- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdvözlet!
Tisztelettel köszönöm válaszod pontosan szó szerint ez a jelenség amit leírtál. Ablak mellett van a gép aminek nem túl jó a szigetelése ezért megy a gépre ha hideg. Ez a hűvös mondjuk játékok alatt előny, de erre nem gondoltam , hogy cold startnál akár probléma is lehet. HD Senti állapot: [link]
Lényegében akkor meg is nyugtattál ezzel a válasszal, kicsit beszigetelem a nyílás zárót
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.Elmegyek befizetem a számláim aztán hazajövök meglátjuk

Köszönöm mindenkinek a segítséget

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Boltot felhívtam ők is hasonlóan vélekedtek plussz javasoltak egy bios frissítést biztos ami biztos. Asus P8Z77-V LX lapom van 12.01 verziós bios volt fent azóta négy darab jött ki, most 15.01-et tettem fel a legújabbat.