Legfrissebb anyagok
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Norby86
őstag
Nem is tudom hirtelen jóhelyre írom e a kérdésem, de végülis ssd-vel kapcsolatos ez is.
Mivel nekem 64 gigás samsungom van 64 bites windows 7 rendszerrel és szereték több helyet csinálni a telepített fájljaimnak, van esetleg olyan program ami totálisan kipucolja a windowst? Gondolok itt olyanra hogy pl beszédtámogatást meg anytime upgrade és hasonló dolgokat amik sosem kellenek kitudok venni a rendszerből? Használ valaki ilyesmit? Próbálkoztam egyedi windows 7 készítésével, de sosem lett tökéletes.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel nekem 64 gigás samsungom van 64 bites windows 7 rendszerrel és szereték több helyet csinálni a telepített fájljaimnak, van esetleg olyan program ami totálisan kipucolja a windowst? Gondolok itt olyanra hogy pl beszédtámogatást meg anytime upgrade és hasonló dolgokat amik sosem kellenek kitudok venni a rendszerből? Használ valaki ilyesmit? Próbálkoztam egyedi windows 7 készítésével, de sosem lett tökéletes.