- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen széket vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED monitor topic
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Hmm, na akkor meglesem a giga lapokat hogysmint van megoldva, köszi az infót (a franc, ki kell találnom egy új aláirást akkor)
Más: a szív dolgot ha már igy negativ fényben hoztad elő, akkor csakazértis reagálok, mert főleg mókának irtam, de van alapja mert 16 évig versenyúsztam, és 40-50 es nyugalmi pulzussal ketyegő megnagyobbodott szivem van vagy ilyesmi, és azóta is más sportágban vagyok leigazolva, szal minden évben sportorvos vizsgálja
Hogy ontopic legyen kicsit, búvárni is szoktam, és nyáron is volt, hogy este ültem a extra csendes kompjúterem előtt, de sípolt a jobb fülem, és bosszankodtam hogy hiaba csendes a gép, ha sipol a fülem. Szóval ha valaki SSDt vesz, hogy még csendesebb legyen a gépe, akkor már érdemes odafigyelni ilyesmire, ne nyikorogjon a forgószék, hogy ne sipoljon a füle, meg ne egyen babot meg puszedlit.
Aktív témák
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest