Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Jack@l
üzenetére
Szerintem nem olvastad el pontosan, amit írtam. Azért nem kell a Defrag időzített indítását lelőni, mert (legalábbis nekem) eleve nem is futott le az SSD meghajtón, csak a vinyóra volt kipipálva már eredetileg is. De itt a fórumon is mindenki és a Samsung programja is csak akkor nyugodt, ha lelövi szerencsétlen júzer az időzítést is, aztán meg sasol, hogy enélkül az amúgy tök jó kis háttértakarító dolog nélkül hogy belassulnak a vinyói, pedig a szomszéd gyereké még mindig milyen kis fürge. Persze erre jöhet az a tudatos júzer imidzsét erősítő reakció: hogy de így én akkor futtatom, amikor én akarom, amire a fentiekben már szintén említett problémámat idézném: az egységsugarú kockák körében lehet, hogy boldogító tevékenység a számítógép ápolása, de aki szeret inkább szórakozni, vagy dolgozni a géppel és a maradék időt a családjával tölteni, annak drága dolog a töredezettségmentesítő szoftver jelentésének szótárból való kikeresése is. Én érdeklődőbb ember vagyok, azért töltöm veletek is az időmet itt az SSD topicban, de ezzel együtt a fölösleges kockulást, az úgy elkerülhető tevékenységeket, melyek nem járnak egyéb kompromisszummal, azokat elkerülöm, amennyire tudom. Szerintem azért elég jól körbeírtam a lényeget, tovább nem szaporítom ezt a félig offtopicot.

Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest