Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
válasz
jukiokin
üzenetére
Csak ha letiltod a virtuális memóriát, akkor tűnik el a swapfile.sys. Arról nem tudok jelenleg(nem is néztem utána), hogy a swapfile.sys kihelyezhető lenne, de az biztos, hogy írás szempontjából elhanyagolható illetve a lehető legjobb "típusú" írással módosítja az OS (4K Aligned, ez a Good Write)
Szóval jó helyen van, nem ez miatt csökken majd az SSD élettartam.(Nem kérdeztem, de azért leírom, hátha másnak hasznos: W8 esetén a hibernálás teljes tiltása a fastboot elvesztését vonja maga után, onnantól kb úgy indul az OS mint a W7)
HartgeH3-2.8
Ha tényleg nagyon hideg környezet veszi körül a gépet első indításkor, az lehet ilyen kihatással a rendszerre, elsősorban a táp-ra. Ha ez a szitu, akkor az abban nyilvánul meg, hogy kikapcsolt állapotból bekapcsolva van meg a jelenség, de ha megy egy 10 percet a gép, utána már kikpcsolt állapotból sem jön elő újra illetve akárhányszor újraindítod a gépet, akkor is mindig kifogástalanul boot-ol.
(Hard Disk Sentinel-el nézz rá a meghajtóra, lényegesen több információt közöl az SSD állapotát illetően)
Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest