Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Hmm, na akkor meglesem a giga lapokat hogysmint van megoldva, köszi az infót (a franc, ki kell találnom egy új aláirást akkor)
Más: a szív dolgot ha már igy negativ fényben hoztad elő, akkor csakazértis reagálok, mert főleg mókának irtam, de van alapja mert 16 évig versenyúsztam, és 40-50 es nyugalmi pulzussal ketyegő megnagyobbodott szivem van vagy ilyesmi, és azóta is más sportágban vagyok leigazolva, szal minden évben sportorvos vizsgálja
Hogy ontopic legyen kicsit, búvárni is szoktam, és nyáron is volt, hogy este ültem a extra csendes kompjúterem előtt, de sípolt a jobb fülem, és bosszankodtam hogy hiaba csendes a gép, ha sipol a fülem. Szóval ha valaki SSDt vesz, hogy még csendesebb legyen a gépe, akkor már érdemes odafigyelni ilyesmire, ne nyikorogjon a forgószék, hogy ne sipoljon a füle, meg ne egyen babot meg puszedlit.
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest