Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
"Évekig használtam ugyanazt a rendszert, és semmilyen lassulást vagy bonyodalmat nem tapasztaltam, csak a 64 bitre váltás és az SSD miatt telepítettem újra.
Az évente újratelepítős idők már rég elmúltak."Detto.Csinálhattam bármit a retyves ikszpével, fél év max 1 év és ganaj lett. A legelső dolog amit már a Win7beta-nál (vagy RC volt?) is észrevettem, hogy már több mint 9 hónapja volt fent, de nem éreztem lassulást, és nem kaptam random applikésön crash-eket. Akkor már tudtam, hogy ez végre olyan windóz lesz ami akár évekig a gépemen maradhat. De úgy mint nálad, behódoltam az SSD-nek, és ezzel egyidejűleg ment fel a 64bit-es Win7. Az egyszerű oka az volt hogy nagyon sokáig csak 32 bit-est használtam, hogy az RC után a teljes 64bites verzió is tele volt még hibákkal, kombatibilitási problémákkal, amit mostanra már szinte teljesen kijavítottak.
Az SSD partícionálást viszont nem tartom hülyeségnek, de csakis akkor, ha az oprendszer egy külön SSD-n csücsül, az adatok meg egy másikon. Na azt már lehet szelretelgetni, buzerálni. Soha nem fésülném egy meghajtóra az adatokkal a Kíndózt.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung kuponkunyeráló
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest