Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Már magam sem tudom
Miután felkerült a win7 utána az alaplahoz kapott dvdről a ATi SB7xx AHCI/RAID Driver Version:8.641 tettem fel, majd a videókártya (radeon 4890) legfrissebb driverjét, amihez csak raid vezérlő tartozik (raid 0 tömb is van a gépemben). Végül valamely logoutos leírásban lévő amd ahci drivert (12.6) próbáltam meg feltenni, de nem láttam, h ahcit is telepített volna.
64bites a rendszerem.
És tudom, h a gépem kétszer ennyit tudna, hisz már mértem a sata 2től elvárható eredményeket!!
Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- BestBuy topik
- Alkoholista nevelde
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután felkerült a win7 utána az alaplahoz kapott dvdről a ATi SB7xx AHCI/RAID Driver Version:8.641 tettem fel, majd a videókártya (radeon 4890) legfrissebb driverjét, amihez csak raid vezérlő tartozik (raid 0 tömb is van a gépemben). Végül valamely logoutos leírásban lévő amd ahci drivert (12.6) próbáltam meg feltenni, de nem láttam, h ahcit is telepített volna.