Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
"Évekig használtam ugyanazt a rendszert, és semmilyen lassulást vagy bonyodalmat nem tapasztaltam, csak a 64 bitre váltás és az SSD miatt telepítettem újra.
Az évente újratelepítős idők már rég elmúltak."Detto.Csinálhattam bármit a retyves ikszpével, fél év max 1 év és ganaj lett. A legelső dolog amit már a Win7beta-nál (vagy RC volt?) is észrevettem, hogy már több mint 9 hónapja volt fent, de nem éreztem lassulást, és nem kaptam random applikésön crash-eket. Akkor már tudtam, hogy ez végre olyan windóz lesz ami akár évekig a gépemen maradhat. De úgy mint nálad, behódoltam az SSD-nek, és ezzel egyidejűleg ment fel a 64bit-es Win7. Az egyszerű oka az volt hogy nagyon sokáig csak 32 bit-est használtam, hogy az RC után a teljes 64bites verzió is tele volt még hibákkal, kombatibilitási problémákkal, amit mostanra már szinte teljesen kijavítottak.
Az SSD partícionálást viszont nem tartom hülyeségnek, de csakis akkor, ha az oprendszer egy külön SSD-n csücsül, az adatok meg egy másikon. Na azt már lehet szelretelgetni, buzerálni. Soha nem fésülném egy meghajtóra az adatokkal a Kíndózt.
Aktív témák
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs