaját - így atomjaira robbantom a gépem, hogy beépíthessem a Vertex 3-at. Az OCZ bekerült, mellé ment a régi/új HDD és egy puffer HDD. Majd nekiugrottam a W8 telepítésének. (meglepően gyorsan lefut, ennyi idő a alatt az XP-nél még a telepítés ~1/3-ánál tartott...)
Először az alaplap support oldaláról letöltött AHCI driverrel telepítettem (én hülye), de ezzel nem ment a TRIM, majd egy alaplapi driver telepítés/frissítés után W8 reinstall következett, mert a gép végtelen ciklusba futott.
A második W8 telepítés után a W8 AHCI driver-ével a HDS és az SSDOK szerint - megy a TRIM. Elhiszem nekik.
Néhány óra - max holnap - és lesz kép is. Tesztelgetni nem áll szándékomban, használni akarom az SSD-t és nem benchmark eredményekben gyönyörködni.
Minden az elmúlt hetekben Tőletek kapott segítséget hálásan köszönök!!!
Aktív témák
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest