Hirdetés
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egyszer már egy kollégának volt ilyen problémája ahogyan visszaolvastam, de most egy hozzászólásban összefoglalom a megoldást a 0x80070057 hibakódra.
A tények: Samsung 830 64GB, alaplaphoz kapott SATA kábel. A Win7 telepítője szépen létrehozta a 100MB-os partíciót a maradékra pedig ment volna a telepítés. Viszont amikor formázásra került volna sor, akkor bedobta ezt a hibakódot, bármit, bárhogyan csináltam. A Microsoft oldalán a megoldásra azt írja, hogy töröljük a partíciókat, majd hozzuk létre újra őket. Párszor megpróbáltam, de semmi eredmény.
Ekkor rádugtam egy másik gépre, hogy majd az intézőből formázom, de itt sem jártam sikerrel.Megoldás: Másik SATA kábelt kell keresni, lehetőleg valami minőségibb darabot. Így már gond nélkül tudta formázni a Win7 telepítője és szépen felment rá a rendszer.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Fallout 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest