Hirdetés
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdvözlet!
Tisztelettel köszönöm válaszod pontosan szó szerint ez a jelenség amit leírtál. Ablak mellett van a gép aminek nem túl jó a szigetelése ezért megy a gépre ha hideg. Ez a hűvös mondjuk játékok alatt előny, de erre nem gondoltam , hogy cold startnál akár probléma is lehet. HD Senti állapot: [link]
Lényegében akkor meg is nyugtattál ezzel a válasszal, kicsit beszigetelem a nyílás zárót
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.Elmegyek befizetem a számláim aztán hazajövök meglátjuk

Köszönöm mindenkinek a segítséget

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.