- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
jukiokin
üzenetére
Csak ha letiltod a virtuális memóriát, akkor tűnik el a swapfile.sys. Arról nem tudok jelenleg(nem is néztem utána), hogy a swapfile.sys kihelyezhető lenne, de az biztos, hogy írás szempontjából elhanyagolható illetve a lehető legjobb "típusú" írással módosítja az OS (4K Aligned, ez a Good Write)
Szóval jó helyen van, nem ez miatt csökken majd az SSD élettartam.(Nem kérdeztem, de azért leírom, hátha másnak hasznos: W8 esetén a hibernálás teljes tiltása a fastboot elvesztését vonja maga után, onnantól kb úgy indul az OS mint a W7)
HartgeH3-2.8
Ha tényleg nagyon hideg környezet veszi körül a gépet első indításkor, az lehet ilyen kihatással a rendszerre, elsősorban a táp-ra. Ha ez a szitu, akkor az abban nyilvánul meg, hogy kikapcsolt állapotból bekapcsolva van meg a jelenség, de ha megy egy 10 percet a gép, utána már kikpcsolt állapotból sem jön elő újra illetve akárhányszor újraindítod a gépet, akkor is mindig kifogástalanul boot-ol.
(Hard Disk Sentinel-el nézz rá a meghajtóra, lényegesen több információt közöl az SSD állapotát illetően)
Aktív témák
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest